Ξεχρεώμα.

Δράσεις, συναντήσεις και εκδηλώσεις που μας ενδιαφέρουν.
kailor

Re: Ξεχρεώμα.

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 19:15

baskin έγραψε:
kailor έγραψε:Στράτο, εδώ κάνεις λάθος ο Μαριόττι είναι καθημερινά μέσα στο mumble και συμμετέχει ενεργά, η χριστίνα μπαίνει συχνά, όπως και ο ανδριαννός μερικές φορές. και εχτές ή προχτές είχαν και συνεδρίαση στο mumble.

Όχι Χρήστο. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ MUMBLE. Είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. Ούτε στο liquid δεν έχουν μπει να δοκιμάσουν τις ψηφοφορίες.

ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ, με το συμπάθιο, που μπαίνουν στο mumble.

Πάω να πιο καμιά μπύρα, γιατί μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται και έχεις φάει και εσύ κόλλημα με το MUMBLE το οποίο καλό είναι να καταλάβεις ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Μπορώ μόνο να σου πώ τι έχει πει ο Μαριότι Δημόσια, για τους άλλους δεν έχω ιδέα. Ότι δεν καταλαβαίνει με τίποτα το κουμπάσο, ότι το liquid με όνομα παιδική χαρά το βρίσκει γελοίο και όχι σοβαρό, και το φόρουμ το έχει εγκαταλείψει προ καιρού γιατί έχει γίνει μπάχαλο.

Ωραία εσύ λές ότι το mumble δεν είναι πλατφόρμα αποφάσεων και οργάνωσης. Εδώ όμως θα σου κάνω μια πολύ σοβαρή ερώτηση... Γιατί οι Γερμανοί και για την οργάνωση τους αλλά και για τις αποφάσεις τους πριν πάνε στο liquid γίνονται στο mumble? (έχει εξακριβωθεί και από τον marioti αλλά και από τον yanni.)

Επίσης απ'ότι θυμάμαι προσωπικά για να οργανωθούμε για τις εκλογές αλλά και για την ενημέρωση γινόταν μέσω mumble.
Διάφορα δελτία τύπου και ανακοινώσεις αποφασίστηκαν μέσω mumble.
Για την λαγουδέρα αποφασίστηκε μέσω mumble.

Έχω φάει κόλλημα μόνον για έναν λόγο το ότι ρωτάω εκείνη την στιγμή και μαθαίνω την απάντηση εκείνη την στιγμή. Δεν μπορώ να περιμένω όπως έχω κάνει π.χ. την ερώτηση πόσα είναι τα οικονομικά μας? και να περιμένω και μια εβδομάδα να πάρω απάντηση.

Άμα βρεθούν άμεσες λύσεις για κάποια πράγματα είμαι μέσα. αλλά μέχρι να γίνει αυτό το ότι μπορώ να ρωτάω και να μαθαίνω εκείνη την ώρα για μένα είναι το παν γιατί δεν είμαι και πάρα πολύ την αναμονής (έχω την αίσθηση ότι οι άλλοι με γράφουν κανονικότατα).

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 19:21

pav έγραψε:Όσο για την Δ.Ε., η δική μου εντύπωση, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν, είναι πως απέχουν σκόπιμα. Το λάθος είναι ότι ενώ απέχουν, εμφανίζονται κάπου κάπου και αποφασίζουν.

Ωραία αφού νομίζετε ότι η Δ.Ε. δεν κάνει κάτι να ζητήσουμε όλοι μαζί την αλλαγή των μελών. ουτοσάλως στο συνέδριο πρέπει να πάρει την έγκριση ότι ψηφίζονται αυτά τα μέλη. άσε που πρέπει ταυτόχρονα με το συνέδριο να έχουμε και εκλογές Δ.Ε.

το εάν απέχουν το έχω δει και εγώ. 3 - 4 άτομα μπαίνουν πότε - πότε και τα άλλα τίποτα από τα συνολικά 7.

Προσωπικά δεν με νοιάζει εάν έχουμε Δ.Ε. ουτοσάλως τα μέλη αποφασίζουν και η Δ.Ε. επικυρώνει τις αποφάσεις του σώματος μελών. και άμα χρειαστούν να πάρουν καμιά απόφαση αυτοί.

Με νοιάζει όταν τους χρειαζόμαστε να είναι παρώντες, από εκεί και πέρα με αφήνει αδιάφορο το τι κάνουν.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 19:40

pav έγραψε:Ακόμη κι αν είναι έτσι, το συνέδριο ετοιμάζεται για αρχές Νοεμβρίου, δηλαδή ένα μήνα μετά. Στο συνέδριο θα τροποποιήσουμε το καταστατικό. Από τα 20 θέματα που έχουμε εντοπίσει ως τώρα στο καταστατικό, πόσα έχουν κλείσει ή είναι σε καλό δρόμο;

Αυτή Χρήστο και Βασίλη είναι η μόνη σοβαρή προεργασία για το συνέδριο και δεν έχει γίνει στο mumble...

Μπορώ μόνο να σου πώ τι έχει πει ο Μαριότι Δημόσια, για τους άλλους δεν έχω ιδέα. Ότι δεν καταλαβαίνει με τίποτα το κουμπάσο, ότι το liquid με όνομα παιδική χαρά το βρίσκει γελοίο και όχι σοβαρό, και το φόρουμ το έχει εγκαταλείψει προ καιρού γιατί έχει γίνει μπάχαλο.

Με το συμπάθιο και πάλι, όλα αυτά είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Να πάμε να γραφτούμε στο ΠΑΣΟΚ καλύτερα ή στον Τζάγριο, εκεί συνεδριάζουν....

Το ένα μου βρωμάει, το άλλο μου φαίνεται δύσκολο και το άλλο το παράτησα γιατί πάλι δεν το κατέχω. ΣΚΑΤΑ ΧΡΗΣΤΟ και με συγχωρείς για το ύφος, αλλά περί ΦΤΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ για να μην ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ πρόκειται.

Δεν είδα, τέλος καμία πρόταση για ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που να ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Και ξέρεις και κάτι, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Και τέλος αν ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ότι δεν μπορούν το forum, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΜΑΤΑ;

ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ FORUM.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 19:50

baskin έγραψε:
Με το συμπάθιο και πάλι, όλα αυτά είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Να πάμε να γραφτούμε στο ΠΑΣΟΚ καλύτερα ή στον Τζάγριο, εκεί συνεδριάζουν....

Το ένα μου βρωμάει, το άλλο μου φαίνεται δύσκολο και το άλλο το παράτησα γιατί πάλι δεν το κατέχω. ΣΚΑΤΑ ΧΡΗΣΤΟ και με συγχωρείς για το ύφος, αλλά περί ΦΤΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ για να μην ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ πρόκειται.

Δεν είδα, τέλος καμία πρόταση για ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που να ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Και ξέρεις και κάτι, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι σύστημα θα χρησιμοποιήσουμε (για αυτό και συμμετέχω σε όλα).

Αρκεί να συμμετέχουν όλοι, δεν γίνεται 1/3 των μελών στο φόρουμ, 1/3 μελών στο κουμπάσο και στο liquid, και 1/3 μελών στο mumble.

Πρέπει η πλατφόρμα που θα χειριζόμαστε να είναι όλα τα μέλη, να είναι εύκολη και κατανοητή (αυτό σου το είχα πει προ καιρού για το liquid), και όπως σε μερικές πλατφόρμες όπως το φόρουμ και το mumble να μπορούν να δωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται απαντήσεις και όχι όποτε θυμηθεί κάποιος να διαβάσει το μήνυμα και άλλο τόσο να το σκεφτεί εάν θα απαντήσει και το πότε.

Εάν έχουν τα παραπάνω που ανέφερα τότε είμαι 100% μέσα να υποστηρίξω αυτή την πλατφόρμα αλλά μέχρι τότε, όπου γίνεται δουλειά είμαι μέσα είτε είναι mumble, είτε liquid, είτε κουμπάσο είτε πάμε σε ζωγραφική και skype.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 19:54

Ρε συ Χρήστο, θέλεις να στο πω κατάμουτρα.

Το MUMBLE φτιάχτηκε για online games, για να μιλάνε μεταξύ τους οι gamers, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. Ακόμη και το forum είναι χίλιες φορές πιο παραγωγικό από το mumble...

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ;;;

Και επειδή, δεν βλέπω προκοπή θα αφήσω μία εβδομάδα, μέχρι να καταθέσω αίτημα ακύρωσης όλων των προσυνεδριακών διαδικασιών επιλογής ημερομηνία ή τόπου, βάσει καταστατικού.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 20:17

baskin έγραψε:Ρε συ Χρήστο, θέλεις να στο πω κατάμουτρα.

Το MUMBLE φτιάχτηκε για online games, για να μιλάνε μεταξύ τους οι gamers, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. Ακόμη και το forum είναι χίλιες φορές πιο παραγωγικό από το mumble...

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ;;;

Και επειδή, δεν βλέπω προκοπή θα αφήσω μία εβδομάδα, μέχρι να καταθέσω αίτημα ακύρωσης όλων των προσυνεδριακών διαδικασιών επιλογής ημερομηνία ή τόπου, βάσει καταστατικού.

Εγώ Στράτο θέλω να σου κάνω μια ερώτηση απευθείας χωρίς δισταγμούς, χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι, χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου. Μια απλή ερώτηση. Εσύ πως θα την πάρεις δεν ξέρω.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ?

το ρωτάω άσχετα με το ότι πρέπει να γίνει, εγώ το θέτω ως καλώς θα ήταν να γίνει για να λυθούν όλες οι διαφορές, όλα τα προβλήματα του καταστατικού και το πως θα λειτουργούμε....

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 14 Ιούλ 2012, 20:36

Mερικες καθαρες κουβεντες για να ξερουμε τι λεμε :

1. Ολοι οι τραπεζικοι λογαριασμοι ειναι αυτη τη στιγμη κλειστοι και μηδενικοι, εκτος απο το λογαριασμο μας στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ...
2. Τα χρηματα που εχουμε στο ταμειο ειναι ~200 € - φαινεται στην προσφατη ενημερωση [6-7-12] που ανεβηκε στο site.
3. Χρωσταμε στον τυπογραφο 8.629 € - τα κοινοχρηστα του γραφειου , το νερο, τη ΔΕΗ , το τηλεφωνο ...
4. Απο τους αξιοτιμους συναδελφους πειρατες που πηραν μπλοκακια ΠΡΙΝ τις εκλογες δεν εχω καμμια απολυτως ενημερωση για το ποσα χρηματα συγκεντρωσαν απο αυτα. Θα αναγκαστω να στειλω σε ολους pm για να το μαθω.
5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με οσα εχει γραψει ο Στρατος μεχρι τωρα , και ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ !
6. Ας μου δειξει καποιος που γραφει οτι για να ενημερωνομαστε για το τι συμβαινει στο κομμα πρεπει να μπαινουμε νυχθημερον στο mumble
7. Ας μου δειξει καποιος που ακριβως λεει οτι το mumble ειναι το κυριο οργανο ληψης αποφασεων στο κομμα
8. Η Δ.Ε. εχω την εντυπωση οτι εδω και καιρο εχει ξεκαθαρισει οτι λειτουργει ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΑ για το κομμα και οχι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΑ. (οχι οτι αυτο δικαιολογει τα παντα)
9. Εαν συνεχισουμε να πορευομαστε με ευχολογια αντι με ρεαλιστικες λυσεις, πολυ γρηγορα θα φτασουμε σε αδιεξοδο και ή θα διαλυθουμε ή θα καταληξουμε ενα ακομα γκρουπουσκουλο που τα μελη του συνεδριαζουν στο διαδικτυο και "παιρνουν αποφασεις" που δεν υλοποιει κανεις !
10. Εαν οντως ειμαστε το Νεο Λειτουργικο Συστημα της κοινωνιας, οπως "κοκκορευομαστε" , δεν θαπρεπε ΟΛΟΙ μας να εχουμε πεσει με τα μουτρα για να μαθουμε να χρησιμοποιουμε ΟΛΑ τα αναγκαια ψηφιακα εργαλεια που εχουμε διαθεσιμα ;;; και να αφηνουμε στην ακρη δικαιολογιες "ειναι δυσκολο και δεν ειναι κατανοητο απο τα μελη", "χρειαζομαστε ευκολες πλατφορμες", "ξεχναμε να κοιταξουμε το μεηλ μας" κλπ. ΑΥΤΑ ταιριαζουν σε μικρα παιδια, οχι σε ενηλικες που ιδρυσαν κομμα για να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ! Εαν οι ψηφιακες πλατφορμες φαινονται δυσκολες, ας φανταστουμε μονο ποσο απειρως πιο δυσκολη ειναι η διακυβερνηση μιας χωρας ...
11. Ακομα και ετσι βεβαια, το να εχουμε ψηφιακα μεσα διαλογου και αποφασεων, αυτο δεν συνεπαγεται οτι τα μεσα θα παραξουν απο μονα τους σοφες και σωστες αποφασεις. Εαν τα χρησιμοποιουμε για να γραφουμε βλακειες , το αποτελεσμα θα ειναι προφανως βλακωδες...
12. Το "σνομπαρισμα" που εχω συναντησει εδω μεσα (στο ΠΕΙΡ) σε οτιδηποτε αφορα το "οικονομικο" ζητημα απο καθε αποψη και μαλιστα ενιοτε θεωρητικοποιημενο [π.χ. το ποσο ...αντιδημοκρατικο ειναι να ψηφιζουν μονο τα οικονομικα ενημερα μελη !!!] δεν το εχω συναντησει σε κανενα αλλο πολιτικο οργανισμο.
13. Εαν δεν ειμαστε ωριμοι να αναλαβουμε τις ευθυνες ενος σοβαρου πολιτικου κομματος με ευρωπαϊκο προσανατολισμο και ψηφιακη κουλτουρα, πως εχουμε το θρασος να κατεβαινουμε σε εκλογες και να ζηταμε απο τους πολιτες να μας ψηφισουν επειδη εχουμε , λεει, "ωραιες αρχες" και αλλα κουραφεξαλα, οταν ουτε καν αυτες δεν ειμαστε σε θεση να εφαρμοσουμε στο κομμα μας και η αδιαφορια και η αποχη των περισσοτερων εχουν χτυπησει κοκκινο ; πως διαολο ζηταμε την εμπιστοσυνη των πολιτων οταν δεν μπορουμε να κατανοησουμε και να αποδεχτουμε την ευθυνη που οι ιδιοι πηραμε ιδρυοντας αυτο το κομμα ; ΓΙΑΤΙ ιδρυσαμε κομμα και οχι σωματειο / συλλογο / ΜΚΟ ;;; το εχουν σκεφτει τα μελη μας ;;;

Με παντιερες / χατζαρες / πειρατιλικια / νταηλικια / παπαγαλους και αλλες γραφικοτητες δεν χτιζουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , οταν ταυτιζομαστε με την συμβολικη επιφανειακη τους διασταση και δεν προχωραμε στη συγχρονη με την εποχη μας μεταφορικη τους δυναμικη.

just my 2 cents
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 20:56

omissman έγραψε:Mερικες καθαρες κουβεντες για να ξερουμε τι λεμε :

1. Ολοι οι τραπεζικοι λογαριασμοι ειναι αυτη τη στιγμη κλειστοι και μηδενικοι, εκτος απο το λογαριασμο μας στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ...
2. Τα χρηματα που εχουμε στο ταμειο ειναι ~200 € - φαινεται στην προσφατη ενημερωση [6-7-12] που ανεβηκε στο site.
3. Χρωσταμε στον τυπογραφο 8.629 € - τα κοινοχρηστα του γραφειου , το νερο, τη ΔΕΗ , το τηλεφωνο ...
4. Απο τους αξιοτιμους συναδελφους πειρατες που πηραν μπλοκακια ΠΡΙΝ τις εκλογες δεν εχω καμμια απολυτως ενημερωση για το ποσα χρηματα συγκεντρωσαν απο αυτα. Θα αναγκαστω να στειλω σε ολους pm για να το μαθω.
5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με οσα εχει γραψει ο Στρατος μεχρι τωρα , και ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ !
6. Ας μου δειξει καποιος που γραφει οτι για να ενημερωνομαστε για το τι συμβαινει στο κομμα πρεπει να μπαινουμε νυχθημερον στο mumble
7. Ας μου δειξει καποιος που ακριβως λεει οτι το mumble ειναι το κυριο οργανο ληψης αποφασεων στο κομμα
8. Η Δ.Ε. εχω την εντυπωση οτι εδω και καιρο εχει ξεκαθαρισει οτι λειτουργει ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΑ για το κομμα και οχι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΑ. (οχι οτι αυτο δικαιολογει τα παντα)
9. Εαν συνεχισουμε να πορευομαστε με ευχολογια αντι με ρεαλιστικες λυσεις, πολυ γρηγορα θα φτασουμε σε αδιεξοδο και ή θα διαλυθουμε ή θα καταληξουμε ενα ακομα γκρουπουσκουλο που τα μελη του συνεδριαζουν στο διαδικτυο και "παιρνουν αποφασεις" που δεν υλοποιει κανεις !
10. Εαν οντως ειμαστε το Νεο Λειτουργικο Συστημα της κοινωνιας, οπως "κοκκορευομαστε" , δεν θαπρεπε ΟΛΟΙ μας να εχουμε πεσει με τα μουτρα για να μαθουμε να χρησιμοποιουμε ΟΛΑ τα αναγκαια ψηφιακα εργαλεια που εχουμε διαθεσιμα ;;; και να αφηνουμε στην ακρη δικαιολογιες "ειναι δυσκολο και δεν ειναι κατανοητο απο τα μελη", "χρειαζομαστε ευκολες πλατφορμες", "ξεχναμε να κοιταξουμε το μεηλ μας" κλπ. ΑΥΤΑ ταιριαζουν σε μικρα παιδια, οχι σε ενηλικες που ιδρυσαν κομμα για να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ! Εαν οι ψηφιακες πλατφορμες φαινονται δυσκολες, ας φανταστουμε μονο ποσο απειρως πιο δυσκολη ειναι η διακυβερνηση μιας χωρας ...
11. Ακομα και ετσι βεβαια, το να εχουμε ψηφιακα μεσα διαλογου και αποφασεων, αυτο δεν συνεπαγεται οτι τα μεσα θα παραξουν απο μονα τους σοφες και σωστες αποφασεις. Εαν τα χρησιμοποιουμε για να γραφουμε βλακειες , το αποτελεσμα θα ειναι προφανως βλακωδες...
12. Το "σνομπαρισμα" που εχω συναντησει εδω μεσα (στο ΠΕΙΡ) σε οτιδηποτε αφορα το "οικονομικο" ζητημα απο καθε αποψη και μαλιστα ενιοτε θεωρητικοποιημενο [π.χ. το ποσο ...αντιδημοκρατικο ειναι να ψηφιζουν μονο τα οικονομικα ενημερα μελη !!!] δεν το εχω συναντησει σε κανενα αλλο πολιτικο οργανισμο.
13. Εαν δεν ειμαστε ωριμοι να αναλαβουμε τις ευθυνες ενος σοβαρου πολιτικου κομματος με ευρωπαϊκο προσανατολισμο και ψηφιακη κουλτουρα, πως εχουμε το θρασος να κατεβαινουμε σε εκλογες και να ζηταμε απο τους πολιτες να μας ψηφισουν επειδη εχουμε , λεει, "ωραιες αρχες" και αλλα κουραφεξαλα, οταν ουτε καν αυτες δεν ειμαστε σε θεση να εφαρμοσουμε στο κομμα μας και η αδιαφορια και η αποχη των περισσοτερων εχουν χτυπησει κοκκινο ; πως διαολο ζηταμε την εμπιστοσυνη των πολιτων οταν δεν μπορουμε να κατανοησουμε και να αποδεχτουμε την ευθυνη που οι ιδιοι πηραμε ιδρυοντας αυτο το κομμα ; ΓΙΑΤΙ ιδρυσαμε κομμα και οχι σωματειο / συλλογο / ΜΚΟ ;;; το εχουν σκεφτει τα μελη μας ;;;

Με παντιερες / χατζαρες / πειρατιλικια / νταηλικια / παπαγαλους και αλλες γραφικοτητες δεν χτιζουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , οταν ταυτιζομαστε με την συμβολικη επιφανειακη τους διασταση και δεν προχωραμε στη συγχρονη με την εποχη μας μεταφορικη τους δυναμικη.

just my 2 cents

Γιώργο σε προηγούμενο πόστ ήταν ένα παράδειγμα που χρησιμοποίησα για τα οικονομικά και τίποτα παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ για την πλήρη ενημέρωση, χρειαζόταν. τουλάχιστον για να ξέρουμε που πατάμε.

Ωστόσο αυτό που λές για το δεν είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να παίρνονται αποφάσεις εκεί, αλλά αφού μέχρι τώρα το κάναμε και είχαν επιτυχία, δεν μπορούμε να του ρίξουμε ένα εντελώς Χ ειδικά αφού αυτή την στιγμή εκτός από το φόρουμ και το mumble στις άλλες πλατφόρμες μπαίνουν ελάχιστοι.

Ωστόσο για την ενημέρωση μέσω mumble ούτε εμένα μου αρέσει να κάθομαι ολόκληρα 3 ώρα κάθε βράδυ για να ψιλοενημερωθώ (άρα πρέπει να δημιουργηθεί ή να χρησιμοποιηθεί κάποιες από τις υπάρχουσες πλατφόρμες), και όπως έχω πει (στο mumble) για τον Αύγουστο παίζει να μην μπω και καθόλου mumble γιατί τα βράδια θα είμαι με παρέα έξω σε βραχάκια... Άρα όταν δεν μπαίνω στο mumble,εγώ πως θα ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει???

για τις πλατφόρμες δεν με πειράζει, όσες και να δουλεύουμε, αρκεί να έχουν αποτέλεσμα....

Και για να κλείσω για τα οικονομικά δεν ασχολούμαι καθόλου, γιατί δεν έχω και τις γνώσεις. ειδικά όταν μπερδεύομαι ακόμα και στον πολλαπλασιασμό πολλές φορές.

Σε πολλά συμφωνώ με τον Στράτο (δεν είπα ότι διαφωνώ).

Αλλά κατά την ταπεινή γνώμη μου (εάν μετράει βεβαίως), το συνέδριο πρέπει να γίνει για να λυθούν όλα μας τα προβλήματα με καταστατικό, κ.α.

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 14 Ιούλ 2012, 22:31

Χρηστο, εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι :

* Τιποτε απο αυτα που γραφω δεν εχει "προσωπικο" χαρακτηρα, και ειδικοτερα δεν αφορα εσενα.
Γνωριζεις οτι και σε εκτιμω και θεωρω οτι εισαι απο τα πιο ενεργα μελη στο ΠΕΙΡ

* ομως πρεπει να καταλαβεις οτι εαν δεν "θεσμοποιησουμε" ορισμενες λειτουργιες, και δη ψηφιακες, θα το χασουμε το τρενο.
* σ' αυτο ακριβως εχει δικηο ο Στρατος και η ομαδα ΙΤ , οι οποιοι εχουν σκιστει κυριολεκτικα για να στησουν τις πλατφορμες, τις οποιες χρειαζομαστε.
* το παραδοξο ειναι οτι αρκετοι που γκρινιαζαν για το forum, τωρα δεν χρησιμοποιουν σχεδον τιποτε, ή αρκουνται γενικως στην "ευκολια" του mumble
* ακομα πιο παραδοξο ειναι το γεγονος οτι αρκετοι που ελαφρά τη καρδία με γνησιο πειρατικο ενθουσιασμο παρεσυραν το κομμα στην καταστροφικη - απο καθε αποψη [ειναι η γνωμη μου] αλλα υπερηφανη καθοδο στις β' εκλογες , τωρα εχουν εξαφανιστει !
* τελος , εμενα προσωπικα , μου φαινεται απολυτως παραλογο να θεωρουμε οτι ενα πολιτικο κομμα μπορει να υπαρχει μονο επειδη καποιοι μαζευονται ή και οχι , γραφουν ή και οχι , συναντιουνται ή και οχι, κλπ. ΧΩΡΙΣ να παιρνουν και την οικονομικη ευθυνη της συμμετοχης τους. Αυτα στο δικο μου παλαιο καιρο τα λεγαμε παρλαπιπες, ητοι ανεξοδες κουβεντες. Και δεν μπορω να πιστεψω οτι τα 12 € το χρονο ειναι μη αντιμετωπισιμο εξοδο απο την πλειοψηφια των μελων !
* ολο αυτο το σνομπαρισμα της οικονομικης διαστασης ενος πολιτικου εγχειρηματος με κανει να απορω με πολλους που εχουν "δηλωσει" οτι δεν ανεχονται "μεντορες" εδω μεσα, αλλα , προφανως, φαινεται οτι αναζητουν "σπονσορες" οι οποιοι θα χρηματοδοτησουν τις πολιτικες τους "ανησυχιες"...
* τελος, συμφωνω μαζι σου [ΟΛΕΣ οι γνωμες μετρανε] οτι το Συνεδριο ειναι απολυτως απαραιτητο , οχι γιατι πιστευω οτι θα μας λυσει ολα μας τα προβληματα, αλλα γιατι νομιζω οτι ειναι αναγκαιο αφ' ενος να τεθουν σε σοβαρη βαση και να αντιμετωπιστουν συνολικα καποια επειγοντα ζητηματα του καταστατικου, αφ' ετερου δε για να τεθουν οι βασεις ενος ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ προβληματισμου ως προς τον χαρακτηρα του ΠΕΙΡ, τις μεθοδους του και την αναγκη σχηματισμου μιας κρισιμης μαζας μελων, η οποια, περα απο ρηχους συναισθηματικους ενθουσιασμους, θα δουλευει συστηματικα για να θεριεψει το δεντρακι που φυτευθηκε στις αρχες Γεναρη και να πιασει γερες ριζες για να γινει Δεντρο στην κοινωνια.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 14 Ιούλ 2012, 22:38

Το σήμερα (για μην πω το προχθές) και όπως λέει ο αρμόδιος επί των οικονομικών έχουμε ένα χρέος, όλοι μας, ένα συγκεκριμένο ποσό.
Αυτό το ποσό / τον αριθμό των μελών = βγάζει το χρέος του καθενός μας, σήμερα, τώρα, το τι χρωστάμε ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ μας.
Θα ήθελα να μάθω αυτό το ποσό για να πληρώσω το ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ.-
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες