pappasadrian έγραψε:αρα προτεινεις?
επειδη γινονται βιασμοι, να απαγορευθει το σεξ καθολικα? ετσι το εκλαμβανω εγω...
Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης.
Ήμουν σαφής. Επειδή μας αρέσει το σεξ δεν δικαιούμαστε να νομιμοποιούμε τον βιασμό.
Από που βγαίνει αυτό που κατάλαβες;;;;;;
Όσο για το τι προτείνω, νομίζω ότι η τοποθέτησή μου, πάλι το κάνει σαφές.
Αν στην περιοχή που μένει ο Βασίλης κατοικούν μουσουλμάνοι πολίτες, τότε καλώς και να γίνει το τζαμί.
Αν όχι, ή κατοικούν υπό καθεστώς απέλασης αλλοδαποί, τότε δεν έχει κανένα λόγο να γίνει τζαμί.
@Μιχάλης Μαντάς.
Για την ανεξιθρησκία του Ισλάμ, μπορώ να σου συστήσω τους φίλους μου τους Αιγύπτιους να σου εξηγήσουν πόσο ωραία μυρίζει η άνοιξη.
Για τα υπόλοιπα, νομίζω ότι το τέμενος ήδη έχει αρχίσει να χτίζεται στο στρατόπεδο του Πολεμικού Ναυτικού, οπότε νομίζω ότι το θέμα έχει λήξει.
Όσο για την σπέκουλα που τόσο γλαφυρά περιγράφεις, νομίζω ότι ο Χριστόδουλος είχε δώσει σαν αντιπρόταση να αναπαλαιωθεί και να επαναλειτουργήσει το τζαμί της Αθήνας, το οποίο το αρνήθηκαν με έντονες αντιδράσεις οι πλακιώτες και οι λοιποί νέος και πλούτος (που παράδοξως είναι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητας για τους άλλους, την μπλέμπα), κάτι που δεν βλέπω να αναφέρεις στην περιγραφή των γεγονότων της εποχής εκείνης. ( μισή αλήθεια αν θυμάμαι καλά από τις ΨΕ είναι προπαγάνδα;;;; )
Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για την νέα κίνηση να χτιστούν τα 68 τζαμιά στην Αθήνα.
Και είναι γελοίο να γίνεται μία τέτοια κίνηση με μόνο σκοπό να προβοκάρει, την στιγμή οι πολιτικοί υπεύθυνοι που την στηρίζουν αρνούνται με μία απλή απόφασή τους να λύσουν το πρόβλημα της ταφής των μουσουλμάνων επιτρέποντας την ταφή στα δημοτικά νεκροταφεία.
Λυπάμαι αλλά αλλά έχω κουραστεί από το κάρβουνο ένθεν και ένθεν, αλλά έχω κουραστεί κιόλας από το πώς τσιμπάμε συνέχεια.
Οι λύσεις είναι απλές, φτάνει να αναλύσεις ένα πρόβλημα σε βάθος. Αν το εξετάσεις επιφανειακά απλά αναλώνεσαι σε ημίμετρα και δεν πετυχαίνεις τίποτα, μόνο χάνεις.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.