Το συρτάρι πρέπει να ανοίξει, όχι να κλείσει. Πρέπει να έρθει κόσμος, πολύς κόσμος, τότε μόνο οι ψευτο-τεχνοφοβικοί κρυφο-χρυσαυγίτες θα γίνουν μια ελάχιστη μειοψηφία μέσα στο κόμμα των πειρατών. Και κυρίως, είναι γνωστό σε όλους, οι θέσεις εξουσίας (πρόεδροι, ΔΕ, ΕΔ κλπ), αυτές οι θέσεις ελκύουν τους κρυφοχρυσαυγίτες, όπως ελκύουν τα σκατά τις μύγες. Γιαυτό δεν χρειάζεται το σώμα των συνέδρων να ψάξει και πολύ, εκεί σε αυτές τις θέσεις να ψάξει να βρει τους κρυφο-χρυσαυγίτες.baskin έγραψε:Οι πόρτες είναι ανοιχτές στα πειρατικά κόμματα.
Εσύ πρέπει να αρχίσεις να "το κλείνεις το συρτάρι" για να πιάσεις την όλη εικόνα. Στην Ελλάδα είσαι.
έκκληση στους συνέδρους! Ψηφίστε ηλεκτρονικά!!!
Re: έκκληση στους συνέδρους! Ψηφίστε ηλεκτρονικά!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος random την 02 Νοέμ 2012, 02:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Και εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
το ξέρω....baskin έγραψε:Και εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα!
-
baskin
Μην σε πάρει από κάτω. Έχει δουλειά μετά.
baskin έγραψε:Μην σε πάρει από κάτω. Έχει δουλειά μετά.
Για μένα το καταστατικό είναι το πιο σημαντικό. Tα πρόσωπα που θα εκλεγούν δεν έχουν σημασία. Σημασία (τεράστια) θα είχαν μόνο αν η ψηφοφορία αφορούσε υποψήφιους βουλευτές για το κοινοβούλιο, εκεί τίθεται (τεράστιο) θέμα εμπιστοσύνης.
Ελπίζω οι σύνεδροι να ψηφίσουν ένα τέτοιο καταστατικό, έτσι ώστε ακόμα και τον καλύτερο ηθοποιό κρυφο-χρυσαυγίτη να στείλουν, ακόμα και αν καταφέρει να ξεγελάσει τα μέλη και ψηφιστεί πρόεδρος ΔΕ και ΕΔ μαζί, ακόμα και τότε το καταστατικό να μπορεί να του δένει χέρια και πόδια, και να τον ακυρώνει.
-
James
- Επικοινωνία:
Παρακαλώ το διαχειριστή να σβήσει αυτό το θέμα, γιατί δημιουργεί σύγχυση ενόψει του αυριανού συνεδρίου.
Με πήρε μέλος τηλέφωνο και μου επε ότι δε θα έρθει αφού μπορεί να ψηφίζει ηλεκτρονικά??????
ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
Με πήρε μέλος τηλέφωνο και μου επε ότι δε θα έρθει αφού μπορεί να ψηφίζει ηλεκτρονικά??????
ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
-
baskin
Δεν διαγράφεται. Πήγε στην "Χαλαρή" και κλειδώνεται. Ας διαβάζουν και λίγο τα μέλη, πριν βγάλουν συμπεράσματα. Μασημένη τροφή, δεν πουλάει το πειρατικό.