Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο είναι τις ντίβες που αρνούνται να πληρώσουν γιατί... φταίει άλλος!
Αν εννοείς εμένα ντίβα, αφενός είπα όχι ΚΑΙ στις πρώτες εκλογές αφετέρου σεβόμενος την απόφαση της πλειοψηφίας έχω τρέξει και πληρώσει διάφορα όσο μπορούσα, σίγουρα παραπάνω από τα τυπικά 12 ευρώ και σίγουρα παραπάνω από πολλούς που είπανε "μέσα σε όλα" αβίαστα με τραγελαφικά αποτελέσματα να πληρώνουμε! κόσμο να κατέβει υποψήφιος. Σε κάθε αντίρρηση οικονομικής φύσεως η απάντηση ήταν η ίδια. "Θα βρεθούν τα λεφτά". Και ήδη υπάρχουν προτάσεις για έξοδα πριν ακόμα ξεπληρωθεί το προηγούμενο.
Τώρα λοιπόν που έγινε κατανοητό ότι δεν "έχει ο θεός" το να ζητάς λεφτά χωρίς να δεσμευθείς αμετάκλητα σαν κόμμα πως κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί, είναι αφενός ανεύθυνο, αφετέρου αποκαρδιωτικό. Και πες με ντίβα αλλά εγώ ηθικά δεν μπορώ να υποστηρίζω τη μεγαλομανία και την σπατάλη. Οπότε πάρε τη συνδρομή μου, και το χαράτσι το πληρώνω εάν και εφόσον τηρηθεί αυτή η συμφωνία.
Αν θες να το δεις πατριωτικά και το ότι λέει το κόμμα είναι θέσφατο, δικαίωμά σου. Εγώ δεν θα υποστηρίξω αυτοκτονικές διαθέσεις επειδή της ψήφισε μια αμέτοχη απρόσωπη πλειοψηφία. Και τα χρέη σε κάνουν σκλάβο και θύμα εκβιασμών. Αν δεν χρώσταγες δεν θα χρειαζόταν να ακούς ντίβες σαν εμένα.