Η τεχνητή διαφάνεια ή πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίποτα ουσιαστικό...
Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Η/Δ μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών δημοσιεύουν στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου (ΜΜΕΔ) τα σύνολα των Δημοσίων Υπαλλήλων και άλλων απασχολούμενων με κάποιου είδους εργασιακή σχέση στον Δημόσιο Τομέα και την μηνιαία εξέλιξη σε προσλήψεις, αποχωρήσεις, συνταξιοδοτήσεις κά.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!
Χωρίς τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οικονομικά στοιχεία (μισθοί, ανώτατος, κατώτατος, Μ.Ο., σύνολο, αποδοχές των απασχολούμενων με εργασιακή σχέση "ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ", κτλ.) το ΜΜΕΔ είναι "μια τρύπα στο νερό", απαραίτητη μεν, ελλιπής δε.
Αν δεν αναγράφονται τα οικονομικά στοιχεία, δηλ. πόσα και πως, δαπανά το κράτος σε μισθοδοσία, όλα τα στοιχεία για τον αριθμό των ΔΥ είναι απλά κενά περιεχομένου και άνευ σημασίας.
Ου μόνο πόσοι αλλά και πόσα.
Ξέρουν πόσοι είναι, που είναι, "τι κάνουν", τι εκπαίδευση έχουν, τι εργασιακή σχέση έχουν, σε ποιον φορέα είναι, τι θέση εργασίας έχουν, τι φύλο και τι ηλικία έχουν ΑΛΛΑ για το πόσο κοστίζουν; ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
Να χαρώ εγώ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στην λειτουργία του Ελληνικού Κράτους!!!
"Στάχτη στα μάτια" & "Άλλα λόγια, να αγαπιόμαστε", το λένε αυτό στο χωριό μου.
Το ΜΜΕΔ θα το βρείτε εδώ >>> http://apografi.yap.gov.gr/apografi/default.asp

-----------------------------------------------
Και ένα μέλος του κόμματος έγραψε τα εξής:
* Υπάρχει και ο προυπολογισμός του Κράτους.. Εκεί αναγράφεται το κόστος. Λίγο κυνήγι μαγισσών το post αυτό..
(απ.)> Αν υπάρχουν "μάγισσες"... κάποιος θα πρέπει να τις "κυνηγήσει" ...

(Αν αναφέρεσαι στις/στους "μάγισσες/μάγους των αριθμών" βέβαια)
* Εντάξει. Σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση, όπως και αυτή η χαζοθέση του κόμματος. Ούτε τα βασικά δεν γνωρίζετε. Ποιος γράφει? Με ποιον μιλαω?
(απ.)> Σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση;
Άρα δεν έκανες αστεία, με την αναφορά σου στον προϋπολογισμό!
Ο Kompeiladas είμαι. Για πες μας λοιπόν τα "βασικά" να τα μάθουμε και εμείς.
* Ο ποιος?!
(απ.)> Πάνε στο forum να δεις "ο ποιος"...
(έχει και συνέχεια. αλλά "ξεφεύγει" το πράμα...)