"Πολιτικό twitbate με Live Streaming από το Free Thinking Zone (@Freethinkingzone), Σκουφά 64, και το Pathfinder.gr (@Pathfindergr & @PathfinderNews).
Συμμετέχουν τα κόμματα: Δράση (@Drassi), Ανταρσύα (@antarsyapress), Κόμμα πειρατών Ελλάδος (@PiratepartyGR), Οικολόγοι Πράσσινοι (@Ecogreens), Δημιουργία Ξανά (@DimiourgiaXana).
Συντονίζει η Βάλια Καϊμάκη (@valia_kaimaki) με τη συνδρομή των curators: Ανδρέας Παναγόπουλος (@AnemosNaftilos), Αστέρης Μασούρας (@asteris), Νίκος Μουμούρης (@moumouris), Βασίλης Σωτηρόπουλος (@Sotiropoulos), Ματθαίος Τσιμιτάκης (@tsimitakis) & Γιάννης Κουτσομύτης (@YanniKouts)."
http://news.pathfinder.gr/elections/news/786611.html
Συμβαίνει ΤΩΡΑ: debate που συμμετέχουμε
Re: Συμβαίνει ΤΩΡΑ: debate που συμμετέχουμε
Καλή προσπάθεια, δυστυχώς πολύ κακός ήχος, ειδικά για εμάς που μιλάμε από Θεσσαλονίκη (έβαλαν το μικρόφωνο πάνω στο laptop και μιλάει ο Ανέστης μέσω Skype).
Ναι η τακτική αυτή με το laptop μου φαίνεται λίγο "λύση τελευταίας στιγμής" και ίσως αδικούμαστε λίγο. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει καλός λόγος για αυτό.
Αλλά μ'αρέσει που βγήκαμε μέσω Skype 
Προσωπική μου άποψη: Χάσαμε πολύ με το skype ΟΧΙ λόγω skype αλλά λόγω οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Αν απλά μπορούσαν να περάσουν τον ήχο από το skype στο streaming (όπως περνάνε τα μικρόφωνα) θα ήταν πολύ καλύτερο.
δυστυχώς τώρα και με αρκετή προσπάθεια, ακουγόμαστε ελάχιστα. Επίσης, ο Ανέστης ακούγεται κουμπωμένος να αναπτύξει τα σχόλια του ακριβώς λόγω κακής ποιότητας ήχου...
Κατά τα άλλα, μπράβο Ανέστη!
Αν απλά μπορούσαν να περάσουν τον ήχο από το skype στο streaming (όπως περνάνε τα μικρόφωνα) θα ήταν πολύ καλύτερο.
δυστυχώς τώρα και με αρκετή προσπάθεια, ακουγόμαστε ελάχιστα. Επίσης, ο Ανέστης ακούγεται κουμπωμένος να αναπτύξει τα σχόλια του ακριβώς λόγω κακής ποιότητας ήχου...
Κατά τα άλλα, μπράβο Ανέστη!
-
anestis
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Θα μπορούσα να εξηγήσω το σκεπτικό για το skype,
αλλά όχι δημόσια
αλλά όχι δημόσια
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)