mf337 έγραψε:Kotsos έγραψε:mf337 έγραψε:Εγώ που είμαι ένας απλός παρατηρητής, θα ρωτήσω το εξής πολύ απλό: έχουν γνώση ΌΛΑ τα μέλη για το τι ακριβώς έχει γίνει; Αν εγώ ήμουν μέλος (σκοπεύω να γίνω στο μέλλον) θα ζητούσα την παραίτηση τους.
Ξεκίνα νήμα τώρα όπως προβλέπει το καταστατικό και αν μαζέψεις 150 άτομα υποστηρικτές κάντο.
Τι σε εμποδίζει;;;
Τι σχέση έχουν οι υπόλοιποι 150; Εγώ είπα πως αν ήμουν μέλος θα ζητούσα την παραίτηση τους. Απλά τα πράγματα. Και φαντάζομαι πως και οι περισσότεροι που συμμετέχουν στους Πειρατές το ίδιο θα έκαναν αν γνώριζαν. Εκτός αν είστε κλίκες εδώ μέσα...
Βάση καταστατικού αν ένα μέλος θέλει την παραίτηση μέλους ή του συνόλου της ΔΕ πρέπει να συλλέξει την υποστήριξη του 50% του Σώματος των Μελών.
Η διαδικασία υπάρχει από το καταστατικό και δεν είναι η περιφορά της γκρίνιας μας σε εκατό νήματα στο φόρουμ.
Και ρωτάω γιατί δεν ακολουθείς την διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό και επιβάλλεται να κάνεις σαν μέλος και πειρατής παρά προτιμάς την αντικαθεστωτική δράση να περιφέρεσαι στο φόρουμ και να λες θέλω να παραιτηθεί η ΔΕ.
Εσύ δεν είσαι που κατηγορείς την ΔΕ για αντικαθεστωτική δράση στην ανάθεση του έγκελς;;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.