Αλλά αντί άλλων. Ψήφισες κανονισμό και ήσουν παρών όταν η Δ.Ε. είπε με ποιον κανονισμό θα γίνει η ψηφοφορία.Κομπειλάδας έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι με την απόφαση (εγώ προσωπικά ψήφισα και θέλω το Liquid & Forum). Το πρόβλημα είναι με τον έλεγχο και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της διαδικασίας των ψηφοφοριών και του κανονισμού ψηφοφοριών στο Forum (τώρα και αργότερα σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα/εργαλείο).
Αν δεν μπορούμε να εντοπίζουμε και να διορθώνουν και να βελτιώνουμε τα εργαλεία και τις διαδικασίες (στο μέτρο του εφικτού) τότε είναι που την έχουμε βάψει.
Η τοποθέτηση των συγκεκριμένων επιλογών, η δυνατότητα πολλαπλής επιλογής που είχε αυτή η ψηφοφορία (7/2013) ΔΕΝ ήταν και η καλύτερη.
Κατά την γνώμη μου πάντα και ΧΩΡΙΣ να αμφισβητώ το αποτέλεσμα, ξαναλέω ότι δεν θεωρώ σωστά τις επιλογές που τοποθετήθηκαν και την δυνατότητα πολλαπλής επιλογής ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Θα έπρεπε να μπουν οι εξής μόνες επιλογές:
α) Να εφαρμοστεί το Liquid ως ένα εργαλείο διαβούλευσης και ψηφοφοριών
β) Να μην εφαρμοστεί το Liquid ως ένα εργαλείο διαβούλευσης και ψηφοφοριών
και με δυνατότητα επιλογής μόνο μια από τις δυο επιλογές.
That's fucking simple!!!
Αν τα εργαλεία και οι κανονισμοί ΔΕΝ μπορούν να αλλάξουν (κυρίως οι κανονισμοί) μετά την επιλογή τους ως εργαλεία ψηφοφοριών ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ?
(@baskin σάλτα και κουνήσου, ρε ψευτόμαγκα, αντι-μαϊντανέ)
Επίσης που ήσουν βλαστάρι τόσες μέρες; Το αποτέλεσμα περίμενες; Και για την ψηφοφορία για την απόφαση της Ε.Δ. τα ίδια έλεγες στο mumble. Ότι δε σου αρέσει να ακυρωθεί. Πολύ δημοκράτης και μάγκας, χαϊβάνι.