δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 30 Δεκ 2013, 02:48
@Petros
Καμία σχέση, τελείως καμία σχέση.
Απλά βαρέθηκα. Σαν το troll μας, έτσι και Βασίλης, αυτός σωστός και όλοι οι άλλοι λάθος.... μια χαρά δημοκρατία!!!
Δηλαδή, ή "ασφαλτόπανο" ή "ασχολούμαστε με το μαλακιστίρι"... καλά. Δεν υπάρχει μέση οδός; Αντί να κάτσουμε να δουλέψουμε, καθόμαστε και τον παίζουμε, ο καθένας με τον χαβά του.
Το ένα μου βρωμάει το άλλο που ξινίζει, το τρίτο "υπάρχουν συνωμοσίες", ΠΑΠΑΡΙΕΣ στο τετράγωνο.
Βαρέθηκα τα εγωιστικά λιβανίσματα και τα "εγώ είμαι σωστός και όλοι οι άλλοι λάθος"..... αμάν πια με τους φωστήρες.
το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος για σένα ότι τάχατις είσαι σωστός επειδή παράγεις έργο,
αλλά στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεσαι και συ τι λένε τα υπόλοιπα μέλη (μπορεί να τ' ακούς αλλά επειδή δεν ταιριάζει μ αυτά που πιστεύεις τους περιφρονείς) σήμερα είναι ο βασίλης χθες ήταν ο άγγελος παραπροχτές κάποιος άλλος.
Κρυβόμενος πίσω από ένα δεν παράγει-προσφέρει οπότε δεν έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει χωρίζουμε το κόμμα σε δύο κάστες αυτές που προσφέρουν και αυτούς που απλά συμπληρώνουν τα συνολικά νούμερα των μελών του κόμματος (αν και υπάρχει και μια τρίτη κάστα αυτή που ανήκει στα όργανα του κόμματος που προσφέρουν λιγότερο από το τρολ