Η Ελληνική γλώσσα

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Μιχάλης Μαντάς
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Η Ελληνική γλώσσα

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 13:12

baskin έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Στράτο σε πιάνω ... αδιάβαστο. Δεν ξέρω ποια λίστα κοιτάς, μπορώ όμως να σου πω ότι έχω (ανταποκρινόμενος σε ανάλογο αίτημα) καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις στην Ομ.Επ. που καλύπτουν όχι μόνο το εν λόγω θέμα αλλά και άλλα πολλά και κατά τη γνώμη μου σημαντικά και έχω ήδη πάρει απαντήσεις που με έχουν καλύψει.

Μιχάλη, επιμένω στην mailing list της OM.ΕΠ. όπου διακινούνται τα προσχέδια και γίνεται συζήτηση, δεν βλέπω το email σου, εκτός κι αν έχεις κάνει εγγραφή με άλλο email, οπότε θα σε μαλώσω (και θα παραδεχθώ ότι δεν το πρόσεξα γιατί δεν έπρεπε).
Η φόρμα εγγραφής στην mailing list είναι εδώ: http://lists.pirateparty.gr/cgi-bin/mai ... /pressteam

Στράτο, πάταξον μεν, άκουσον δε, γιατί έτσι όπως το θέτεις πρέπει να παραδεχτώ ότι εγώ είμαι ο αδιάβαστος.
Το έλλειμμα που διαπιστώνεις μάλλον προέρχεται από το γεγονός ότι λόγω των ... τεχνικών μου αδυναμιών επικοινωνώ με τους αρμόδιους (δηλαδή τον εξής έναν, τον Σίμο, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) κυρίως με ... "εξωκοινοβουλευτικά" email και τηλέφωνα.
Από τις μέχρι τώρα επαφές μου έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι η Ομ.Επ. διανύει στάδιο ... ανασυγκρότησης που ελπίζω να πετύχει.
Οπότε αναμένω, αναμένεις, αναμένομεν ...
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Μιχάλης Μαντάς, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 18 Νοέμ 2012, 13:16

Αγαπητέ Μιχάλη
(Α ρε φίλε πότε θα βρεθούμε πάλι, με το Δημήτρη(μπουζούκι), τη κιθάρα σου, και με καύσιμο, προϊόν ζύμωσης μοσχάτων σταφυλιών, να σαλπάρουμε με άνεμο στα πανιά μας τη μουσική)
εχει δίκιο ο baskin όταν σου λέει γιά λίστα, προφανώς ο Μανώλης δε σε δίδαξε αρκετά το διήμερο του συνεδρίου.
Μίλα με το Σίμο να γραφτείς στη λίστα και να παρακολουθείς τα κείμενα που διαχειρίζεται η ΟΜΕΠ, επίσης φαντάζομαι οτι οι υπόλοιποι από εμάς, που χρειαζόμαστε βοήθεια σε κάποιο κείμενο, το πήραμε το μύνημα.

Υ.σ.
Θα κανονίσεις για κάνα ψάρεμα?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 13:28

James έγραψε:Αγαπητέ Μιχάλη
(Α ρε φίλε πότε θα βρεθούμε πάλι, με το Δημήτρη(μπουζούκι), τη κιθάρα σου, και με καύσιμο, προϊόν ζύμωσης μοσχάτων σταφυλιών, να σαλπάρουμε με άνεμο στα πανιά μας τη μουσική)
εχει δίκιο ο baskin όταν σου λέει γιά λίστα, προφανώς ο Μανώλης δε σε δίδαξε αρκετά το διήμερο του συνεδρίου.
Μίλα με το Σίμο να γραφτείς στη λίστα και να παρακολουθείς τα κείμενα που διαχειρίζεται η ΟΜΕΠ, επίσης φαντάζομαι οτι οι υπόλοιποι από εμάς, που χρειαζόμαστε βοήθεια σε κάποιο κείμενο, το πήραμε το μύνημα.
Υ.σ.

Τόχω πει και το ξαναλέω! Όταν θα γίνω αρχηγός του κόμματος :lol: τα προσωνύμια θα τα απαγορεύσω.
Από πού ξεφύτρωσες τώρα εσύ, (που ως James δεν σε ξέρω), και με ξέρεις τόσο καλά που ούτε η ... γυναίκα μου να είσουνα.
Για συστήσου κανονικά με κανένα π.μ. γιατί η θέση του μούτσου χηρεύει εδώ και καιρό και μ' έχει φάει η μοναξιά της ανοιχτής θάλασσας.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 18 Νοέμ 2012, 13:36

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
James έγραψε:Αγαπητέ Μιχάλη
Υ.σ.

Τόχω πει και το ξαναλέω! Όταν θα γίνω αρχηγός του κόμματος :lol: τα προσωνύμια θα τα απαγορεύσω.
Από πού ξεφύτρωσες τώρα εσύ, (που ως James δεν σε ξέρω), και με ξέρεις τόσο καλά που ούτε η ... γυναίκα μου να είσουνα.
Για συστήσου κανονικά με κανένα π.μ. γιατί η θέση του μούτσου χηρεύει εδώ και καιρό και μ' έχει φάει η μοναξιά της ανοιχτής θάλασσας.

Καλά, κάλεσε με εσύ, και θα με δεις όταν έρθω......
Εύκολο να μάθεις ποιους είμαι δες τις αναρτήσεις μου και θα καταλάβεις!
jamesppgr@riseup.net

Z53

Δημοσίευσηαπό Z53 » 18 Νοέμ 2012, 13:41

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:γιατί η θέση του μούτσου χηρεύει εδώ και καιρό και μ' έχει φάει η μοναξιά της ανοιχτής θάλασσας.

Μιχάλη, να δηλώσω και 'γω για μούτσος :D Προσόντα εγγυημένα, πολυετής προϋπηρεσία. Να σου στείλω και βιογραφικό ? :mrgreen:
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 13:49

Z53 έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:γιατί η θέση του μούτσου χηρεύει εδώ και καιρό και μ' έχει φάει η μοναξιά της ανοιχτής θάλασσας.

Μιχάλη, να δηλώσω και 'γω για μούτσος :D Προσόντα εγγυημένα, πολυετής προϋπηρεσία. Να σου στείλω και βιογραφικό ? :mrgreen:

Ρε σεις έχετε γίνει όλοι σας ... ειδικοί στο να αποπροσανατολίζετε τις συζητήσεις...
Για την "ελληνική" γλώσσα μιλάγαμε, όχι για τη γλώσσα το ψάρι. :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.: Ζαννή η αυτόματη διόρθωση ορθογραφίας που λες ότι διαθέτει το forum πού στο καλό βρίσκεται και εγώ δεν τη βλέπω;

Z53

Δημοσίευσηαπό Z53 » 18 Νοέμ 2012, 13:55

Οταν γράφοντας το μήνυμα κάνεις λάθος, σου υπογραμμίζει με κόκκινο τη λέξη και αν κάνεις δεξί κλικ πάνω της σου προτείνει τη διόρθωση.
Φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει λάθος μέχρι τώρα και δεν το πήρες είδηση. :D
Θα μπορούσα βέβαια να στο εξηγήσω εν πλω :mrgreen: (ο "αδιόρθωτος")
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 14:02

Z53 έγραψε:Οταν γράφοντας το μήνυμα κάνεις λάθος, σου υπογραμμίζει με κόκκινο τη λέξη και αν κάνεις δεξί κλικ πάνω της σου προτείνει τη διόρθωση.
Φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει λάθος μέχρι τώρα και δεν το πήρες είδηση. :D
Θα μπορούσα βέβαια να στο εξηγήσω εν πλω :mrgreen: (ο "αδιόρθωτος")

Ζαννή με τον δικό μου επεξεργαστή αυτό δε συμβαίνει. Δλδ κόκκινη γραμμή όπως στο Word δεν εμφανίζεται. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το μηχάνημα;
Και ... εν πλω απαντήσεις δεκτές.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 18 Νοέμ 2012, 14:04

Τι θα γίνει τώρα θα πάμε για κάνα ψάρεμα?
jamesppgr@riseup.net

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 14:05

James έγραψε:Καλά, κάλεσε με εσύ, και θα με δεις όταν έρθω......
Εύκολο να μάθεις ποιος είμαι δες τις αναρτήσεις μου και θα καταλάβεις!

Καλώς τονε κι ας άργησε... Χρόνια και ζαμάνια έχουμε να σ' ακούσουμε.
Αλλά το προφίλ σου ήταν πάντα έτσι που είναι σήμερα; Γιατί εγώ άλλα θυμάμαι ότι έγραφε...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες