Εργαλεία ψήφισης

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Rainmaker

Εργαλεία ψήφισης

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 30 Δεκ 2013, 13:15

δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 30 Δεκ 2013, 02:48
@Petros
Καμία σχέση, τελείως καμία σχέση.

Απλά βαρέθηκα. Σαν το troll μας, έτσι και Βασίλης, αυτός σωστός και όλοι οι άλλοι λάθος.... μια χαρά δημοκρατία!!!

Δηλαδή, ή "ασφαλτόπανο" ή "ασχολούμαστε με το μαλακιστίρι"... καλά. Δεν υπάρχει μέση οδός; Αντί να κάτσουμε να δουλέψουμε, καθόμαστε και τον παίζουμε, ο καθένας με τον χαβά του.

Το ένα μου βρωμάει το άλλο που ξινίζει, το τρίτο "υπάρχουν συνωμοσίες", ΠΑΠΑΡΙΕΣ στο τετράγωνο.

Βαρέθηκα τα εγωιστικά λιβανίσματα και τα "εγώ είμαι σωστός και όλοι οι άλλοι λάθος"..... αμάν πια με τους φωστήρες. :(

το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος για σένα ότι τάχατις είσαι σωστός επειδή παράγεις έργο,
αλλά στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεσαι και συ τι λένε τα υπόλοιπα μέλη (μπορεί να τ' ακούς αλλά επειδή δεν ταιριάζει μ αυτά που πιστεύεις τους περιφρονείς) σήμερα είναι ο βασίλης χθες ήταν ο άγγελος παραπροχτές κάποιος άλλος.
Κρυβόμενος πίσω από ένα δεν παράγει-προσφέρει οπότε δεν έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει χωρίζουμε το κόμμα σε δύο κάστες αυτές που προσφέρουν και αυτούς που απλά συμπληρώνουν τα συνολικά νούμερα των μελών του κόμματος (αν και υπάρχει και μια τρίτη κάστα αυτή που ανήκει στα όργανα του κόμματος που προσφέρουν λιγότερο από το τρολ :twisted: μη σου πω και λιγότερο και από τον ανώνυμο ψηφοφόρο του κόμματος :twisted: :mrgreen: )

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Εργαλεία ψήφισης

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 14:13

Κριτική χωρίς αντιπρόταση δεν είναι κριτική, είναι γκρίνια.
Όποιου του βρωμάει κάτι ας μαγειρέψει κάτι άλλο και αν είναι καλύτερο θα φάμε από αυτό.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 30 Δεκ 2013, 14:58

Σου έχω πει. Φτιάξε την πρόταση και θα την καταθέσω εγώ προς ψήφιση και θα την υποστηρίξω κιόλας!
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 30 Δεκ 2013, 15:15

mankasp έγραψε:Κριτική χωρίς αντιπρόταση δεν είναι κριτική, είναι γκρίνια.
Όποιου του βρωμάει κάτι ας μαγειρέψει κάτι άλλο και αν είναι καλύτερο θα φάμε από αυτό.

Ε, όχι βέβαια!!
Το ότι δεν έχω κάτι να αντιπροτείνω, δεν σημαίνει, βέβαια, πως πρέπει να "ζαλωθώ" την σαχλαμάρα που κάποιοι εμπνεύστηκαν!!
Αν αυτό εσύ το ονομάζεις "γκρίνια" δικαίωμά σου!! Εγώ το ονομάζω αντίδραση σε κάτι το οποίο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ διαφωνούσα, το θεωρώ έξω από
την ιδεολογία μου, επιχειρηματολόγησα, άκουσα επιχειρήματα, και τελικά, δεν με έπεισε κανείς!

Διαφωνώ και με τον "Κομπειλάδα"!!! Ούτε "κάθομαι", ούτε "τον παίζω", ούτε "έχω τον χαβά μου"!!
Τοποθετήθηκα ξεκάθαρα από την αρχή σχετικά με το LQFB και παρ` όλα αυτά, όταν κάτι δύναμαι να το προσφέρω εξακολουθώ να το προσφέρω!!

Σε τελική ανάλυση, προσπάθησα να βρω την χρυσή τομή......... Άλλοι έχουν στυλώσει τα πόδια και δεν κουνάνε εκατοστό από τις θέσεις τους, παρ` όλο που όλο και περισσότεροι φωνάζουν πως πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός στους χρόνους και τις αναθέσεις!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 15:16

agent3info έγραψε:

1000000 ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ!!!

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ!!!

1000000 ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΛΙΚΟΥΙΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ , ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ!

στου κουφού την πόρτα....

Υπεύθυνη των ψηφιακών πλατφορμών είναι η Δ.Ε. (η οποία εκλέγεται) => Πέρασε στο 2ο Συνέδριο.
To ελάχιστο ποσοστό ψηφοφόρων για να γίνει μια ψηφοφορία είναι ορισμένο στο 20% των ενεργών χρηστών του Liquid.
https://twitter.com/e_kastrinakis

laskaris_vasilis

Re: Κανονισμός Ευρωκλογών - επιλογή υποψηφίων & κόστος

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 30 Δεκ 2013, 15:26

baskin έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Κάθε λογικός και αντικειμενικός άνθρωπος, κατά την διαδικασία αυτή, θα απείχε από το "αντικείμενο" της διαφωνίας!! Λέω κάτι λάθος;
...... Αντίθετα, εδώ μέσα κάποιοι, θεωρούν πως το "μαλακιστίρι" τους έχει την αποδοχή όλων των Πειρατών και συνεχίζουν να "παράγουν έργο" με αυτή τη σαχλαμάρα!!!!
..... Τι να πω!!!!
"Δουλεύτε" στο κωλοχανείο που θέλετε και........ θα με βρείτε μπροστά σας!!!
..... Όμως, τι λέω ο "μπαγλαμάς"!! Για να με βρείτε "μπροστά" σας, θα έπρεπε να έχουμε αξιόπιστο μηχανισμό "Δικαιοσύνης"!! Εσύ τι λες; Έχουμε;
Το "όργανο", στο οποίο θα αποτανθεί ο κάθε Πειρατής, το θεωρείς αξιόπιστο;

Τα ίδια λέγανε ακριβώς, Μαριόττι, Κλουζώ-Μοτσάκος, αρκούδος. Ξέρεις υπάρχει και η πιρόγα.

Τα έχεις χάσει τελείως αν νομίζεις πως θα με κατευθύνεις εσύ όπου και όπως θέλεις!!
Το πότε θα φύγω, το αν και που θα κατευθυνθώ θα το ορίσω ΕΓΩ!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 30 Δεκ 2013, 15:38

laskaris_vasilis έγραψε:

Ε, όχι βέβαια!!
Το ότι δεν έχω κάτι να αντιπροτείνω, δεν σημαίνει, βέβαια, πως πρέπει να "ζαλωθώ" την σαχλαμάρα που κάποιοι εμπνεύστηκαν!!
Αν αυτό εσύ το ονομάζεις "γκρίνια" δικαίωμά σου!! Εγώ το ονομάζω αντίδραση σε κάτι το οποίο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ διαφωνούσα, το θεωρώ έξω από
την ιδεολογία μου, επιχειρηματολόγησα, άκουσα επιχειρήματα, και τελικά, δεν με έπεισε κανείς!

Διαφωνώ και με τον "Κομπειλάδα"!!! Ούτε "κάθομαι", ούτε "τον παίζω", ούτε "έχω τον χαβά μου"!!
Τοποθετήθηκα ξεκάθαρα από την αρχή σχετικά με το LQFB και παρ` όλα αυτά, όταν κάτι δύναμαι να το προσφέρω εξακολουθώ να το προσφέρω!!

Σε τελική ανάλυση, προσπάθησα να βρω την χρυσή τομή......... Άλλοι έχουν στυλώσει τα πόδια και δεν κουνάνε εκατοστό από τις θέσεις τους, παρ` όλο που όλο και περισσότεροι φωνάζουν πως πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός στους χρόνους και τις αναθέσεις!!!

στο τρολλ μιλάει...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 16:08

agent3info έγραψε:
mankasp έγραψε:To ελάχιστο ποσοστό ψηφοφόρων για να γίνει δεκτή μια ψηφοφορία είναι ορισμένο στο 20% των ενεργών χρηστών του Liquid.

Δηλαδή αντί να είναι 20% ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, είναι επί των ενεργών χρηστών του liquid?

Όπου ενεργοί χρήστες στο Liquid, είναι 3 άτομα (συνομώτες κατά της δημοκρατίας) με 10 αναθέσεις φαντάσματα (πλην ενεργούς βέβαια!) ο καθένας!

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ???? ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ????

Πως ορίζεται ο ενεργός;

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 16:16

Τώρα ενεργός είναι όποιος κάνει login μια φορά τους 2 μήνες στο Liquid.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 30 Δεκ 2013, 16:22

agent3info έγραψε:οι συνομώτες του 2ου συνεδρίου κατέλυσαν την άμεση δημοκρατία από αρχή του κόμματος

την παλεύεις; πότε ήταν αρχή η Άμεση δημοκρατία;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες