marmara έγραψε:Το σύνταγμα πάντως όχι μόνο δεν απαγορεύει την ανωνυμία της ψήφου ,αλλά μάλλον την επιβάλει κιόλας.
Στις εκλογές. Άλλο εκλογές, άλλο εθνικά δημοψηφίσματα, άλλο αποφάσεις ενός κόμματος.
marmara έγραψε:Το σύνταγμα πάντως όχι μόνο δεν απαγορεύει την ανωνυμία της ψήφου ,αλλά μάλλον την επιβάλει κιόλας.
marmara έγραψε:Δεν ζητάτε μόνο 1 ευρώ. ζητάτε και τα ονόματά μας, τα οποία μετά τα στέλνετε σε άλλους (θυμίζω το πως διέρευσε η λίστα με τα e-mail των μελών
Petros έγραψε:Πως μπορείς να ξέρεις εσύ ότι δεν είναι βαλτός από την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ που τους πήραμε 0,5 από τις ψήφους τους, ή πράκτορας ξενικής πρεσβείας; (το τράβηξα μεν, αλλά θέλω να μου πεις ΠΩΣ)
Petros έγραψε: μας δίδαξε ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τον οποιονδήποτε, και δη έναν που θέλει να μην φανερωθούν τα στοιχεία του.
marmara έγραψε:Αααα, είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τους βαλτούς. Από τις πράξεις τους το καταλαβαίνεις.
Του λες του άλλου "να βάλουμε ψηφοφορία, ώστε να κριθείς για την θέση ευθύνης που κατέχεις;", και αυτός αρνείται! Ε τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι περίεργο μπορεί να είναι. Ο μπασκίνας πληρεί αυτό το χαρακτηριστικό.
Επίσης το καταλαβαίνεις ότι κάποιος μπορεί να είναι κάτι περίεργο, όταν, αντί να ασχολείται και να κρίνει όσους έχουν ευθύνη για την κατάσταση του κόμματος λόγω της εξουσίας που κατέχουν, κυνηγάει και κοροϊδεύει απλούς σχολιαστές όπως είμαι εγώ. Λες και φταίνε οι απλοί σχολιαστές που το κόμμα πάει κατά διαόλου! Αυτό το χαρακτηριστικό το πληρείς εσύ.
marmara έγραψε:να αποσυνδεθεί το πραγματικό μας όνομα από το nickname μας στις ψηφιακές υποδομές.
Petros έγραψε:marmara έγραψε:να αποσυνδεθεί το πραγματικό μας όνομα από το nickname μας στις ψηφιακές υποδομές.
κι αν ο άλλος θέλει να έχει για nickname το όνομά του; του κόβεις το κεφάλι;
baskin έγραψε:Τράβα σάλτα και γαμήσου και κάνε το δικό σου "κόμμα". Εδώ ανώνυμα μέλη δεν έχει και δεν θα έχει γιατί είναι ΜΕΛΗ και σαν ΜΕΛΗ επιλέγουν να λειτουργήσουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ για να υπερασπίσουν τις ιδέες τους και την ΑΝΩΝΥΜΙΑ των υπολοίπων.
marmara έγραψε:να μαζεύονται σε συναντήσεις ζωντανά
-mesitiko- έγραψε:marmara έγραψε:να μαζεύονται σε συναντήσεις ζωντανά
καλό αυτό, είχα καιρό να ακούσω τέτοιο αστείο....
εδώ με το ζόρι μαζευόμαστε για το συνέδριο μας, μήπως νομίζεις ότι όλοι μένουμε στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας(καθαρεύουσα άτιμη)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες