Γκρίνιαααα !

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Rainmaker

Re: Γκρίνιαααα !

Δημοσίευση από Rainmaker »

kailor έγραψε:
Rainmaker έγραψε:
kailor έγραψε:
Υ.Γ. Μην ρίξεις random για τα 2/3 γιατί αφού οι σύνεδροι δεν το αποφασίσαν, δεν θα κάνουμε ολόκληρο συνέδριο μόνο για αυτό το θέμα.
ουπσ!!! υπάρχει περίπτωση να είναι άκυρο το συνέδριο? :twisted:
από θύμο μου φαίνεται ότι υποστηρίζεις έτσι στα τυφλά και όχι από λογική. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ο θυμός μου προέρχεται όταν ακούω να καπηλεύεται η φράση ''άμεση δημοκρατία'' από ανθρώπους που δεν την πιστεύουν.
αμα δεν την είχε το κομμα πειρατών ελλάδας την αρχή της άμεση δημοκρατίας δεν θα γινόταν τίποτα εγώ δεν θα ερχόμουν δεν θα έχανα χρόνο και χρήμα άσκοπα, αισθάνομαι εξαπατημένος.
kailor

Δημοσίευση από kailor »

Rainmaker έγραψε:
kailor έγραψε: από θύμο μου φαίνεται ότι υποστηρίζεις έτσι στα τυφλά και όχι από λογική. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ο θυμός μου προέρχεται όταν ακούω να καπηλεύεται η φράση ''άμεση δημοκρατία'' από ανθρώπους που δεν την πιστεύουν.
αμα δεν την είχε το κομμα πειρατών ελλάδας την αρχή της άμεση δημοκρατίας δεν θα γινόταν τίποτα εγώ δεν θα ερχόμουν δεν θα έχανα χρόνο και χρήμα άσκοπα, αισθάνομαι εξαπατημένος.
ο ένας τρόπος είναι να παραιτηθείς έτσι και δεν σου αρέσει...

ο άλλος τρόπος είναι να κάτσεις και να παλέψεις και να διορθώσουμε όλοι μαζί τα πράγματα όσο μπορούμε τέλος πάντων.

Δική σου η επιλογή.
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

kailor έγραψε:
Rainmaker έγραψε:
kailor έγραψε: από θύμο μου φαίνεται ότι υποστηρίζεις έτσι στα τυφλά και όχι από λογική. Μπορεί να κάνω και λάθος.
ο ένας τρόπος είναι να παραιτηθείς έτσι και δεν σου αρέσει...

ο άλλος τρόπος είναι να κάτσεις και να παλέψεις και να διορθώσουμε όλοι μαζί τα πράγματα όσο μπορούμε τέλος πάντων.

Δική σου η επιλογή.
αν δεν είχε περάσει το 7.2 είναι σίγουρο οτι θα έφευγα τωρα θα περιμένω να δω την ερμηνεία του 7.2 από τα μέλη (μπορεί να χρειαστεί και η επιτροπή διαιτησίας) και πως θα το χειριστούν.
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από adrian »

Και με τις καινούριες αλλαγές του καταστατικού, τις αποφάσεις για αυτά τα θέματα θα τις πάρει το σώμα των μελών. Οπότε δεν θα αποφασίσουν οι 5 της ΕΔ για την εγκυρότητα του συνεδρίου, απλά θα βγάλουν το πρόβλημα και θα το προωθήσουν στο σώμα.

Υγ: vasper, chill.. Όχι βιαστικά σε τέτοια θέματα, ας ξεκουραστουμε και ηρεμησουμε πρώτα, όλοι..
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
random
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από random »

Vassilis Perantzakis έγραψε:
random έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:...έτσι είναι η δημοκρατία... η πλειοψηφία των "ζωντανών"-παρόντων αποφασίζει....οι πεθαμένοι και οι απόντες δεν μετράνε.
Σταματήστε ! αν θέλατε κάτι άλλο,δυστυχώς ανήκετε στην μειοψηφία.Έχετε τον χρόνο να προετοιμαστείτε για το επόμενο συνέδριο από...ΣΗΜΕΡΑ,απλά κάντε το.
.
βρε ουστ από εδώ που είναι έτσι η δημοκρατία!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΠΟΜΕΝΟ" ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Το συνέδριο ήταν άκυρο, και πρέπει να ξαναγίνει, ως πρώτο συνέδριο.

ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.
Να το κοιτάξουμε στην πρώτη συνεδρίαση, αλλά από την στιγμή που δεν είσαι μέλος δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες. Υπάρχει μέλος που να στηρίζει την θέση του random? Επίσης random Θέλω το σκεπτικό σου σε μία παράγραφο (ή περισσότερες) σε παρακαλώ. Βάλε το εδώ στο forum.

Φυσικά και γίνεται αυτό που λέω!!!

Δεν χρειάζεται καν καταγγελία από κάποιον, πρέπει να γίνει αυτεπάγγελτα ο έλεγχος της νομιμότητας του συνεδρίου, αφού καταστρατηγήθηκε το άρθρο 13.1.

Το σκεπτικό μου σε μια παράγραφο είναι:
Καταστρατηγήθηκε το άρθρο 13.1, το αψήφιστο καταστατικό θεωρήθηκε ισχύον καταστατικό κατά την διάρκεια του συνεδρίου και προστατεύτηκε ως κείμενο με τον αψήφιστο κανόνα των 2/3. Άρα, επειδή δεν εφαρμόστηκε η ακροτελεύτια διάταξη του 13.1, το συνέδριο του νοεμβρίου του 2012 είναι άκυρο. Το επόμενο συνέδριο που θα γίνει θα πρέπει να ονομαστεί ξανά πρώτο συνέδριο, και να ισχύσει κατά την διάρκειά του το 13.1.
random
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από random »

Vassilis Perantzakis έγραψε: Ως επιτροπή διαιτησίας δεν έχουμε δυνατότητα ακύρωσης του συνεδρίου. .
Αν δεν έχει η επιτροπή διαιτησίας την δυνατότητα ακύρωσης του συνεδρίου, τότε ποιός έχει αυτή την δυνατότητα; Θα το θέσετε το θέμα στα μέλη; καλώς, δεν υπάρχει πρόβλημα από εμένα σε αυτό.

Περιμένω λοιπόν να δώ να τίθεται το θέμα της ακυρότητας του συνεδρίου στα μέλη, αρκεί φυσικά να τεθεί με σωστή διαδικασία. Γιατί αν είναι η διαδικασία πάλι του τύπου, φωνάζουμε τις 20 οργανωμένες πειρατικές μαϊμούδες (ξέρεις, αυτοί που δηλώνουν κομπιουτεράδες και οπαδοί του ανοιχτού λογισμικού και από την άλλη δεν έχουν γράψει ποτέ ούτε ΓΡΑΜΜΗ πειρατικού κώδικα ) τους βάζουμε να ψηφίσουν με διορία 2 δευτερολέπτων , και μετά βγάζουμε τελεσίδικη απόφαση, εκεί ευχαριστώ, όχι δεν θα πάρω!!!!

Όταν λέω να τεθεί το θέμα στα μέλη, εννοώ να γίνει μια ανοιχτή ψηφοφορία, η οποία να παραμείνει ενεργή μέχρι την έναρξη του επόμενου (πρώτου) συνεδρίου. Αυτός ο βασανιστικός, αργός θάνατος του ιερατείου, με το μαχαίρι της ψηφοφορίας να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του μέχρι την έναρξη του επόμενου (πρώτου) συνεδρίου, είναι για μένα άκρως διασκεδαστικός. :twisted:
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

random, δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι δεν έγινε ψηφοφορία έγκρισης, καθώς ήμουν εκεί και το νέο καταστατικό εγκρίθηκε.

Από ότι κατάλαβα ερμηνεύεις το κομμάτι "και θα τεθεί σε ψηφοφορία, για έγκριση, προσθήκες ή και τροποποιήσεις." ότι πρώτα πρέπει να εγκριθεί το υπάρχων, μετά να γίνουν τροποποιήσεις και αλλαγές και μετά να εγκριθεί ξανά το νέο καταστατικό. Σωστά;
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

pappasadrian έγραψε: Υγ: vasper, chill.. Όχι βιαστικά σε τέτοια θέματα, ας ξεκουραστουμε και ηρεμησουμε πρώτα, όλοι..
Μα δεν έχει την δυνατότητα η Ε.Δ. να ακυρώσει συνέδριο!!! Του το γράφω και συγκεκριμένα.
random
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από random »

Vassilis Perantzakis έγραψε:random, δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι δεν έγινε ψηφοφορία έγκρισης, καθώς ήμουν εκεί και το νέο καταστατικό εγκρίθηκε.

Από ότι κατάλαβα ερμηνεύεις το κομμάτι "και θα τεθεί σε ψηφοφορία, για έγκριση, προσθήκες ή και τροποποιήσεις." ότι πρώτα έπρεπε να εγκριθεί το υπάρχων, μετά να γίνουν τροποποιήσεις και αλλαγές και τέλος να εγκριθεί ξανά το νέο καταστατικό. Σωστά;
Ακριβώς αυτό. Δεν έγινε σωστά η προβλεπόμενη διαδικασία, γιαυτό και το νέο καταστατικό είναι άκυρο.
Και φυσικά ερμηνεύω ΚΑΙ το κομμάτι που λέει ότι το καταστατικό ισχύει ΜΕΧΡΙ το πρώτο συνέδριο (και όχι κατά την διάρκεια)
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

random έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:random, δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι δεν έγινε ψηφοφορία έγκρισης, καθώς ήμουν εκεί και το νέο καταστατικό εγκρίθηκε.

Από ότι κατάλαβα ερμηνεύεις το κομμάτι "και θα τεθεί σε ψηφοφορία, για έγκριση, προσθήκες ή και τροποποιήσεις." ότι πρώτα έπρεπε να εγκριθεί το υπάρχων, μετά να γίνουν τροποποιήσεις και αλλαγές και τέλοςνα εγκριθεί ξανά το νέο καταστατικό. Σωστά;
Ακριβώς αυτό. Δεν έγινε σωστά η προβλεπόμενη διαδικασία, γιαυτό και το νέο καταστατικό είναι άκυρο.
Η ερμηνεία σου νομίζω είναι λάθος. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε δύο εγκρίσεις καταστατικού. Το καταστατικό έχει γίνει δεκτό με τις τροποποιήσεις του.

Όσο για το ήδη υπάρχον, το δέχεται το νέο μέλος μόλις μπαίνει στο κόμμα. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου εφαρμόζεται το καταστατικό που ισχύει. Αλλιώς αυτό που λες θα έκανε άτοπο το συνέδριο αλλιώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vassilis Perantzakis την 05 Νοέμ 2012, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”