Αποχώρηση

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Αποχώρηση

Δημοσίευσηαπό baskin » 23 Μάιος 2013, 16:49

agelos έγραψε:μαλλον εννοει απο συζητησεις που εχουν γινει, στο muble, κι εδω με προταση να βγει η αμμεση δημοκρατια απο θεση. αυτο εχω δει κι εδω και ο μονος λογος που παραμενω ειναι για να δω ποτε θα υλοποιηθει. οταν γινει κι εγω εχω χαιρετησει

Καλά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Η λέξη σε νοιάζει ή η εφαρμογή;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 23 Μάιος 2013, 17:20

Απλά πράγματα.
Αν δεν χάσουν ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ τα μπασκινια, τα βασπέρια, τα εκφράσια και οι λοιποί, δεν υπάρχει μέλλον εδώ.
Μόνο αν οι συγκεκριμένοι δεινόσαυροι υποβιβαστούν σε απλά μέλη χωρίς ΚΑΜΙΑ κομματική ευθύνη θα έχει μέλλον αυτό εδώ το κόμμα.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 23 Μάιος 2013, 17:22

stepup έγραψε:Απλά πράγματα.
Αν δεν χάσουν ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ τα μπασκινια, τα βασπέρια, τα εκφράσια και οι λοιποί, δεν υπάρχει μέλλον εδώ.
Μόνο αν οι συγκεκριμένοι δεινόσαυροί υποβιβαστούν σε απλά μέλη χωρίς ΚΑΜΙΑ κομματική ευθύνη θα έχει μέλλον αυτό εδώ το κόμμα.

Καλά ρε είσαι εντελώς ηλίθιος; Πρώτη θητεία κάνουμε. Στην δεύτερη ας φάμε μαύρο. Γι' αυτό έχουμε δημοκρατία...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 23 Μάιος 2013, 17:31

Σπύρος Σαββανής έγραψε:Παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος. Αν μου επιτρέπετε να παραθέσω τους λόγους της αποχώρησής μου, πρόκειται για τον εξής ένα: Το ΠΕΙΡ πλασαρίστηκε στην πολιτική σκακιέρα ως το νέο λειτουργικό σύστημα, υπονοώντας την προώθηση της άμεσης δημοκρατίας στην δημόσια διοίκηση. Αυτό το χαρακτηριστικό του ήταν το μοναδικό που το διαφοροποιούσε από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, και επίσης ήταν ο κρίσιμος παράγοντας που με οδήγησε προσωπικά να γίνω μέλος κόμματος για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μετά το συνέδριο διαφάνηκε, και πλέον σήμερα έχει επικρατήσει η τάση του απεμπολισμού της άμεσης δημοκρατίας από πρόταση προς την κοινωνία. Δεν σας κακίζω γι’ αυτό. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να παλεύει γι’ αυτό που ο ίδιος θεωρεί σημαντικό. Απλά εγώ δεν μπορώ να συμπορευτώ πλέον. Εύχομαι καλή τύχη στην επίτευξη των στόχων σας, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι πολύ σημαντικοί. Καλή δύναμη!

Σπύρο βάση του
3.15 Τα μέλη παραιτούνται και αποχωρούν με απλή γραπτή δήλωσή τους.

θα σε παρακαλούσα να στείλεις email στο info@pirateparty.gr, να δηλώσεις την παραίτηση σου και να ζητήσεις την διαγραφή σου απο τις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο φόρουμ δεν είναι επίσημο.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 23 Μάιος 2013, 17:32

baskin έγραψε:Καλά ρε είσαι εντελώς ηλίθιος; Πρώτη θητεία κάνουμε. Στην δεύτερη ας φάμε μαύρο. Γι' αυτό έχουμε δημοκρατία...

Μην εξαγριώνεσαι...
Θα κάνουμε αυτό που λέει ο aggelos (θα ικανοποιήσει και τον άλλον). Θα φύγουν αυτοί που έμειναν (για είναι μια χούφτα) και θα έρθουν πίσω αυτοί που έφυγαν (που είναι δυο χούφτες). Θα αλλάξουν την ονομασία του κόμματος και θα βάλουν μέσα οπωσδήποτε τις λέξεις άμεση + δημοκρατία + σεβασμός + κάτι με αγανακτισμένους ή τέλος πάντων ότι πουν τα δάχτυλα από τις χούφτες που έφυγαν και θα ξαναγυρίσουν. Επίσης κάθε ένας από τους επανερχόμενους θα έχει δικαίωμα veto και στις αποφάσεις και στην "συμπεριφορά" του άλλου (ακύρωση στο πρώτο και διαγραφή στο δεύτερο)....

Πόσο καιρό τους δίνεις να το διαλύσουν και να πάνε σπίτια τους ή στους φυσικούς τους χώρους (βουνά, πλατείες, γερμανίες...);
здравствуйте

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 23 Μάιος 2013, 17:35

baskin έγραψε:
stepup έγραψε:Απλά πράγματα.
Μόνο αν οι συγκεκριμένοι δεινόσαυροί υποβιβαστούν σε απλά μέλη χωρίς ΚΑΜΙΑ κομματική ευθύνη θα έχει μέλλον αυτό εδώ το κόμμα.

Καλά ρε είσαι εντελώς ηλίθιος; Πρώτη θητεία κάνουμε. Στην δεύτερη ας φάμε μαύρο. Γι' αυτό έχουμε δημοκρατία...

Και μόνο που μιλάς για θητεία, δείχνει τις κοινοβουλευτικές καταβολές σου.
Καμιά σχέση δηλαδή με άμεση δημοκρατία.
Κάποιοι υπερσυντηρητικοί σαν και σένα προκάλεσαν αηδία στους πειρατές, με συνέπεια να φύγουν οι περισσότεροι και να διαλυθεί το κόμμα.
Παραιτηθείτε τώρα! Όλοι σας!

Μόνο ελπίδα για την Ελλάδα, το ένα και μοναδικό (γιατί εξ ορισμού δεν μπορεί να είναι παραπάνω από ένα) κόμμα της Δημοκρατίας.

Σπύρος Σαββανής

Δημοσίευσηαπό Σπύρος Σαββανής » 23 Μάιος 2013, 17:47

@tvelocity : Η επαλήθευση της μυστικής ψήφου είναι το τελευταίο επιχείρημα που έχουν να αντιπαραθέσουν όσοι αντιμάχονται την ψηφιακή ΑΔ, αλλά καταπίπτει κι αυτό πανεύκολα. Η άμεση δημοκρατία πάει πακέτο με την διαφάνεια. Δεν νοείται μυστική ψήφος στην πραγματική δημοκρατία. Η κοινωνία δεν αποτελείται από μυστικούς ανθρώπους. Ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος για τα λεγόμενα και την ψήφο του. Και να λογοδοτεί όταν η δράση του ή η ψήφος του βλάπτει το σύνολο. Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι φυσικοί νόμοι, και υπάρχουν εφαρμογές τους παντού όπου υπάρχει ζωή, εκτός βέβαια από το σύστημα-έκτρωμα στο οποίο ζούμε. Όπως φυσικός νόμος επίσης είναι, ότι είναι αδύνατο να επαληθεύσεις ένα ψηφιακό αποτύπωμα χωρίς να του αφαιρέσεις την μυστικότητα. Ρώτα όποιον κομπιουτερά θέλεις. «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» λέγανε οι σοφοί αρχαίοι. Είναι σα να έχεις έναν πορτιέρη σε πάρτυ-μασκέ που παίρνει κάθε προσκεκλημένο σε ένα κλειστό δωμάτιο, για να του αποκαλύψει το πρόσωπο και να ελέγξει αν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα. Η μυστικότητα λοιπόν καταρρέει όχι μόνο για τον πορτιέρη, αλλά και για τους κολλητούς του, στους οποίους θα εκμυστηρευτεί τις καυτές αποκαλύψεις.

@ekfrasi : I 'll do it

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 23 Μάιος 2013, 17:49

Σπύρος Σαββανής έγραψε:@tvelocity : Η επαλήθευση της μυστικής ψήφου είναι το τελευταίο επιχείρημα που έχουν να αντιπαραθέσουν όσοι αντιμάχονται την ψηφιακή ΑΔ, αλλά καταπίπτει κι αυτό πανεύκολα. Η άμεση δημοκρατία πάει πακέτο με την διαφάνεια. Δεν νοείται μυστική ψήφος στην πραγματική δημοκρατία. Η κοινωνία δεν αποτελείται από μυστικούς ανθρώπους. Ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος για τα λεγόμενα και την ψήφο του. Και να λογοδοτεί όταν η δράση του ή η ψήφος του βλάπτει το σύνολο. Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι φυσικοί νόμοι, και υπάρχουν εφαρμογές τους παντού όπου υπάρχει ζωή, εκτός βέβαια από το σύστημα-έκτρωμα στο οποίο ζούμε. Όπως φυσικός νόμος επίσης είναι, ότι είναι αδύνατο να επαληθεύσεις ένα ψηφιακό αποτύπωμα χωρίς να του αφαιρέσεις την μυστικότητα. Ρώτα όποιον κομπιουτερά θέλεις. «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» λέγανε οι σοφοί αρχαίοι. Είναι σα να έχεις έναν πορτιέρη σε πάρτυ-μασκέ που παίρνει κάθε προσκεκλημένο σε ένα κλειστό δωμάτιο, για να του αποκαλύψει το πρόσωπο και να ελέγξει αν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα. Η μυστικότητα λοιπόν καταρρέει όχι μόνο για τον πορτιέρη, αλλά και για τους κολλητούς του, στους οποίους θα εκμυστηρευτεί τις καυτές αποκαλύψεις.

@ekfrasi : I 'll do it

Όχι ρε φίλε. Γιατί να φύγεις εσύ;
Αυτοί να φύγουν! Τα εκφράσια, τα μπασκίνια και τα κομπιλάδια! Αυτοί που ευθύνονται για την διάλυση. Υποβιβασμός σε απλά μέλη όλοι τους.

Όσο για την μυστική ψήφο, εκεί έχεις άδικο, εγώ είμαι υπέρ της μυστικής ψήφου. Και φυσικά και υπάρχει τρόπος επαληθευσιμότητας και μυστικής ψηφιακής ψήφου. Τον έχουμε πει 1.000.000 φορές τον τρόπο (με κάλπη και ζωντανά συνέδρια). Όσες φορές το έχουμε πει, άλλες τόσες τα βαλτά παπαγαλάκια του εξωτερικού (σαν τον tvelocity) συνεχίζουν να παραπληροφορούν και να αρνούνται αυτή την (σχετικά απλή τεχνικά) υλοποίηση.

Αλλά και αυτό ακόμα το θέμα της μυστικής επαληθεύσιμης ψήφου, είναι στην τελική θέμα απόφασης της δημοκρατίας.

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 23 Μάιος 2013, 18:05

ekfrasi έγραψε:
Σπύρος Σαββανής έγραψε:Παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος. Αν μου επιτρέπετε να παραθέσω τους λόγους της αποχώρησής μου, πρόκειται για τον εξής ένα: Το ΠΕΙΡ πλασαρίστηκε στην πολιτική σκακιέρα ως το νέο λειτουργικό σύστημα, υπονοώντας την προώθηση της άμεσης δημοκρατίας στην δημόσια διοίκηση. Αυτό το χαρακτηριστικό του ήταν το μοναδικό που το διαφοροποιούσε από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, και επίσης ήταν ο κρίσιμος παράγοντας που με οδήγησε προσωπικά να γίνω μέλος κόμματος για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μετά το συνέδριο διαφάνηκε, και πλέον σήμερα έχει επικρατήσει η τάση του απεμπολισμού της άμεσης δημοκρατίας από πρόταση προς την κοινωνία. Δεν σας κακίζω γι’ αυτό. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να παλεύει γι’ αυτό που ο ίδιος θεωρεί σημαντικό. Απλά εγώ δεν μπορώ να συμπορευτώ πλέον. Εύχομαι καλή τύχη στην επίτευξη των στόχων σας, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι πολύ σημαντικοί. Καλή δύναμη!

Σπύρο βάση του
3.15 Τα μέλη παραιτούνται και αποχωρούν με απλή γραπτή δήλωσή τους.

θα σε παρακαλούσα να στείλεις email στο info@pirateparty.gr, να δηλώσεις την παραίτηση σου και να ζητήσεις την διαγραφή σου απο τις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο φόρουμ δεν είναι επίσημο.

Εσύ να παραιτηθείς και τώρα μάλιστα!
Μαζί με τις βαλτές μαριονέτες σου (έχω καταλήξει ότι εσύ το έκανες, αν κάνω λάθος ελπίζω ως admin που είσαι να μας υποδείξεις τον ένοχο) που έβαλες στο κόμμα και παρολαυτά παραμένεις ατιμώρητη! Να παραιτηθείς φυσικά μαζί με ολόκληρη την ΕΔ, η οποία απέναντι σε μια τόσο κραυγαλέα υπόθεση πλαστοπροσωπίας και δομημένης μεθοδολογίας, δεν κάνει τίποτα!

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 23 Μάιος 2013, 18:11

@ekfrasi
ζήλια, ζήλια, ζήλια... εμένα δεν μου λέει να "παραιτηθώ".... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες