mankasp έγραψε:Θα πιαστώ από εδώ και θα τονίσω πόσο σημαντικό είναι το εμαιλ της ΔΕ να γίνει λίστα, ώστε να μπορεί να βλέπει ο καθένας πόσο προχωράνε οι εργασίες σε κάποια πράγματα και να κρίνουμε αν οποιαδήποτε καθυστέρηση οφείλετε επειδή έχει πολύ δουλεία ή επειδή έχετε άλλες δουλειές.
Επίσης, με όλο το συμπάθιο, ο λόγος που δεν έβαλα υποψηφιότητα για ΔΕ είναι γιατί θεωρώ πως δεν θα είχα χρόνο να αντεπεξέλθω στο φόρτο εργασίας της.
Και το άλλο που πρέπει να καταλάβει κάθε μέλος της ΔΕ είναι πως οποιαδήποτε εθελοντική εργασία έχει στο μυαλό του θα μπορούσε να την κάνει και ως απλό μέλος του κομματος έτσι και αλλιώς.
Μανωλη πρεπει να συντονιστουν ανθρωποι και απο οσο καταλαβαινεις ειμαι ο μονος που βγαινει στο φορουμ για να ακουγεται και η ΔΕ
οσο για τη λιστα νομιζω θα γινει αμεσα μιλα με Γιαννη νομιζω το χειριζεται
Βασιλη εχει ερθει και αυτο
Συμφωνα με το άρθρο 6.2 του καταστατικού ζητώ άμεσα την σύγκληση του σώματος των μελών του κόμματος για να αποφασίσουν για το θεμα που έχει προκύψει.
1. Επραξε σωστα η ΔΕ δινοντας εξουσιοδότηση στον Εngels για την εκπροσώπηση του κόμματος στο PPI ?
2. Επραξε σωστα η ΕΔ ακυρωνοντας την απόφαση της ΔΕ για το συγκεκριμένο θέμα?
ολα αυτα πρεπει να συντονιστουν
Θα ζητησω εγω συγκληση
σταματηστε ομως τις επιθεσεις γιατι εγω τουλαχιστον θα ειμαι εδω και θα απανταω οσο χρονο εχω με αποτελεσμα το χασιμο χρονου
Ας γινει εκεχειρια πληκτρολογιου