enros έγραψε:ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;
Γιατί ο άλλος μπορεί να θέλει να είναι επώνυμος. Δεν απαγορεύεις επιλογές.
enros έγραψε:ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Vassilis Perantzakis έγραψε:enros έγραψε:ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Γιατί είναι φασιστικό. Ξέρω εγώ από τέτοια μου έχουν πει...
zio_donnie έγραψε:enros έγραψε:ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
enros έγραψε:zio_donnie έγραψε:enros έγραψε:ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Ωραία λοιπόν αν το θές αλλιώς ανασκευάζω!
επιλογή "κατά της ανωνυμίας στο διαδίκτυο" βάλατε.
επιλογή "ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ" , γιατί δεν βάλατε;;;;;
SilindeElendil έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:SilindeElendil έγραψε:Ενα μεγαλο θεμα που απασχολει και θα απασχολησει στο μελλον την ψηφιακη κοινοτητα ειναι η ανωνυμια στο διαδικτυο και απο οτι φαινεται(δεν ξερω πως)υπαρχουν υπερμαχοι και των δυο πλευρων μεσα στο <<Πειρατικο>>
Λιγη βοηθεια σε παλιους και νεους ωστε να βγουν και καποια συμπερασματα http://osarena.net/opinions/peri-anonimias-sto-diadiktio.html.
Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά έχω την αίσθηση ότι παρεξήγησες τα καλαμπούρια που λέω καμιά φορά για να χαλαρώνω την ένταση που δημιουργείται.
Προφανώς δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Αυτά είναι προσωπικές (και σεβαστές) επιλογές του καθενός.
Δυστυχώς έτσι όπως έβαλες το ερώτημα δεν μπορώ και να απαντήσω γιατί η απάντηση που με εκφράζει είναι προφανώς το "να κάνει ο καθένας όπως του αρέσει".
Ριξε μια ματια στο αρθρο που υπαρχει εδω https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=174&t=3477 φιλε και διαβασε αναμεσα στις γραμμες.Ολοι μια χαρα παιδια ειμαστε
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:"Η ανωνυμία ή η επωνυμία στο διαδίκτυο (και αλλού) είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όπως ακριβώς και το είδος του κρασιού που επιλέγει, τα χόμπυ του, το πλευρό που κοιμάται ... κ.λ.π."
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:SilindeElendil έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά έχω την αίσθηση ότι παρεξήγησες τα καλαμπούρια που λέω καμιά φορά για να χαλαρώνω την ένταση που δημιουργείται.
Προφανώς δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Αυτά είναι προσωπικές (και σεβαστές) επιλογές του καθενός.
Δυστυχώς έτσι όπως έβαλες το ερώτημα δεν μπορώ και να απαντήσω γιατί η απάντηση που με εκφράζει είναι προφανώς το "να κάνει ο καθένας όπως του αρέσει".
Ριξε μια ματια στο αρθρο που υπαρχει εδω https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=174&t=3477 φιλε και διαβασε αναμεσα στις γραμμες.Ολοι μια χαρα παιδια ειμαστε
Το διάβασα. Λυπάμαι που δεν κατάλαβα κάτι που να με μετακινήσει από την άποψη που ήδη διατύπωσα. Επιμένω σ' αυτήν.
"Η ανωνυμία ή η επωνυμία στο διαδίκτυο (και αλλού) είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όπως ακριβώς και το είδος του κρασιού που επιλέγει, τα χόμπυ του, το πλευρό που κοιμάται ... κ.λ.π."
pav έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:"Η ανωνυμία ή η επωνυμία στο διαδίκτυο (και αλλού) είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όπως ακριβώς και το είδος του κρασιού που επιλέγει, τα χόμπυ του, το πλευρό που κοιμάται ... κ.λ.π."
Εσύ καλά τα λες, απλώς θα έχεις καταλάβει ότι κανείς δεν πολεμά την επωνυμία.
Γιαυτό και πρέπει ο επώνυμος που μπαίνει αν όχι στο διαδίκτυο τουλάχιστον σε κάποια σαιτ, ως ύποπτος μηνύσεων να υπογράφει συμβόλαιο ότι ότι και μπινελίκι ή απειλή και να φάει, ή ότι και αν διαρεύσει για αυτό και την προσωπική του ζωή, αποποιείται οποιασδήποτε νομικής κίνησης.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες