PirateLeaks - μια επώνυμη προσέγγιση

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
gounara

Re: PirateLeaks - μια επώνυμη προσέγγιση

Δημοσίευσηαπό gounara » 08 Δεκ 2012, 14:59

mankasp έγραψε:Θα πιαστώ από εδώ και θα τονίσω πόσο σημαντικό είναι το εμαιλ της ΔΕ να γίνει λίστα, ώστε να μπορεί να βλέπει ο καθένας πόσο προχωράνε οι εργασίες σε κάποια πράγματα και να κρίνουμε αν οποιαδήποτε καθυστέρηση οφείλετε επειδή έχει πολύ δουλεία ή επειδή έχετε άλλες δουλειές.

Επίσης, με όλο το συμπάθιο, ο λόγος που δεν έβαλα υποψηφιότητα για ΔΕ είναι γιατί θεωρώ πως δεν θα είχα χρόνο να αντεπεξέλθω στο φόρτο εργασίας της.

Και το άλλο που πρέπει να καταλάβει κάθε μέλος της ΔΕ είναι πως οποιαδήποτε εθελοντική εργασία έχει στο μυαλό του θα μπορούσε να την κάνει και ως απλό μέλος του κομματος έτσι και αλλιώς.

Μανωλη πρεπει να συντονιστουν ανθρωποι και απο οσο καταλαβαινεις ειμαι ο μονος που βγαινει στο φορουμ για να ακουγεται και η ΔΕ
οσο για τη λιστα νομιζω θα γινει αμεσα μιλα με Γιαννη νομιζω το χειριζεται
Βασιλη εχει ερθει και αυτο

Συμφωνα με το άρθρο 6.2 του καταστατικού ζητώ άμεσα την σύγκληση του σώματος των μελών του κόμματος για να αποφασίσουν για το θεμα που έχει προκύψει.

1. Επραξε σωστα η ΔΕ δινοντας εξουσιοδότηση στον Εngels για την εκπροσώπηση του κόμματος στο PPI ?

2. Επραξε σωστα η ΕΔ ακυρωνοντας την απόφαση της ΔΕ για το συγκεκριμένο θέμα?

ολα αυτα πρεπει να συντονιστουν

Θα ζητησω εγω συγκληση
σταματηστε ομως τις επιθεσεις γιατι εγω τουλαχιστον θα ειμαι εδω και θα απανταω οσο χρονο εχω με αποτελεσμα το χασιμο χρονου

Ας γινει εκεχειρια πληκτρολογιου
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 08 Δεκ 2012, 15:03

gounara έγραψε:Θα ζητησω εγω συγκληση
σταματηστε ομως τις επιθεσεις γιατι εγω τουλαχιστον θα ειμαι εδω και θα απανταω οσο χρονο εχω με αποτελεσμα το χασιμο χρονου

Το οτι απαντας σε τιμα(ασχετα πως απαντας)
Δεν ειναι επιθεση και αυτο ειναι κατι που δεν εχετε καταλαβει ακομα
Δεν ειμαστε στο μονοπατι του πολεμου(ακομα)οποτε τι εκεχειρια να κανουμε!
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 08 Δεκ 2012, 15:04

Σιγα τον πόλεμο Θαναση.... (για να υπαρξει εκεχειρια)!

Διαδικαστικά πάντως το Σώμα των Μελών πρεπει να αποφασισει για την αποφαση της ΕΔ.

Για να εχει νοημα το Καταστατικο μας και να μην μας δουλευουν οτι η Αμεσοδημοκρατια ειναι μια ...αναρχια του κολου :!:

Καποιες λεπτομερειες κανουν τη διαφορα μεταξυ της σοβαροτητας και του αφορητου λαικισμου.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 08 Δεκ 2012, 15:13

gounara έγραψε:
mankasp έγραψε:Θα πιαστώ από εδώ και θα τονίσω πόσο σημαντικό είναι το εμαιλ της ΔΕ να γίνει λίστα, ώστε να μπορεί να βλέπει ο καθένας πόσο προχωράνε οι εργασίες σε κάποια πράγματα και να κρίνουμε αν οποιαδήποτε καθυστέρηση οφείλετε επειδή έχει πολύ δουλεία ή επειδή έχετε άλλες δουλειές.

Επίσης, με όλο το συμπάθιο, ο λόγος που δεν έβαλα υποψηφιότητα για ΔΕ είναι γιατί θεωρώ πως δεν θα είχα χρόνο να αντεπεξέλθω στο φόρτο εργασίας της.

Και το άλλο που πρέπει να καταλάβει κάθε μέλος της ΔΕ είναι πως οποιαδήποτε εθελοντική εργασία έχει στο μυαλό του θα μπορούσε να την κάνει και ως απλό μέλος του κομματος έτσι και αλλιώς.

Μανωλη πρεπει να συντονιστουν ανθρωποι και απο οσο καταλαβαινεις ειμαι ο μονος που βγαινει στο φορουμ για να ακουγεται και η ΔΕ
οσο για τη λιστα νομιζω θα γινει αμεσα μιλα με Γιαννη νομιζω το χειριζεται
Βασιλη εχει ερθει και αυτο

Συμφωνα με το άρθρο 6.2 του καταστατικού ζητώ άμεσα την σύγκληση του σώματος των μελών του κόμματος για να αποφασίσουν για το θεμα που έχει προκύψει.

1. Επραξε σωστα η ΔΕ δινοντας εξουσιοδότηση στον Εngels για την εκπροσώπηση του κόμματος στο PPI ?

2. Επραξε σωστα η ΕΔ ακυρωνοντας την απόφαση της ΔΕ για το συγκεκριμένο θέμα?

ολα αυτα πρεπει να συντονιστουν

Θα ζητησω εγω συγκληση

Θανάση εντελώς ανοιχτά και έξω από τα δόντια, έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου για την επιτυχία της ΔΕ στο έργο της από δω και πέρα σε σένα.
Πάντως θα συνεχίσω μια άλφα γκρίνια με τον τρόπο μου μέχρι να καταλάβουν και τα υπόλοιπα μέλη της ΔΕ και του Σώματος κάποια πράγματα.
https://twitter.com/e_kastrinakis

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 08 Δεκ 2012, 15:39

Η γκρινια Μανωλη δεν οδηγει σε καλα αποτελεσματα (αν και η δικη σου μαλλον θα ειναι light).

Πιστευω παντως οτι αφου καποιοι ξεπερασουν τις παιδικες ασθενειες (απο αμφοτερους τους "αντιμαχομενους")
θα λαβουν τη ..θεια φωτιση (γιατι την πειρατικη την υιοθετουν αλα καρτ).

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 08 Δεκ 2012, 15:45

Απευθύνω δημόσια πρόσκληση (sic) στα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε. που αδιαφορούν για το forum να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Θανάση και να αρχίσουν να λένε την γνώμη τους ανοικτά και δημόσια.

Ακόμα και τρολάρισμα δεχόμαστε αν είναι να εμφανιστείτε, μην ξεχνάτε είστε και εσείς μέλη του Πειρ :D :D :D

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 08 Δεκ 2012, 15:48

petrogazz έγραψε:Απευθύνω δημόσια πρόσκληση (sic) στα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε. που αδιαφορούν για το forum να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Θανάση και να αρχίσουν να λένε την γνώμη τους ανοικτά και δημόσια.

Ακόμα και τρολάρισμα δεχόμαστε αν είναι να εμφανιστείτε, μην ξεχνάτε είστε και εσείς μέλη του Πειρ :D :D :D

Εγώ έστειλα και επίσημα τις ερωτήσεις μου αλλά δεν πήρα καμία απάντηση ακόμα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 08 Δεκ 2012, 16:49

petrogazz έγραψε:Απευθύνω δημόσια πρόσκληση (sic) στα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε. που αδιαφορούν για το forum να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Θανάση και να αρχίσουν να λένε την γνώμη τους ανοικτά και δημόσια.

Κάποια μέλη της Δ.Ε. έχουν επιλέξει άλλη πλατφόρμα...

Εικόνα
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 08 Δεκ 2012, 16:54

Θα συμφωνησω με την προτελευταια προταση του Μιχαλη.

Ή πιστευουμε στην πολυφωνια ή να αρχισουμε την κομματικη καθοδηγηση.

ΟΚ, και ολιγη καλοπιστια δεν θα εβλαπτε...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 08 Δεκ 2012, 16:56

Όσο τα λέει στο FB είναι σαν μη γενόμενα Χριστόφορε. Η απαξίωση του να απευθύνεσαι στα μέλη είναι ίδιον του συγκεκριμένου. Μόνο για βγάζει "λόγους" μπαίνει στο forum.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες