Είναι βαριά η μαύρη σημαία με την νεκροκεφαλή (που για πρώτη φορά σήκωσε υπερήφανα ο Μεγαλέξαντρος για όσους δεν το ξέρανε).laskaris_vasilis έγραψε:Γιατί δεν το έλεγες και σε εμάς τους αδαείς βρε, τόσο καιρό!!!JudgeD έγραψε:... Θέλει αρχιδια για να σηκωσεις την πειρατικη σημαια (οπως οι προγονοι)-δεν ειναι "ντεμοντε"....
Καιρό τώρα, αναρωτιόμουν: Γιατί δεν μπορώ να την σηκώσω, γιατί ρε γαμώτο!!
.. Τώρα το κατανόησα!!
Έχω ανατομικό πρόβλημα!!!
3000 likes στην σελίδας μας στο FB
-
zio_donnie
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: 3000 likes στην σελίδας μας στο FB
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
laskaris_vasilis
Αυτό, προφανώς έχει σχέση με το κλάσιμο!!!JudgeD έγραψε:Εξεστι Κλαζομενιοις ασχημονειν.
... Πες τα ρε γίγαντα, τόσο καιρό προσπαθούμε να τα καταλάβουμε οι μαθητές σου!!!!
Είμαι τελείως εκτός θέματος!!!
Όποιος με πετάξει έξω, καλά θα μου κάνει!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
hrsfpgyjrnptrd
zio_donnie έγραψε:Είναι βαριά η μαύρη σημαία με την νεκροκεφαλή (που για πρώτη φορά σήκωσε υπερήφανα ο Μεγαλέξαντρος για όσους δεν το ξέρανε).laskaris_vasilis έγραψε:Γιατί δεν το έλεγες και σε εμάς τους αδαείς βρε, τόσο καιρό!!!JudgeD έγραψε:... Θέλει αρχιδια για να σηκωσεις την πειρατικη σημαια (οπως οι προγονοι)-δεν ειναι "ντεμοντε"....
Καιρό τώρα, αναρωτιόμουν: Γιατί δεν μπορώ να την σηκώσω, γιατί ρε γαμώτο!!
.. Τώρα το κατανόησα!!
Έχω ανατομικό πρόβλημα!!!
Αγράμματε άνοιξε κανά βιβλίο
[/url]
-
Voyager-1
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Εσύ αυτό κατάλαβες ? με το να προσεγγίσουμε άτομα θα φέρει και έσοδα-συνδρομές για το κόμμα αλλά και άλλα μυαλά,ιδέες για να οργανώσουμε επιτροπές και κατ'επέκταση θέσεις και πρόγραμμα που μας λείπουν.zio_donnie έγραψε:Ξεκίνα έχοντας κάτι να πεις. Κάτι πρωτότυπο δηλαδή, όχι να μαϊμουδίζεις τους οικολόγους, τους δεν πληρώνω και δεν ξέρω ποιον άλλο. Μέχρι τότε να λες πάλι καλά που υπάρχεις σαν κόμμα. Τι να προσεγγίσεις και ποιος να σε ακούσει όταν τα μέλη σου λένε "σιγά τα αυγά το χρέος του κόμματος, λεφτά υπάρχουν". Αν θες να λύσεις τα προβλήματα των άλλων βεβαιώσου πως είσαι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Και μερικά μέλη μας δυστυχώς είναι απλά ελληναράδες φαφλατάδες με ολίγην πειρατική σάλτσα. Εκτός αν θεωρούμε το "έχει ο Θεός" και διάφορα γραφικά περί 1821, έπος του 40 και τα ακατάπαυστα Godwin πολιτική.-mesitiko- έγραψε:Να γκρινιάξω ? εεεε και ?
που είναι αυτοί οι χιλιάδες να βοηθήσουν εθελοντικά το κόμμα, αφού ενδιαφέρονται να μας διαβάζουν, εμένα δεν μου αρκεί ένα like σε μια δημοσίευση ή στην σελίδα, θέλω κάτι παραπάνω.
Πως θα το κάνουμε αυτό δεν ξέρω, ας σκεφτούμε όλοι μαζί πως να τους προσεγγίσουμε.
Εκτός αν νομίζουμε ότι εμείς οι ελάχιστοι μπορούμε να τα κάνουμε όλα και τα ξέρουμε όλα.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
-
zio_donnie
- Επικοινωνία:
Άντε πάλι με τις επιτροπές. Ξεκίνα με μια βασική ιδέα και μετά βλέπεις την εφαρμογή της. Το "τα πάντα όλα" δεν είναι ιδέα, όπως ιδέα δεν είναι οι αγανακτισμένοι. Επίσης εδώ μέσα τις ιδέες τις κοροϊδεύετε αν δεν είναι μαλακίες, γραφικές γενικούρες. Το σουηδικό λόμπυ δεν σας ενοχλεί από ότι βλέπω. Που είναι τα πλήθη;-mesitiko- έγραψε:Εσύ αυτό κατάλαβες ? με το να προσεγγίσουμε άτομα θα φέρει και έσοδα-συνδρομές για το κόμμα αλλά και άλλα μυαλά,ιδέες για να οργανώσουμε επιτροπές και κατ'επέκταση θέσεις και πρόγραμμα που μας λείπουν.zio_donnie έγραψε:Ξεκίνα έχοντας κάτι να πεις. Κάτι πρωτότυπο δηλαδή, όχι να μαϊμουδίζεις τους οικολόγους, τους δεν πληρώνω και δεν ξέρω ποιον άλλο. Μέχρι τότε να λες πάλι καλά που υπάρχεις σαν κόμμα. Τι να προσεγγίσεις και ποιος να σε ακούσει όταν τα μέλη σου λένε "σιγά τα αυγά το χρέος του κόμματος, λεφτά υπάρχουν". Αν θες να λύσεις τα προβλήματα των άλλων βεβαιώσου πως είσαι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Και μερικά μέλη μας δυστυχώς είναι απλά ελληναράδες φαφλατάδες με ολίγην πειρατική σάλτσα. Εκτός αν θεωρούμε το "έχει ο Θεός" και διάφορα γραφικά περί 1821, έπος του 40 και τα ακατάπαυστα Godwin πολιτική.-mesitiko- έγραψε:Να γκρινιάξω ? εεεε και ?
που είναι αυτοί οι χιλιάδες να βοηθήσουν εθελοντικά το κόμμα, αφού ενδιαφέρονται να μας διαβάζουν, εμένα δεν μου αρκεί ένα like σε μια δημοσίευση ή στην σελίδα, θέλω κάτι παραπάνω.
Πως θα το κάνουμε αυτό δεν ξέρω, ας σκεφτούμε όλοι μαζί πως να τους προσεγγίσουμε.
Εκτός αν νομίζουμε ότι εμείς οι ελάχιστοι μπορούμε να τα κάνουμε όλα και τα ξέρουμε όλα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
laskaris_vasilis
Αφού λοιπόν είμαστε φιλοσοφική λέσχη, ας φιλοσοφήσω και ελόγου μου:
"Τα πάντα όλα", του απίστευτου Αλέφαντου, προϋποθέτει, τους πάντες όλους!!!
Τους είδε κανείς;
Απευθύνομαι εθέως στον zio:
Ζητάς, να σου/μας καταθέσει κάποιος την ιδέα του!!!
Που;
Στο LFB; Στο "ρεδμίνε"; Στον επερχόμενο αντικαταστάτη του forum (που κάποιοι, αδικαιολόγητα, αψυχολόγητα, αυθαίρετα, αποφάσισαν/σπρώχουν/επιδιώκουν);
Στο "καφενείο" που το προσδιόρισαν κάποιοι σαν εργαλείο υπό αναίρεση;
(μεταξύ και αυτών και εσύ βέβαια!!!!).
Αν όλο αυτό το θεωρείτε πολιτικό σχηματισμό; ..... τι να πω!!!
Αυτό είναι το "καφενείο" και όχι το forum!!!!, όπως έντεχνα, αλλά ανεπιτυχώς προσπάθησες να ισοπεδώσεις!
Καλά κάνεις, δικαίωμά σου, όμως ΔΙΑΦΩΝΩ!
Και επειδή το "ίρτζι" μου, με παρασέρνει, το σταματώ εδώ!
"Τα πάντα όλα", του απίστευτου Αλέφαντου, προϋποθέτει, τους πάντες όλους!!!
Τους είδε κανείς;
Απευθύνομαι εθέως στον zio:
Ζητάς, να σου/μας καταθέσει κάποιος την ιδέα του!!!
Που;
Στο LFB; Στο "ρεδμίνε"; Στον επερχόμενο αντικαταστάτη του forum (που κάποιοι, αδικαιολόγητα, αψυχολόγητα, αυθαίρετα, αποφάσισαν/σπρώχουν/επιδιώκουν);
Στο "καφενείο" που το προσδιόρισαν κάποιοι σαν εργαλείο υπό αναίρεση;
(μεταξύ και αυτών και εσύ βέβαια!!!!).
Αν όλο αυτό το θεωρείτε πολιτικό σχηματισμό; ..... τι να πω!!!
Αυτό είναι το "καφενείο" και όχι το forum!!!!, όπως έντεχνα, αλλά ανεπιτυχώς προσπάθησες να ισοπεδώσεις!
Καλά κάνεις, δικαίωμά σου, όμως ΔΙΑΦΩΝΩ!
Και επειδή το "ίρτζι" μου, με παρασέρνει, το σταματώ εδώ!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!