mankasp έγραψε:Θέλω να λειτουργούμε δημοκρατικά στο κόμμα. Δεν θέλω την άμεση δημοκρατία ως πολίτευμα, θέλω την δημοκρατία γενικώς, οποιασδήποτε μορφής. Αν αυτό είναι φασισμός, χέστηκα, τότε είμαι φασίστας.
Αυτό νομίζω έχει ξαναειπωθεί πολλές φορές.
Η δημοκρατία που ισχύει μόνο για όσους είναι εγεγραμμένοι στο κόμμα (για όσους δηλαδή έχουν αποδεχτεί ως αδιαμφισβήτητες τις αποφάσεις των 65 καταστατικών συνέδρων καθώς και μιας ΕΔ που "κόβει κεφάλια") και όσο οι του κόμματος επιμένουν να αποφασίζουν για πράγματα που αφορούν όλους τους πολίτες, από την οπτική γωνία των πολιτών αυτή η κομματική "δημοκρατία" αποτελεί φασισμό. Αν θέλετε λοιπόν να μην σας λέμε φασίστες, καταρχήν περιορίστε τις αποφάσεις σας στα του κόμματός σας και μην επεκτείνεστε σε ξένα χωράφια. Τα χωράφια των πολιτών δεν δικαιούται να τα αγγίζει η "δημοκρατία" σας.
mankasp έγραψε:Θέλω να λειτουργούμε δημοκρατικά στο κόμμα..
Το δυστύχημα είναι ότι δεν έχετε ούτε εσωτερική δημοκρατία στο κόμμα. Πως είναι δυνατόν να λειτουργείτε δημοκρατικά εσωτερικά στο κόμμα, όταν σκύβετε το κεφάλι σε αποφάσεις της ΕΔ του τύπου "ότι δεν προβλέπεται, απαγορεύεται";;;;;