omissman έγραψε:Mερικες καθαρες κουβεντες για να ξερουμε τι λεμε :
1. Ολοι οι τραπεζικοι λογαριασμοι ειναι αυτη τη στιγμη κλειστοι και μηδενικοι, εκτος απο το λογαριασμο μας στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ...
2. Τα χρηματα που εχουμε στο ταμειο ειναι ~200 € - φαινεται στην προσφατη ενημερωση [6-7-12] που ανεβηκε στο site.
3. Χρωσταμε στον τυπογραφο 8.629 € - τα κοινοχρηστα του γραφειου , το νερο, τη ΔΕΗ , το τηλεφωνο ...
4. Απο τους αξιοτιμους συναδελφους πειρατες που πηραν μπλοκακια ΠΡΙΝ τις εκλογες δεν εχω καμμια απολυτως ενημερωση για το ποσα χρηματα συγκεντρωσαν απο αυτα. Θα αναγκαστω να στειλω σε ολους pm για να το μαθω.
5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με οσα εχει γραψει ο Στρατος μεχρι τωρα , και ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ !
6. Ας μου δειξει καποιος που γραφει οτι για να ενημερωνομαστε για το τι συμβαινει στο κομμα πρεπει να μπαινουμε νυχθημερον στο mumble
7. Ας μου δειξει καποιος που ακριβως λεει οτι το mumble ειναι το κυριο οργανο ληψης αποφασεων στο κομμα
8. Η Δ.Ε. εχω την εντυπωση οτι εδω και καιρο εχει ξεκαθαρισει οτι λειτουργει ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΑ για το κομμα και οχι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΑ. (οχι οτι αυτο δικαιολογει τα παντα)
9. Εαν συνεχισουμε να πορευομαστε με ευχολογια αντι με ρεαλιστικες λυσεις, πολυ γρηγορα θα φτασουμε σε αδιεξοδο και ή θα διαλυθουμε ή θα καταληξουμε ενα ακομα γκρουπουσκουλο που τα μελη του συνεδριαζουν στο διαδικτυο και "παιρνουν αποφασεις" που δεν υλοποιει κανεις !
10. Εαν οντως ειμαστε το Νεο Λειτουργικο Συστημα της κοινωνιας, οπως "κοκκορευομαστε" , δεν θαπρεπε ΟΛΟΙ μας να εχουμε πεσει με τα μουτρα για να μαθουμε να χρησιμοποιουμε ΟΛΑ τα αναγκαια ψηφιακα εργαλεια που εχουμε διαθεσιμα ;;; και να αφηνουμε στην ακρη δικαιολογιες "ειναι δυσκολο και δεν ειναι κατανοητο απο τα μελη", "χρειαζομαστε ευκολες πλατφορμες", "ξεχναμε να κοιταξουμε το μεηλ μας" κλπ. ΑΥΤΑ ταιριαζουν σε μικρα παιδια, οχι σε ενηλικες που ιδρυσαν κομμα για να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ! Εαν οι ψηφιακες πλατφορμες φαινονται δυσκολες, ας φανταστουμε μονο ποσο απειρως πιο δυσκολη ειναι η διακυβερνηση μιας χωρας ...
11. Ακομα και ετσι βεβαια, το να εχουμε ψηφιακα μεσα διαλογου και αποφασεων, αυτο δεν συνεπαγεται οτι τα μεσα θα παραξουν απο μονα τους σοφες και σωστες αποφασεις. Εαν τα χρησιμοποιουμε για να γραφουμε βλακειες , το αποτελεσμα θα ειναι προφανως βλακωδες...
12. Το "σνομπαρισμα" που εχω συναντησει εδω μεσα (στο ΠΕΙΡ) σε οτιδηποτε αφορα το "οικονομικο" ζητημα απο καθε αποψη και μαλιστα ενιοτε θεωρητικοποιημενο [π.χ. το ποσο ...αντιδημοκρατικο ειναι να ψηφιζουν μονο τα οικονομικα ενημερα μελη !!!] δεν το εχω συναντησει σε κανενα αλλο πολιτικο οργανισμο.
13. Εαν δεν ειμαστε ωριμοι να αναλαβουμε τις ευθυνες ενος σοβαρου πολιτικου κομματος με ευρωπαϊκο προσανατολισμο και ψηφιακη κουλτουρα, πως εχουμε το θρασος να κατεβαινουμε σε εκλογες και να ζηταμε απο τους πολιτες να μας ψηφισουν επειδη εχουμε , λεει, "ωραιες αρχες" και αλλα κουραφεξαλα, οταν ουτε καν αυτες δεν ειμαστε σε θεση να εφαρμοσουμε στο κομμα μας και η αδιαφορια και η αποχη των περισσοτερων εχουν χτυπησει κοκκινο ; πως διαολο ζηταμε την εμπιστοσυνη των πολιτων οταν δεν μπορουμε να κατανοησουμε και να αποδεχτουμε την ευθυνη που οι ιδιοι πηραμε ιδρυοντας αυτο το κομμα ; ΓΙΑΤΙ ιδρυσαμε κομμα και οχι σωματειο / συλλογο / ΜΚΟ ;;; το εχουν σκεφτει τα μελη μας ;;;
Με παντιερες / χατζαρες / πειρατιλικια / νταηλικια / παπαγαλους και αλλες γραφικοτητες δεν χτιζουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , οταν ταυτιζομαστε με την συμβολικη επιφανειακη τους διασταση και δεν προχωραμε στη συγχρονη με την εποχη μας μεταφορικη τους δυναμικη.
just my 2 cents
Γιώργο σε προηγούμενο πόστ ήταν ένα παράδειγμα που χρησιμοποίησα για τα οικονομικά και τίποτα παραπάνω.
Ευχαριστώ πολύ για την πλήρη ενημέρωση, χρειαζόταν. τουλάχιστον για να ξέρουμε που πατάμε.
Ωστόσο αυτό που λές για το δεν είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να παίρνονται αποφάσεις εκεί, αλλά αφού μέχρι τώρα το κάναμε και είχαν επιτυχία, δεν μπορούμε να του ρίξουμε ένα εντελώς Χ ειδικά αφού αυτή την στιγμή εκτός από το φόρουμ και το mumble στις άλλες πλατφόρμες μπαίνουν ελάχιστοι.
Ωστόσο για την ενημέρωση μέσω mumble ούτε εμένα μου αρέσει να κάθομαι ολόκληρα 3 ώρα κάθε βράδυ για να ψιλοενημερωθώ (άρα πρέπει να δημιουργηθεί ή να χρησιμοποιηθεί κάποιες από τις υπάρχουσες πλατφόρμες), και όπως έχω πει (στο mumble) για τον Αύγουστο παίζει να μην μπω και καθόλου mumble γιατί τα βράδια θα είμαι με παρέα έξω σε βραχάκια... Άρα όταν δεν μπαίνω στο mumble,εγώ πως θα ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει???
για τις πλατφόρμες δεν με πειράζει, όσες και να δουλεύουμε, αρκεί να έχουν αποτέλεσμα....
Και για να κλείσω για τα οικονομικά δεν ασχολούμαι καθόλου, γιατί δεν έχω και τις γνώσεις. ειδικά όταν μπερδεύομαι ακόμα και στον πολλαπλασιασμό πολλές φορές.
Σε πολλά συμφωνώ με τον Στράτο (δεν είπα ότι διαφωνώ).
Αλλά κατά την ταπεινή γνώμη μου (εάν μετράει βεβαίως), το συνέδριο πρέπει να γίνει για να λυθούν όλα μας τα προβλήματα με καταστατικό, κ.α.