agelos έγραψε:συμφωνω για την ψηφιακή διαβούλεση αλλα για να γινει αυτο θελουμε ευκολόχρηστα μέσα για να το κάνουμε καθώς και εναν τρόπο να "πείσουμε" πόσο απαραίτητη είναι η καθημερινή συμμετοχη εστω και δικτυακα. για τα μέσα μην μου λες για το liquid. δεν ειναι ευκολο χρηστο. πρεπει να απαυθυνθούμε σε αμόρφωτους ψηφιακά πολίτες και να μπορέσουμε να τους δώσουμε με 2-3 βήματα τον τρόπο να συμμετέχουν. και το Liquid για τετοιο επίπεδο γνώσεις δεν κάνει. ας το παραδεχτούμε. δεν είμαι ειδικός για να αντιπροτείνω συστήματα δυστυχώς. αλλα τουλάχιστον αν και τώρα είχαμε την δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας(ή έστω τηλεφωνικής τουλάχιστον για το καταστατικο που δνε υπαρχει θεμα προστασιας προσωπικών δεδομένων) θα είχαμε και μεγαλύτερης συμμετοχής. δεν πειραζει. το θεμα ειναι να εντοπίσουμε τα λάθη τωρα, να βρουμε λυσεις για το επόμενο συνέδριο...
Για για ποιους αμόρφωτους ψηφιακά πολίτες μιλάμε

, εδώ η ΔΕ (σχεδόν) ολόκληρη δεν μπαίνει κάν στον κόπο να δοκιμάσει (δεν είπα να το αποδεχτεί ντε και καλά).
Δυστυχώς έτσι δεν νοείται άμεση ψηφιακή δημοκρατία, χρειάζεται
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ από όλους και περισσότερο από αυτούς που μας αντιπροσωπεύουν, όχι μόνο facebook (ακόμα και η θειά μου μπαίνει...).
Α και για να μην ξεχνιόμαστε πόσα likes έχει η επίσημη σελίδα μας στο fb και πόσοι συμμετέχουν είπαμε;
Να μην πιάσω το θέμα με το ξεχρέωμα της οφειλής των εκλογών γιατί έχει γίνει ανέκδοτο...