http://www.facebook.com/116345831805649 ... 2797408951
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας · Αρέσει σε 3.002 άτομα
29 Μαΐου 2012 στις 2:29 μ.μ.
5.109 είδαν αυτή τη δημοσίευση
Ξεκίνα έχοντας κάτι να πεις. Κάτι πρωτότυπο δηλαδή, όχι να μαϊμουδίζεις τους οικολόγους, τους δεν πληρώνω και δεν ξέρω ποιον άλλο. Μέχρι τότε να λες πάλι καλά που υπάρχεις σαν κόμμα. Τι να προσεγγίσεις και ποιος να σε ακούσει όταν τα μέλη σου λένε "σιγά τα αυγά το χρέος του κόμματος, λεφτά υπάρχουν". Αν θες να λύσεις τα προβλήματα των άλλων βεβαιώσου πως είσαι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Και μερικά μέλη μας δυστυχώς είναι απλά ελληναράδες φαφλατάδες με ολίγην πειρατική σάλτσα. Εκτός αν θεωρούμε το "έχει ο Θεός" και διάφορα γραφικά περί 1821, έπος του 40 και τα ακατάπαυστα Godwin πολιτική.-mesitiko- έγραψε:Να γκρινιάξω ? εεεε και ?
που είναι αυτοί οι χιλιάδες να βοηθήσουν εθελοντικά το κόμμα, αφού ενδιαφέρονται να μας διαβάζουν, εμένα δεν μου αρκεί ένα like σε μια δημοσίευση ή στην σελίδα, θέλω κάτι παραπάνω.
Πως θα το κάνουμε αυτό δεν ξέρω, ας σκεφτούμε όλοι μαζί πως να τους προσεγγίσουμε.
JudgeD έγραψε:Εμενα με χαλανε τα αλτερνατιβ και χιπστεραδικα φληναφηματα...
Μπορει να σε χαλανε τα κατορθωματα των Ελληνων, αλλα αυτα ειναι η λύση...
Θέλει αρχιδια για να σηκωσεις την πειρατικη σημαια (οπως οι προγονοι)-δεν ειναι "ντεμοντε".
Αποψη μου βεβαια, εσεις εκει μεσα μπορειτε να τα βλεπετε αλλιως...
Γιατί δεν το έλεγες και σε εμάς τους αδαείς βρε, τόσο καιρό!!!JudgeD έγραψε:... Θέλει αρχιδια για να σηκωσεις την πειρατικη σημαια (οπως οι προγονοι)-δεν ειναι "ντεμοντε"....
Είναι βαριά η μαύρη σημαία με την νεκροκεφαλή (που για πρώτη φορά σήκωσε υπερήφανα ο Μεγαλέξαντρος για όσους δεν το ξέρανε).laskaris_vasilis έγραψε:Γιατί δεν το έλεγες και σε εμάς τους αδαείς βρε, τόσο καιρό!!!JudgeD έγραψε:... Θέλει αρχιδια για να σηκωσεις την πειρατικη σημαια (οπως οι προγονοι)-δεν ειναι "ντεμοντε"....
Καιρό τώρα, αναρωτιόμουν: Γιατί δεν μπορώ να την σηκώσω, γιατί ρε γαμώτο!!
.. Τώρα το κατανόησα!!
Έχω ανατομικό πρόβλημα!!!