Γκρίνιαααα !

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Γκρίνιαααα !

Δημοσίευση από Voyager-1 »

Γέμισε ποσταρίσματα το forum,επισκέπτες,συνδεδεμένα μέλη,τρολλ....όλοι εδώ σήμερα οι περισσότεροι για να γκρινιάξουν.

Δεν ψηφίσαμε ηλεκτρονικά,δεν είχε καλή εικόνα,δεν μετρήσαμε γρήγορα τα ψηφοδέλτια,δεν ήρθαν πολλοί,δεν μας άρεσε η αίθουσα,δεν έφταναν 2 μέρες,δεν εκλέξαμε (κατά την γνώμη σας) τους ικανότερους,δεν....δεν....δεν....
Ε ! λοιπόν κυρίες και κύριοι αυτό ήταν το συνέδριο,είτε παρόντες,είτε απόντες, ΕΣΕΙΣ έτσι επιλέξατε/εκλέξατε/αποφασίσατε/απουσιάζατε.....ΤΩΡΑ θα ζήσετε με αυτό....έτσι είναι η δημοκρατία... η πλειοψηφία των "ζωντανών"-παρόντων αποφασίζει....οι πεθαμένοι και οι απόντες δεν μετράνε.
Σταματήστε ! αν θέλατε κάτι άλλο,δυστυχώς ανήκετε στην μειοψηφία.Έχετε τον χρόνο να προετοιμαστείτε για το επόμενο συνέδριο από...ΣΗΜΕΡΑ,απλά κάντε το.

Ξεκίνησε το καράβι,διαλέξτε την διαδρομή,την ρότα...επιβιβαστείτε ή κατεβείτε....θα βρούμε προορισμό μέσα από ωραία λιμάνια,νησιά,αγώνες,αλλά και ξέρες,υφάλους,καταιγίδες.Το νέο ξεκίνημα ας γίνει με κριτική...ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ...για λάθη και παραλείψεις,θα μάθουμε μέσα και από αυτά.

Καλή συνέχεια,μείνετε εδώ,έχει το καλύτερο μενού για το μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Voyager-1 την 05 Νοέμ 2012, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
random
Επικοινωνία:

Re: Γκρίνιαααα !

Δημοσίευση από random »

-mesitiko- έγραψε:...έτσι είναι η δημοκρατία... η πλειοψηφία των "ζωντανών"-παρόντων αποφασίζει....οι πεθαμένοι και οι απόντες δεν μετράνε.
Σταματήστε ! αν θέλατε κάτι άλλο,δυστυχώς ανήκετε στην μειοψηφία.Έχετε τον χρόνο να προετοιμαστείτε για το επόμενο συνέδριο από...ΣΗΜΕΡΑ,απλά κάντε το.
.
βρε ουστ από εδώ που είναι έτσι η δημοκρατία!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΠΟΜΕΝΟ" ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Το συνέδριο ήταν άκυρο, και πρέπει να ξαναγίνει, ως πρώτο συνέδριο.

ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευση από Voyager-1 »

Δικαίωμα σου να το λες....σου αφαίρεσα τέτοιο δικαίωμα ?
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
kailor

Δημοσίευση από kailor »

Σπύρο δεν είναι μόνο γκρίνια αλλά είναι να δούμε τα λάθη που γίναν και να μάθουμε από αυτά ώστε στο επόμενο συνέδριο να μην κάνουμε τα ίδια λάθη.

Και να γκρινιάξουμε προς το παρών δεν αλλάζει τίποτα. Προχωράμε μπροστά και διορθώνουμε τα λάθη μας. Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

random έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:...έτσι είναι η δημοκρατία... η πλειοψηφία των "ζωντανών"-παρόντων αποφασίζει....οι πεθαμένοι και οι απόντες δεν μετράνε.
.
βρε ουστ από εδώ που είναι έτσι η δημοκρατία!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΠΟΜΕΝΟ" ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Το συνέδριο ήταν άκυρο, και πρέπει να ξαναγίνει, ως πρώτο συνέδριο.

ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.
Να το κοιτάξουμε στην πρώτη συνεδρίαση, αλλά από την στιγμή που δεν είσαι μέλος δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες. Υπάρχει μέλος που να στηρίζει την θέση του random? Επίσης random Θέλω το σκεπτικό σου σε μία παράγραφο (ή περισσότερες) σε παρακαλώ. Βάλε το εδώ στο forum.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Vassilis Perantzakis έγραψε: Υπάρχει μέλος που να στηρίζει την θέση του random? Επίσης random Θέλω το σκεπτικό σου σε μία παράγραφο (ή περισσότερες) σε παρακαλώ. Βάλε το εδώ στο forum.
εγώ τις στηρίζω είμαι ακόμα μέλος!
kailor

Δημοσίευση από kailor »

Rainmaker έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε: Υπάρχει μέλος που να στηρίζει την θέση του random? Επίσης random Θέλω το σκεπτικό σου σε μία παράγραφο (ή περισσότερες) σε παρακαλώ. Βάλε το εδώ στο forum.
ρε Rainmaker τι ακριβώς στηρίζεις. Αφού δεν έχει κάνει την πρόταση του. Απλώς λες ότι τον υποστηρίζεις έτσι στα τυφλά?

Ας κάνει την πρόταση του και εάν είναι σοβαρή να τον υποστηρίξω και εγώ τότε.

Υ.Γ. Μην ρίξεις random για τα 2/3 γιατί αφού οι σύνεδροι δεν το αποφασίσαν, δεν θα κάνουμε ολόκληρο συνέδριο μόνο για αυτό το θέμα.
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

kailor έγραψε:
Υ.Γ. Μην ρίξεις random για τα 2/3 γιατί αφού οι σύνεδροι δεν το αποφασίσαν, δεν θα κάνουμε ολόκληρο συνέδριο μόνο για αυτό το θέμα.
ουπσ!!! υπάρχει περίπτωση να είναι άκυρο το συνέδριο? :twisted:
kailor

Δημοσίευση από kailor »

Rainmaker έγραψε:
kailor έγραψε:
ουπσ!!! υπάρχει περίπτωση να είναι άκυρο το συνέδριο? :twisted:
από θύμο μου φαίνεται ότι υποστηρίζεις έτσι στα τυφλά και όχι από λογική. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

Rainmaker έγραψε:
Ωραία. Μόλις στείλει το σκεπτικό του το βλέπουμε, αλλά να πω και αυτό: Ως επιτροπή διαιτησίας δεν έχουμε δυνατότητα ακύρωσης του συνεδρίου. ΑΛΛΑ σύμφωνα με το καταστατικό μπορούμε να κάνουμε τα παρακάτω:
9.3 Η Επιτροπή διαιτησίας έχει αποκλειστική αρμοδιότητα:
9.3.1 Να εκδίδει προσωρινές αποφάσεις σε επείγοντα θέματα που αφορούν το έργο της.
9.3.2 Να αποφασίζει για διαφορές μεταξύ μελών του κόμματος, μεταξύ Οργάνων του κόμματος ή μεταξύ μελών και Οργάνων του κόμματος.
9.3.3 Να επιβάλει περιορισμούς ή να αποφασίζει τη διαγραφή μελών του κόμματος που παραβιάζουν το παρόν Καταστατικό, με βάση το άρθρο 5 του παρόντος.
9.3.4 Να αποφασίζει την έκπτωση οποιουδήποτε μέλους του κόμματος από το αξίωμά του.
9.3.5 Να αποφασίζει για την περαιτέρω μη εκλογιμότητα έκπτωτου μέλους.
9.3.6 Να αποφασίζει για την μόνιμη αδυναμία μέλους Οργάνου να επιτελέσει το έργο του.
9.3.7 Να αποφασίζει για την εγκυρότητα αποφάσεων της Διοικούσας Επιτροπής.
9.4 Κάθε μέλος που συνεργάζεται με την Επιτροπή Διαιτησίας μπορεί να επιλέξει ένα οποιοδήποτε άλλο μέλος του κόμματος επιθυμεί για να λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής για την επίλυση της διαφοράς. Αν η διαμεσολάβηση αποτύχει, το κάθε μέρος καταθέτει στην Επιτροπή Διαιτησίας εγγράφως την άποψή του μαζί με δήλωση αποδοχής της όποιας απόφασης της Επιτροπής. Η Επιτροπή Διαιτησίας λαμβάνει την τελική απόφαση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις θέσεις που της έχουν κατατεθεί.
9.5 Η Επιτροπή Διαιτησίας μπορεί να απαντήσει σε προ-διαδικαστικά ερωτήματα των οργάνων και των προσώπων σχετικά με την ερμηνεία του καταστατικού.
Αν λοιπόν θεωρείτε ότι κάτι σας καλύπτει, κάντε σχετική πρόταση, να το λάβουμε υπόψη και να το φέρουμε στο σώμα των μελών αν αποφασιστεί ότι ισχύει.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”