Συμβαίνει ΤΩΡΑ: debate που συμμετέχουμε

Συζήτηση για διάφορες δράσεις που μπορούμε να κάνουμε
Κλειδωμένο
SpecialK
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Συμβαίνει ΤΩΡΑ: debate που συμμετέχουμε

Δημοσίευση από SpecialK »

"Πολιτικό twitbate με Live Streaming από το Free Thinking Zone (@Freethinkingzone), Σκουφά 64, και το Pathfinder.gr (@Pathfindergr & @PathfinderNews).

Συμμετέχουν τα κόμματα: Δράση (@Drassi), Ανταρσύα (@antarsyapress), Κόμμα πειρατών Ελλάδος (@PiratepartyGR), Οικολόγοι Πράσσινοι (@Ecogreens), Δημιουργία Ξανά (@DimiourgiaXana).

Συντονίζει η Βάλια Καϊμάκη (@valia_kaimaki) με τη συνδρομή των curators: Ανδρέας Παναγόπουλος (@AnemosNaftilos), Αστέρης Μασούρας (@asteris), Νίκος Μουμούρης (@moumouris), Βασίλης Σωτηρόπουλος (@Sotiropoulos), Ματθαίος Τσιμιτάκης (@tsimitakis) & Γιάννης Κουτσομύτης (@YanniKouts)."

http://news.pathfinder.gr/elections/news/786611.html
pav

Re: Συμβαίνει ΤΩΡΑ: debate που συμμετέχουμε

Δημοσίευση από pav »

Καλή προσπάθεια, δυστυχώς πολύ κακός ήχος, ειδικά για εμάς που μιλάμε από Θεσσαλονίκη (έβαλαν το μικρόφωνο πάνω στο laptop και μιλάει ο Ανέστης μέσω Skype).
Yay

Δημοσίευση από Yay »

Ναι η τακτική αυτή με το laptop μου φαίνεται λίγο "λύση τελευταίας στιγμής" και ίσως αδικούμαστε λίγο. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει καλός λόγος για αυτό.
Yay

Δημοσίευση από Yay »

Αλλά μ'αρέσει που βγήκαμε μέσω Skype :D
SpecialK

Δημοσίευση από SpecialK »

Προσωπική μου άποψη: Χάσαμε πολύ με το skype ΟΧΙ λόγω skype αλλά λόγω οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Αν απλά μπορούσαν να περάσουν τον ήχο από το skype στο streaming (όπως περνάνε τα μικρόφωνα) θα ήταν πολύ καλύτερο.

δυστυχώς τώρα και με αρκετή προσπάθεια, ακουγόμαστε ελάχιστα. Επίσης, ο Ανέστης ακούγεται κουμπωμένος να αναπτύξει τα σχόλια του ακριβώς λόγω κακής ποιότητας ήχου...

Κατά τα άλλα, μπράβο Ανέστη!
anestis

Δημοσίευση από anestis »

Θα μπορούσα να εξηγήσω το σκεπτικό για το skype,
αλλά όχι δημόσια :)
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δράσεις”