Kotsos έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Kotsos έγραψε:Μα Βασίλη ο άνθρωπος ζητάει να ανακοινωθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής Διαιτησίας.
Αυτό δεν αναφέρεται στα άρθρα του καταστατικού που παραθέτεις.
Νομίζω στα πλαίσια της διαφάνειας δεν έχει άδικο οι συνεδριάσεις της ΕΔ να είναι ανοικτές για τα μέλη να τα παρακολουθήσουν.
Μην βγουν μετά από καπνά μήνα τίποτα περίεργα email πάλι, αλλα για την ΕΔ.
Υπάρχουν τα emails στην σχετική λίστα και υπάρχει και στο wiki. το πρόβλημά του δεν είναι όμως τα πρακτικά. Το πρόβλημά του είναι ότι αποφασίσαμε χωρίς να "κληθούμε". Το οποίο όπως γράφω καλύπτεται ΠΛΗΡΩΣ από το 8.3.7.
Όσο για τις συνεδριάσεις, είναι ανοικτές. Και ανακοινώνονται. Έχουν ανακοινωθεί ΟΛΕΣ και θα ανακοινώνονται ΟΛΕΣ. Όπως ανακοινώθηκε και η σημερινή στις 10:30.
viewforum.php?f=134Ελπίζω να απάντησα.
Nope.
Χθές περιμέναμε σαν τους τύπους έξω από το κονκλάβιο, να βγεί το συμβούλιο το καρδινάλιων να μας ανακοινώσει την απόφαση ποιός θα είναι ο νέος Πάπας.
Και στην αναφορά ο διοικητής παρατάσει το στράτευμα και βγαίνει και του ανακοινώνει τις ποινές και τις αποφάσεις του, αλλά δεν θα το έλεγες δημοκρατική διαδικαδία.
Αν είχαμε και επιλοχίσ χθές να δώσει προσοχή ειλικρινά θα αισθανόμουν σαν ήμουν ξανά στον στρατό.
Μιλάς για την δική σου ερώτηση;
1) Αυτή αποφασίστηκε νωρίτερα, μας πήρε 2 μέρες, και τα πρακτικά υπάρχουν όλα στα email. Δεν γνωρίζω την ακριβή διαδικασία, αλλά νομίζω μπορείς να τα πάρεις αν τα θες. Δεν θα δεις όμως κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφει η ανακοίνωση καθώς ήταν θέμα ανάγνωσης και ερμηνείας άρθρου του καταστατικού σχετικά με την διαφωνία σου.
2) Η συζήτηση που κάναμε στο δωμάτιο δεν είχε να κάνει με το δικό σου θέμα, εκτός από τον έλεγχο αν είναι καθαρά γραμμένο. Την περισσότερη ώρα συζητούσαμε για την απόφαση της ΔΕ με το delegation.
3) ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ όποιος θέλει μπορεί να μπει να παρακολουθήσει!!! Απλά δεν το κατάλαβες εσύ. Την περισσότερη ώρα που ήμασταν μέσα ήταν και κάποιος άλλος. Δεν του είπαμε να βγει... Οπότε θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά απλά να ρωτήσεις και να μπεις. Ειδικά για χθες, παρόλο που μπορούμε να κάνουμε κλειστή συνεδρίαση
[Edit]στο λέει και ο baskin και ο SilindeElendil
[/Edit] δεν ήταν.
Τέλος, όπως είπα και χθες στο mumble και έχω γράψει και στο φόρουμ, το 6.2 του καταστατικού δίνει την δυνατότητα σε οποιοδήποτε μέλος να ζητήσει απόφαση της ΕΔ να πάει στο σώμα των μελών. Μάλιστα στο συνέδριο έγινε ένα λάθος κατά την γνώμη μου και δεν ψηφίστηκε οι αποφάσεις της ΕΔ να περνάνε από επικύρωση στο σώμα μελών πριν την εκτέλεση, εκτός των εκτάκτων αποφάσεων που θα περνάνε το συντομότερο μετά την εκτέλεση.