Lavrentis έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ο Izno δίνει την αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος διαγραφής από το forum. Θα συμφωνήσω με τον Izno στο θέμα της ελευθερίας. Επίσης πιστεύω, οτιδήποτε δεν είναι σοβαρό δεν είναι απαραίτητα και κακό, βλαβερό ή λάθος. Η υπερβολική σοβαρότητα βλάπτει, όπως οτιδήποτε υπερβολικό. Συμφωνώ επίσης με την κίνηση του admin να δώσει στον Izno τον δικό του χώρο για να εκφράζεται (Izno words, τιμητικά όχι περιφρονητικά) ο οποίος είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν συμφωνώ με την άποψη του Anestis ότι ο Izno με τα γραφτά του προκαλεί διχασμό στο κόμμα. Εάν ένας ταπεινός και μετριοπαθής Izno με μερικά πιπερονάτα σχόλια είναι ικανός να απειλήσει την συνοχή του κόμματος τότε πάμε όλοι στα χωριά μας αμέσως. Το μίσος και ο φανατισμός δεν βοήθησε ποτέ κανένα να γίνει καλύτερος. Όσο καλύτερα κατανοείς αυτό που σε ενοχλεί τόσο λιγότερο σε πονά και τον θυμό σου καταλαγιάζει. Ο Izno είναι κομμάτι παράταιρος αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακός ή ανεπιθύμητος. Έχει βρει πλέον τον χώρο του και το κοινό του στο forum των πειρατών, εγώ θα τον διαβάζω αδιάλειπτα.
Είδες και φάν ο izno ?.??
Μου φαίνεται ο baskin θα τυπώσει πολλές προσκλήσεις γιά το πάρτυ, το μόνο πρόβλημα θα είναι ο αριθμός των strapon, θα μας φτάσουν?
@lavrentis, ελπίζω να κατανοείς το χιούμορ μου.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net