baskin έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Στράτο σε πιάνω ... αδιάβαστο. Δεν ξέρω ποια λίστα κοιτάς, μπορώ όμως να σου πω ότι έχω (ανταποκρινόμενος σε ανάλογο αίτημα) καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις στην Ομ.Επ. που καλύπτουν όχι μόνο το εν λόγω θέμα αλλά και άλλα πολλά και κατά τη γνώμη μου σημαντικά και έχω ήδη πάρει απαντήσεις που με έχουν καλύψει.
Μιχάλη, επιμένω στην mailing list της OM.ΕΠ. όπου διακινούνται τα προσχέδια και γίνεται συζήτηση, δεν βλέπω το email σου, εκτός κι αν έχεις κάνει εγγραφή με άλλο email, οπότε θα σε μαλώσω (και θα παραδεχθώ ότι δεν το πρόσεξα γιατί δεν έπρεπε).
Η φόρμα εγγραφής στην mailing list είναι εδώ: http://lists.pirateparty.gr/cgi-bin/mai ... /pressteam
Στράτο, πάταξον μεν, άκουσον δε, γιατί έτσι όπως το θέτεις πρέπει να παραδεχτώ ότι εγώ είμαι ο αδιάβαστος.
Το έλλειμμα που διαπιστώνεις μάλλον προέρχεται από το γεγονός ότι λόγω των ... τεχνικών μου αδυναμιών επικοινωνώ με τους αρμόδιους (δηλαδή τον εξής έναν, τον Σίμο, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) κυρίως με ... "εξωκοινοβουλευτικά" email και τηλέφωνα.
Από τις μέχρι τώρα επαφές μου έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι η Ομ.Επ. διανύει στάδιο ... ανασυγκρότησης που ελπίζω να πετύχει.
Οπότε αναμένω, αναμένεις, αναμένομεν ...