Περι ανωνυμιας στο διαδικτυο

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Τι γνωμη εχετε για την ανωνυμια στο διαδικτυο;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 27 Φεβ 2013, 16:56

Υπερ της ανωνυμιας στο διαδικτυο
16
80%
Κατα της ανωνυμιας στο διαδικτυο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Να κρινεται κατα περιπτωση
3
15%
Δεν ειμαι ενημερωμενος/η για το θεμα
1
5%
Δεν θελω να απαντησω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 20

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Περι ανωνυμιας στο διαδικτυο

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 17:16

enros έγραψε:ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ;;;;;;;;;;;;; :evil:

Γιατί ο άλλος μπορεί να θέλει να είναι επώνυμος. Δεν απαγορεύεις επιλογές.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 25 Ιαν 2013, 17:17

Vassilis Perantzakis έγραψε:

Γιατί είναι φασιστικό. Ξέρω εγώ από τέτοια μου έχουν πει... :lol:

Φασιστικό ξε-φασιστικό είναι η γνώμη μου!
Οι επώνυμοι πρέπει να υπογράφουν συμφωνία ότι αν μπουν στο δίκτυο ως επώνυμοι, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά!

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 25 Ιαν 2013, 17:18

η εκβαση του πολλ και της συζητησης ειναι πολυ μονορροπη, γι'αυτο και μαλλον θα κανω τον δικηγορο του διαβολου..
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 25 Ιαν 2013, 17:19

zio_donnie έγραψε:

Ωραία λοιπόν αν το θές αλλιώς ανασκευάζω!

επιλογή "κατά της ανωνυμίας στο διαδίκτυο" βάλατε.

επιλογή "ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ" , γιατί δεν βάλατε;;;;; :evil:

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 17:22

enros έγραψε:
zio_donnie έγραψε:

Ωραία λοιπόν αν το θές αλλιώς ανασκευάζω!

επιλογή "κατά της ανωνυμίας στο διαδίκτυο" βάλατε.

επιλογή "ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ" , γιατί δεν βάλατε;;;;; :evil:

Γιατί έτσι. Είναι ηλίθιο. Θα παίζουμε με τους συνδυασμούς λέξεων επειδή εσύ δεν έχεις τι να κάνεις;

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 25 Ιαν 2013, 17:22

SilindeElendil έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Ενα μεγαλο θεμα που απασχολει και θα απασχολησει στο μελλον την ψηφιακη κοινοτητα ειναι η ανωνυμια στο διαδικτυο και απο οτι φαινεται(δεν ξερω πως)υπαρχουν υπερμαχοι και των δυο πλευρων μεσα στο <<Πειρατικο>>
Λιγη βοηθεια σε παλιους και νεους ωστε να βγουν και καποια συμπερασματα http://osarena.net/opinions/peri-anonimias-sto-diadiktio.html.

Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά έχω την αίσθηση ότι παρεξήγησες τα καλαμπούρια που λέω καμιά φορά για να χαλαρώνω την ένταση που δημιουργείται.
Προφανώς δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Αυτά είναι προσωπικές (και σεβαστές) επιλογές του καθενός.
Δυστυχώς έτσι όπως έβαλες το ερώτημα δεν μπορώ και να απαντήσω γιατί η απάντηση που με εκφράζει είναι προφανώς το "να κάνει ο καθένας όπως του αρέσει".

Ριξε μια ματια στο αρθρο που υπαρχει εδω https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=174&t=3477 φιλε και διαβασε αναμεσα στις γραμμες.Ολοι μια χαρα παιδια ειμαστε

Το διάβασα. Λυπάμαι που δεν κατάλαβα κάτι που να με μετακινήσει από την άποψη που ήδη διατύπωσα. Επιμένω σ' αυτήν.
"Η ανωνυμία ή η επωνυμία στο διαδίκτυο (και αλλού) είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όπως ακριβώς και το είδος του κρασιού που επιλέγει, τα χόμπυ του, το πλευρό που κοιμάται ... κ.λ.π."

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 25 Ιαν 2013, 17:26

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:"Η ανωνυμία ή η επωνυμία στο διαδίκτυο (και αλλού) είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όπως ακριβώς και το είδος του κρασιού που επιλέγει, τα χόμπυ του, το πλευρό που κοιμάται ... κ.λ.π."

Εσύ καλά τα λες, απλώς θα έχεις καταλάβει ότι κανείς δεν πολεμά την επωνυμία, κάποιοι όμως προσπαθούν να απαγορεύσουν την ανωνυμία. Ίσως το ερώτημα μπερδεύει, αλλά όπως τα λες μάλλον είσαι στο υπέρ.

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 25 Ιαν 2013, 17:27

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά έχω την αίσθηση ότι παρεξήγησες τα καλαμπούρια που λέω καμιά φορά για να χαλαρώνω την ένταση που δημιουργείται.
Προφανώς δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Αυτά είναι προσωπικές (και σεβαστές) επιλογές του καθενός.
Δυστυχώς έτσι όπως έβαλες το ερώτημα δεν μπορώ και να απαντήσω γιατί η απάντηση που με εκφράζει είναι προφανώς το "να κάνει ο καθένας όπως του αρέσει".

Ριξε μια ματια στο αρθρο που υπαρχει εδω https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=174&t=3477 φιλε και διαβασε αναμεσα στις γραμμες.Ολοι μια χαρα παιδια ειμαστε

Το διάβασα. Λυπάμαι που δεν κατάλαβα κάτι που να με μετακινήσει από την άποψη που ήδη διατύπωσα. Επιμένω σ' αυτήν.
"Η ανωνυμία ή η επωνυμία στο διαδίκτυο (και αλλού) είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όπως ακριβώς και το είδος του κρασιού που επιλέγει, τα χόμπυ του, το πλευρό που κοιμάται ... κ.λ.π."

Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Γιατί αν εγώ τώρα σε βρίσω ή σε απειλήσω, εσύ ως επώνυμος μπορεί να αρχίσεις τις μηνύσεις, την άρση του απορήτου κλπ
Ενώ εσύ από την άλλη είσαι ελεύθερος να με βρίζεις και να με απειλείς. Δεν υπάρχει δηλαδή ισότιμία.
Γιαυτό και πρέπει ο επώνυμος που μπαίνει αν όχι στο διαδίκτυο τουλάχιστον σε κάποια σαιτ, ως ύποπτος μηνύσεων να υπογράφει συμβόλαιο ότι ότι και μπινελίκι ή απειλή και να φάει, ή ότι και αν διαρεύσει για αυτόν και την προσωπική του ζωή, αποποιείται οποιασδήποτε νομικής κίνησης.

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 25 Ιαν 2013, 17:29

pav έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:"Η ανωνυμία ή η επωνυμία στο διαδίκτυο (και αλλού) είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όπως ακριβώς και το είδος του κρασιού που επιλέγει, τα χόμπυ του, το πλευρό που κοιμάται ... κ.λ.π."

Εσύ καλά τα λες, απλώς θα έχεις καταλάβει ότι κανείς δεν πολεμά την επωνυμία.

Ε όχι και κανείς! Εγώ την πολεμάω!

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 17:30

Γιαυτό και πρέπει ο επώνυμος που μπαίνει αν όχι στο διαδίκτυο τουλάχιστον σε κάποια σαιτ, ως ύποπτος μηνύσεων να υπογράφει συμβόλαιο ότι ότι και μπινελίκι ή απειλή και να φάει, ή ότι και αν διαρεύσει για αυτό και την προσωπική του ζωή, αποποιείται οποιασδήποτε νομικής κίνησης.

Σε ενημερώνω πως δεν μπορείς να υπογράψεις και να αποποιηθείς των δικαιωμάτων σου. Αν κάποιος σε απειλήσει ότι και να έχεις υπογράψει το δικαίωμα σου να τον μηνύσεις υπερισχύει.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες