Στ` α@@@@α μου!!!!https://liquid.pirateparty.gr/lf/initia ... w/354.html
Είναι σε ψήφιση
Πότε θα καταλάβετε πως αυτή η σαχλαμάρα (το liquid), δεν είναι μηχανισμός λήψης αποφάσεων;;;
Στ` α@@@@α μου!!!!https://liquid.pirateparty.gr/lf/initia ... w/354.html
Είναι σε ψήφιση
..... Με την οποία κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί αλλά κάποιοι από εμάς την θεωρούν "αδιαπραγμάτευτη"!!!!Αυτό ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ με την παράμετρο της αδράνειας.
Και έτσι θα φτάνεις να αποφασίζει μια μειοψηφία (σωστά ή λάθος) για θέματα που μπορούν να επηρεάσουν όλους...geraki έγραψε:Αλλά επιμένω το καλύτερο σύστημα είναι 1 ψήφος το άτομο.
Ενώ τώρα ...... αποφασίζει η πλειοψηφίαΚαι έτσι θα φτάνεις να αποφασίζει μια μειοψηφία
Τους δίνεις την επιλογή να ψηφίζουν. Εάν αυτοί δεν θέλουν να συμμετάσχουν είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν μπορούν μετά να πουν τίποτα γιατί απλά αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν.Petros έγραψε:Και έτσι θα φτάνεις να αποφασίζει μια μειοψηφία (σωστά ή λάθος) για θέματα που μπορούν να επηρεάσουν όλους...geraki έγραψε:Αλλά επιμένω το καλύτερο σύστημα είναι 1 ψήφος το άτομο.
Απ ότι μπορείς να καταλάβεις δεν είναι όλος ο κόσμος «αργόσχολος» σαν κι εμάς. Πρέπει να ενισχύσεις τη συμμετοχή στα κοινά αλλιώς τον πολύτιμο online χρόνο τους θα τον σαχλαμαρίσουν στο facegeraki έγραψε:Τους δίνεις την επιλογή να ψηφίζουν. Εάν αυτοί δεν θέλουν να συμμετάσχουν είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν μπορούν μετά να πουν τίποτα γιατί απλά αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν.
ΑΔΡΑΝΕΙΑ την τύχη μου μέσα!geraki έγραψε:Η ανάθεση θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά μόνο υπό μία προϋπόθεση. Αυτή η προϋπόθεση είναι ότι τα μέλη θα ήταν όλα ενεργά και απλώς θα έβαζαν την ανάθεση όταν δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν ή απλώς δεν ήταν γνώστες ή δεν ενδιαφερόντουσαν για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Και αυτό θα ήθελε πολλά ενεργά μέλη. Εκατοντάδες ή και χιλιάδες για να μην υπάρχει πιθανότητα κάποιος να πάρει την πλειοψηφία (majority) έτσι εύκολα.
Vassilis Perantzakis έγραψε:Κάθε έξη μήνες πιστεύω ότι μπορούμε να ξανατρέχουμε το ίδιο ερώτημα. Νωρίτερα δεν έχει νόημα.