Και να βάζουμε τα πράγματα στη ζυγαριά που εμείς επιλέγουμε.
Εμείς σε σεβόμαστε.
Και περιμένουμε το ίδιο.
spkostas έγραψε:Ας περιμένατε τις ευρωεκλογές.
spkostas έγραψε:Ας περιμένατε τις ευρωεκλογές.
. Συμφωνώ. Αποφασίστε εσείς για εσάς που θέλετε να πάτε πρωτού ζητήσετε από τους υπόλοιπους να έρθουν γιατί δεν έχουν όλοι αχρωματοψία. Διαφορετικά πρόκειται για ψάρεμα στα θολά νερά.anestis έγραψε:Μας επιτρέπεις ελπίζω να αποφασίζουμε εμείς για μας.
spkostas έγραψε:Άμα είναι να απαντήσει κανείς ας απαντήσει συνολικά στο σκεπτικό μιας τοποθέτησης που έχει αρχή,μέση και τέλος. Όχι απομονωνομένα να απαντάμε , σε όποια πρόταση μας κάνει, μόνο και μόνο για να πάμε αλλού την κουβέντα και να μην απαντήσουμε στην ουσία μήπως και δυσαρεστήσουμε κανένα ψηφοφόρο. Εκτός και αν το ελβετικό μοντέλο δημοκρατίας πάει μαζί με τη γνωστή ελβετική ουδετερότητα.... .
Συμφωνώ. Αποφασίστε εσείς για εσάς που θέλετε να πάτε πρωτού ζητήσετε από τους υπόλοιπους να έρθουν γιατί δεν έχουν όλοι αχρωματοψία. Διαφορετικά πρόκειται για ψάρεμα στα θολά νερά.
Εγώ αυτό είναι που θεωρώ έλλειψη σεβασμού.
όχι και τόσο φιλικά πλέον.
Κ.Σ.
Εγω προσωπικα αυτη ειναι η λυση που θελω. Συγκεκριμενο μνημονιο/σχεδιο/μεσοπροθεσμο ή οπως γουσταρεις πεστο, το οποιο θα εχει καλυτερους ορους απο τους σημερινους.spkostas έγραψε: Όλα τα άλλα περί αναδιαπραγμάτευσης και ισοδύναμα μέτρα δεν με πείθουν.
Πιστευω οτι αν μπουν αυτα τα προπαγανδιστικα διλημματα "Μνημονιο ή οχι" και "Ευρω ή οχι", τοτε το κομμα θα γινει ιδιο με τα άλλα, αρα και να μη πιστευω πλεον οτι ΚΠΕ διαφερει απο τους άλλους.spkostas έγραψε:Οπότε δεν μπορώ να δώσω ψήφο σε ένα κόμμα το οποίο δεν ξέρω τι θα κάνει αν μπεί στη βουλή. Ας λειτουργίσει η άμεση δημοκρατία μέσα στο κόμμα για να πάρετε θέση. Μνημόνιο ή όχι. Ευρώ με κάθε θυσία ή όχι ή όπως αλλιώς θέλετε να το θέσετε.
Thermaikos έγραψε:Πιστευω οτι αν μπουν αυτα τα προπαγανδιστικα διλημματα "Μνημονιο ή οχι" και "Ευρω ή οχι", τοτε το κομμα θα γινει ιδιο με τα άλλα, αρα και να μη πιστευω πλεον οτι ΚΠΕ διαφερει απο τους άλλους.
Αυτό μπορεί να το πεί μια ποδοσφαιρική ομάδα που κατεβαίνει σε διόργανωση ως αουτσαϊντερ άλλα όχι ένας πολιτικός φορέας που θεωρεί ότι πρεσβεύει κάτι σημαντικό για τη δημόσια ζωή. Δεν είμαι θυμωμένος, απαγοητευμένος είμαι γιατί είχα την ελπίδα ότι στην πορεία μέχρι τις εκλογές θα γινότανε καμιά ψηφοφορία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Vassilis Perantzakis έγραψε:Θα λάβουμε μέρος στις εκλογές για την εμπειρία
Τι εννοείς προπαγανδιστικά; Δεν υπάρχει μνημόνιο; Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, δάνεια κλπ ή δεν έχει σημασία το αν θα τηρήσουμε την συμφωνία ή όχι, αν θα έχουμε ευρώ ή όχι; Γιατί εγώ νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε και να αποφασίζουμε για πολιτικές, για δημόσιες υποδομές ή για φορολογία π.χ. από τη στιγμή που το μνημόνιο περιλαμβάνει συγκεκριμένες πολιτικές για την επόμενη δεκαετία. Εν πάση περιπτώση είναι μια θέση και αυτή. Λες ότι δεν με αφορά το μνημόνιο, αν κατάλαβαίνω καλά, κάνω σαν να μην υπάρχει όποτε δεν έχω πρόβλημα με το αν θα συνεχίσει να ισχύει ή όχι. Ας γίνει ψηφοφορία λοιπόν, αυτό λέω.Thermaikos έγραψε:προπαγανδιστικα διλημματα "Μνημονιο ή οχι" και "Ευρω ή οχι"
spkostas έγραψε:Τι εννοείς προπαγανδιστικά; Δεν υπάρχει μνημόνιο; Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, δάνεια κλπ ή δεν έχει σημασία το αν θα τηρήσουμε την συμφωνία ή όχι, αν θα έχουμε ευρώ ή όχι; Γιατί εγώ νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε και να αποφασίζουμε για πολιτικές, για δημόσιες υποδομές ή για φορολογία π.χ. από τη στιγμή που το μνημόνιο περιλαμβάνει συγκεκριμένες πολιτικές για την επόμενη δεκαετία. Εν πάση περιπτώση είναι μια θέση και αυτή. Λες ότι δεν με αφορά το μνημόνιο, αν κατάλαβαίνω καλά, κάνω σαν να μην υπάρχει όποτε δεν έχω πρόβλημα με το αν θα συνεχίσει να ισχύει ή όχι. Ας γίνει ψηφοφορία λοιπόν, αυτό λέω.Thermaikos έγραψε:προπαγανδιστικα διλημματα "Μνημονιο ή οχι" και "Ευρω ή οχι"
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες