iznogood wrote:

Rainmaker

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Φεβ 2012, 14:19

iznogood έγραψε:
Για μένα με αυτή την δήλωσή σου, είσαι φασίστας.

Κανείς δεν είναι τέλειος τι να κάνουμε αγάπα τον πλησίον σου μετα ελλατώματά του!

τέλος συνομιλίας (αφού είμαι φασιστόμουτρο σύμφωνα μετα λεγόμενά σου έχω και την δύναμη να κλείνω τη συζήτηση όποτε γουστάρω άντε μπαϊ)

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 14:22

ελπίζω να μην είναι σαν και σένα οι περισσότεροι στο κόμμα, γιατί τότε δεν θα τα πάμε καθόλου καλά με το κόμμα brandname σας.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 24 Φεβ 2012, 18:35

iznogood έγραψε:Παρακαλώ σημειώστε ότι απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις, σε αντίθεση με τους κατήγορούς μου, που τις μισές ερωτήσεις από όσες τους γίνονται τις κάνουν γαργάρα.

Μην μιλάς για γαργάρες, γιατί όλα τα λογικά σου σφάλματα που έχω βγάλει στην φόρα, τα έχεις προσπεράσει...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Lavrentis

Δημοσίευσηαπό Lavrentis » 24 Φεβ 2012, 18:39

Εγώ πιστεύω ότι ο Izno δίνει την αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος διαγραφής από το forum. Θα συμφωνήσω με τον Izno στο θέμα της ελευθερίας. Επίσης πιστεύω, οτιδήποτε δεν είναι σοβαρό δεν είναι απαραίτητα και κακό, βλαβερό ή λάθος. Η υπερβολική σοβαρότητα βλάπτει, όπως οτιδήποτε υπερβολικό. Συμφωνώ επίσης με την κίνηση του admin να δώσει στον Izno τον δικό του χώρο για να εκφράζεται (Izno words, τιμητικά όχι περιφρονητικά) ο οποίος είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν συμφωνώ με την άποψη του Anestis ότι ο Izno με τα γραφτά του προκαλεί διχασμό στο κόμμα. Εάν ένας ταπεινός και μετριοπαθής Izno με μερικά πιπερονάτα σχόλια είναι ικανός να απειλήσει την συνοχή του κόμματος τότε πάμε όλοι στα χωριά μας αμέσως. Το μίσος και ο φανατισμός δεν βοήθησε ποτέ κανένα να γίνει καλύτερος. Όσο καλύτερα κατανοείς αυτό που σε ενοχλεί τόσο λιγότερο σε πονά και τον θυμό σου καταλαγιάζει. Ο Izno είναι κομμάτι παράταιρος αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακός ή ανεπιθύμητος. Έχει βρει πλέον τον χώρο του και το κοινό του στο forum των πειρατών, εγώ θα τον διαβάζω αδιάλειπτα.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 24 Φεβ 2012, 19:41

Lavrentis έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ο Izno δίνει την αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος διαγραφής από το forum. Θα συμφωνήσω με τον Izno στο θέμα της ελευθερίας. Επίσης πιστεύω, οτιδήποτε δεν είναι σοβαρό δεν είναι απαραίτητα και κακό, βλαβερό ή λάθος. Η υπερβολική σοβαρότητα βλάπτει, όπως οτιδήποτε υπερβολικό. Συμφωνώ επίσης με την κίνηση του admin να δώσει στον Izno τον δικό του χώρο για να εκφράζεται (Izno words, τιμητικά όχι περιφρονητικά) ο οποίος είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν συμφωνώ με την άποψη του Anestis ότι ο Izno με τα γραφτά του προκαλεί διχασμό στο κόμμα. Εάν ένας ταπεινός και μετριοπαθής Izno με μερικά πιπερονάτα σχόλια είναι ικανός να απειλήσει την συνοχή του κόμματος τότε πάμε όλοι στα χωριά μας αμέσως. Το μίσος και ο φανατισμός δεν βοήθησε ποτέ κανένα να γίνει καλύτερος. Όσο καλύτερα κατανοείς αυτό που σε ενοχλεί τόσο λιγότερο σε πονά και τον θυμό σου καταλαγιάζει. Ο Izno είναι κομμάτι παράταιρος αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακός ή ανεπιθύμητος. Έχει βρει πλέον τον χώρο του και το κοινό του στο forum των πειρατών, εγώ θα τον διαβάζω αδιάλειπτα.

Είδες και φάν ο izno ?.??
Μου φαίνεται ο baskin θα τυπώσει πολλές προσκλήσεις γιά το πάρτυ, το μόνο πρόβλημα θα είναι ο αριθμός των strapon, θα μας φτάσουν?
@lavrentis, ελπίζω να κατανοείς το χιούμορ μου.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 24 Φεβ 2012, 20:29

Δεν τυπώνω τίποτα, ηλεκτρονικά θα τις λάβετε. Αν ο iznogood δεν μου δώσει email με pgp signature, δεν θα λάβει πρόσκληση. Τα strapon φτάνουν για όλους. STOP.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 25 Φεβ 2012, 00:15

iznofan... kalo

Re paidia polloi fasistes mazeythkame edw mesa, h X.A. exei apodekatistei...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 25 Φεβ 2012, 01:48

Lavrentis έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ο Izno δίνει την αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος διαγραφής από το forum. Θα συμφωνήσω με τον Izno στο θέμα της ελευθερίας. Επίσης πιστεύω, οτιδήποτε δεν είναι σοβαρό δεν είναι απαραίτητα και κακό, βλαβερό ή λάθος. Η υπερβολική σοβαρότητα βλάπτει, όπως οτιδήποτε υπερβολικό. Συμφωνώ επίσης με την κίνηση του admin να δώσει στον Izno τον δικό του χώρο για να εκφράζεται (Izno words, τιμητικά όχι περιφρονητικά) ο οποίος είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν συμφωνώ με την άποψη του Anestis ότι ο Izno με τα γραφτά του προκαλεί διχασμό στο κόμμα. Εάν ένας ταπεινός και μετριοπαθής Izno με μερικά πιπερονάτα σχόλια είναι ικανός να απειλήσει την συνοχή του κόμματος τότε πάμε όλοι στα χωριά μας αμέσως. Το μίσος και ο φανατισμός δεν βοήθησε ποτέ κανένα να γίνει καλύτερος. Όσο καλύτερα κατανοείς αυτό που σε ενοχλεί τόσο λιγότερο σε πονά και τον θυμό σου καταλαγιάζει. Ο Izno είναι κομμάτι παράταιρος αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακός ή ανεπιθύμητος. Έχει βρει πλέον τον χώρο του και το κοινό του στο forum των πειρατών, εγώ θα τον διαβάζω αδιάλειπτα.

+1
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 25 Φεβ 2012, 01:53

Καθε αξιοπρεπη φορουμ επιβαλεται να εχει το pet του.Συμφωνω να εχει το δικο του περιβαλον(iznogood wrote) οπως επισης και το δικαιωμα να σχολιαζει οπουδηποτε στο φορουμ χωρις βεβαια να παρεκτρεπεται.Αυτα τα λιγα απο μενα,φανταζομαι ειναι μια μικρη νικη για αυτους που θελουν να παραμεινουν ανωνυμοι. ;)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Lavrentis

Δημοσίευσηαπό Lavrentis » 25 Φεβ 2012, 10:44

Άσε και τα αγκάθια να ανθίσουν.

Από όσο έχω καταλάβει το νεοσύστατο πειρατικό μας κόμμα έχει σαν βασικές αρχές την αμεσοδημοκρατία, την ελευθερία και την διαφάνεια (δεν έχω διαβάσει λεπτομερώς το καταστατικό αλλά αυτά κράτησα).

Κάθε μέλος του αντιπροσωπεύει μια ή και παραπάνω μικρή ιδιαίτερη κοινότητα ανθρώπων. Αν ο σκοπός του κόμματος είναι να κάνει τον κόσμο καλύτερο, πιστεύω θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από το να καταλάβουμε τον κόσμο αρκετά καλά πρωτίστως πριν αρχίσουμε να απορρίπτουμε άμεσα (αμεσο-απόρριψη). Ο χρόνος θα κάνει την δουλεία του.

Η εξέλιξη και η πρόοδος κρύβονται στην διαφορετικότητα όχι στην ανακύκλωση.

Από την μία μεριά μπορείς να πεις σε κάποιον να πάει να συνουσιασθεί βροντόφωνα. Από την άλλη μπορείς να μιλήσεις στην ψυχή του και να πάει μία εβδομάδα στο χωρίο του να ισορροπήσει και να γυρίσει πίσω άλλος άνθρωπος. Μιλάω από προσωπική εμπειρία από την πλευρά του επισκέπτη του χωριού. Χαλαραά...

ΥΓ. Το πάρτι με τα strapon τι είδους project είναι? έχω χάσει επεισόδια μάλλον, διασαφηνίστε παρακαλώ αγαπητοί πειρατές.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες