Τύφλα να 'χει η Χ.Α.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
mf337

Re: PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Δημοσίευσηαπό mf337 » 06 Δεκ 2012, 14:29

Kotsos έγραψε:
mf337 έγραψε:Εγώ που είμαι ένας απλός παρατηρητής, θα ρωτήσω το εξής πολύ απλό: έχουν γνώση ΌΛΑ τα μέλη για το τι ακριβώς έχει γίνει; Αν εγώ ήμουν μέλος (σκοπεύω να γίνω στο μέλλον) θα ζητούσα την παραίτηση τους.

Ξεκίνα νήμα τώρα όπως προβλέπει το καταστατικό και αν μαζέψεις 150 άτομα υποστηρικτές κάντο.

Τι σε εμποδίζει;;;

Τι σχέση έχουν οι υπόλοιποι 150; Εγώ είπα πως αν ήμουν μέλος θα ζητούσα την παραίτηση τους. Απλά τα πράγματα. Και φαντάζομαι πως και οι περισσότεροι που συμμετέχουν στους Πειρατές το ίδιο θα έκαναν αν γνώριζαν. Εκτός αν είστε κλίκες εδώ μέσα...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 06 Δεκ 2012, 14:29

mf337 έγραψε:
kailor έγραψε:
mankasp έγραψε:Στην ΔΕ να τα πεις αυτά. Μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει.
Να στα ξαναπώ;
Οχι μόνο δεν ρωτηθηκε/ενημερώθηκε το Σώμα (που με μια συγνώμη προφανώς θα λυνόταν το θεμα) αλλά γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον Ανδριανό όταν έκανε αντιπρόταση στην ψηφοφορία τους.
Το συμπερασμα είναι πως ή ΔΕ είναι ανίκανη να εκτελέσει το έργο της ή υπάρχουν άλλα συμφέροντα και μας τα κρύβουν. Ένα από τα δυο συμβαίνει σίγουρα. Πάντως το "κόμμα είναι όλοι μαζί" δεν συμβαίνει.

Δεν βλέπω κάποιο μέλος να ζητάει παραίτηση μέλος της Δ.Ε.??? Πόσο άλλα μέλη να το υποστηρίζουν την παραίτηση μέλους από τη Δ.Ε..

Εγώ που είμαι ένας απλός παρατηρητής, θα ρωτήσω το εξής πολύ απλό: έχουν γνώση ΌΛΑ τα μέλη για το τι ακριβώς έχει γίνει; Αν εγώ ήμουν μέλος (σκοπεύω να γίνω στο μέλλον) θα ζητούσα την παραίτηση τους.

Όλα τα μέλη όχι, απλώς γιατί κάποιοι δεν μπαίνουν φόρουμ να διαβάσουν. Αλλά και αυτοί που μπαίνουν δεν κάναν όλοι τον κόπο να έρθουν στις συνεδριάσεις της Δ.Ε. για να παρακολουθήσουν τις εξηγήσεις.

Τις εξηγήσεις τις δώσανε στο φόρουμ σαν πρακτικά, αλλά αρκετοί δεν την δέχονται αυτή την εξήγηση. Τώρα τι θα γίνει αναμένουμε!

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Τύφλα να 'χει η Χ.Α.

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 14:30

LouisaT έγραψε:Ρε Κώστα, περιμένουμε να δούμε τί συμπέρασμα θα βγάλει η Ε.Δ., που υποτίθεται θα έχει καλύτερη πληροφόρηση από εμάς. Μετά, βλέπουμε τί θα γίνει.

Παρακαλώ το θέμα ΔΕΝ είναι προσωπικό. Έχουμε συνεδρίαση το βράδυ για αυτό το θέμα και θα συζητήσουμε εκεί την απόφαση, θα την καθαρογράψουμε και θα την ανακοινώσουμε. Επίσης σύμφωνα με το καταστατικό δεν μπορεί η Ε.Δ. να ζητήσει παραίτηση μελών της ΔΕ και δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Ούτε θέμα καθαίρεσης συζητιέται γιατί όπως λέω το θέμα ΔΕΝ είναι προσωπικό. Έχει να κάνει μόνο με την απόφαση της ΔΕ.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 06 Δεκ 2012, 14:34

Be calm and respect the Pirates! :) :)
Μην μεγαλοποιουμε τις καταστασεις.
Μην αφηνουμε προσωπικες αντιπαθειες να γιγαντωνουν μικρά ή μεγάλα ζητήματα.

ΤΟ ΜΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΝ ΑΛΩΤΟΝ,ΕΚΦΕΥΓΕΙ ΔΕ ΤΟ ΑΜΕΛΟΥΜΕΝΟΝ.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 06 Δεκ 2012, 14:35

mf337 έγραψε:
Kotsos έγραψε:
mf337 έγραψε:Εγώ που είμαι ένας απλός παρατηρητής, θα ρωτήσω το εξής πολύ απλό: έχουν γνώση ΌΛΑ τα μέλη για το τι ακριβώς έχει γίνει; Αν εγώ ήμουν μέλος (σκοπεύω να γίνω στο μέλλον) θα ζητούσα την παραίτηση τους.

Ξεκίνα νήμα τώρα όπως προβλέπει το καταστατικό και αν μαζέψεις 150 άτομα υποστηρικτές κάντο.

Τι σε εμποδίζει;;;

Τι σχέση έχουν οι υπόλοιποι 150; Εγώ είπα πως αν ήμουν μέλος θα ζητούσα την παραίτηση τους. Απλά τα πράγματα. Και φαντάζομαι πως και οι περισσότεροι που συμμετέχουν στους Πειρατές το ίδιο θα έκαναν αν γνώριζαν. Εκτός αν είστε κλίκες εδώ μέσα...

Βάση καταστατικού αν ένα μέλος θέλει την παραίτηση μέλους ή του συνόλου της ΔΕ πρέπει να συλλέξει την υποστήριξη του 50% του Σώματος των Μελών.

Η διαδικασία υπάρχει από το καταστατικό και δεν είναι η περιφορά της γκρίνιας μας σε εκατό νήματα στο φόρουμ.

Και ρωτάω γιατί δεν ακολουθείς την διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό και επιβάλλεται να κάνεις σαν μέλος και πειρατής παρά προτιμάς την αντικαθεστωτική δράση να περιφέρεσαι στο φόρουμ και να λες θέλω να παραιτηθεί η ΔΕ.

Εσύ δεν είσαι που κατηγορείς την ΔΕ για αντικαθεστωτική δράση στην ανάθεση του έγκελς;;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

mf337

Δημοσίευσηαπό mf337 » 06 Δεκ 2012, 14:41

Kotsos έγραψε:Βάση καταστατικού αν ένα μέλος θέλει την παραίτηση μέλους ή του συνόλου της ΔΕ πρέπει να συλλέξει την υποστήριξη του 50% του Σώματος των Μελών.

Η διαδικασία υπάρχει από το καταστατικό και δεν είναι η περιφορά της γκρίνιας μας σε εκατό νήματα στο φόρουμ.

Και ρωτάω γιατί δεν ακολουθείς την διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό και επιβάλλεται να κάνεις σαν μέλος και πειρατής παρά προτιμάς την αντικαθεστωτική δράση να περιφέρεσαι στο φόρουμ και να λες θέλω να παραιτηθεί η ΔΕ.

Εσύ δεν είσαι που κατηγορείς την ΔΕ για αντικαθεστωτική δράση στην ανάθεση του έγκελς;;

Γιατί καταρχάς δεν είμαι μέλος, κατά δεύτερον δεν έχω μελετήσει το καταστατικό και κατά τρίτον εκφράζω την γνώμη μου. Αν η γνώμη μου σου φαίνεται ως γκρίνια, τότε κάτι έχεις καταλάβει λάθος.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 06 Δεκ 2012, 14:53

mf337 έγραψε:
Kotsos έγραψε:Βάση καταστατικού αν ένα μέλος θέλει την παραίτηση μέλους ή του συνόλου της ΔΕ πρέπει να συλλέξει την υποστήριξη του 50% του Σώματος των Μελών.

Γιατί καταρχάς δεν είμαι μέλος, κατά δεύτερον δεν έχω μελετήσει το καταστατικό και κατά τρίτον εκφράζω την γνώμη μου. Αν η γνώμη μου σου φαίνεται ως γκρίνια, τότε κάτι έχεις καταλάβει λάθος.

Συγνώμη φίλε, αλλά αποφάσισες να γίνεις μέλος του φορουμ και να ξεκινήσεις να γράφεις σε περίεργη περίοδο για το κόμμα.
Θα συνιστούσα να διαβάσεις το καταστατικό μας για να καταλάβεις πως θα θέλαμε να δουλεύουμε και σε λίγο που τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν θα δουλεύουμε έτσι, σου το υπόσχομαι προσωπικά.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 06 Δεκ 2012, 15:10

Vassilis Perantzakis έγραψε:
LouisaT έγραψε:Ρε Κώστα, περιμένουμε να δούμε τί συμπέρασμα θα βγάλει η Ε.Δ., που υποτίθεται θα έχει καλύτερη πληροφόρηση από εμάς. Μετά, βλέπουμε τί θα γίνει.

Παρακαλώ το θέμα ΔΕΝ είναι προσωπικό. Έχουμε συνεδρίαση το βράδυ για αυτό το θέμα και θα συζητήσουμε εκεί την απόφαση, θα την καθαρογράψουμε και θα την ανακοινώσουμε. Επίσης σύμφωνα με το καταστατικό δεν μπορεί η Ε.Δ. να ζητήσει παραίτηση μελών της ΔΕ και δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Ούτε θέμα καθαίρεσης συζητιέται γιατί όπως λέω το θέμα ΔΕΝ είναι προσωπικό. Έχει να κάνει μόνο με την απόφαση της ΔΕ.

Κι εγώ τί είπα;;; :?

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 15:14

LouisaT έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:

Κι εγώ τί είπα;;; :?

Σορρυ... εγώ απαντούσα σε άλλον. Απλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτόν. ;) Σε χρησιμοποίησα.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Δεκ 2012, 19:47

Πήρα και εγώ!!

zolota thelo na milisoume

min me grapseis thelo na milisoume oposdipote

7:55pm
Fanis Gialypsos

me poio dikaioma pas na dialyseis to komma? etsi kai to dialyseis pes to kai stous omoideates sou tha sas kynigiso mexri tin akri tou kosmou. trha sas kano kommatakia. to katalaves? mono pano apo to ptoma mou tha to dialysete. KAI EMENA NA ME FOVASTE.DEN KSERETE TI EIMAI IKANOS NA KANO. TO AKOYSES??????????

7:55pm
Fanis Gialypsos

FYGETE APO TO KOMMA GIA NA MIN DIOKSO EGW. KAI MPORO NA TO KANO AYTO ME 1000 TROPOYS.

POALIOTOMARA.

KAI EINAI DIKI MOY APOPSI AYTI. PROSOPIKI MOY APOPSI.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες