Κειμενο προς δημοσιευση λογω της παγκοσμιας ημερας των ζωων

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
kailor

Re: Κειμενο προς δημοσιευση λογω της παγκοσμιας ημερας των ζ

Δημοσίευσηαπό kailor » 04 Οκτ 2012, 19:56

pappasadrian έγραψε:lol, παει να την "πεσει" ο περιστερος στην περιστερα :D

μου αρεσει! surprise buttsecks

όχι δεν πάει να την πέσει, τα πέτυχα πρωινιάτικα με το πρώτο φώς να ξεκινάνε να κάνουν sex. και το βρήκα ευκαιρία και το είχα τραβήξει φώτο.

(αχ και την θυμάμαι ακόμα εκείνη την ημέρα, διότι από τις 5:30 το πρωί ήμουν έξω και τραβούσα φωτογραφίες).

adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό adrian » 04 Οκτ 2012, 19:59

δεν ειπα οτι παει να την πεσει, ειπα οτι παει να την "πεσει" :P
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 04 Οκτ 2012, 20:03

https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 04 Οκτ 2012, 20:25

Θα ήθελα να είχα περισσότερη πληροφόρηση από τον Χρήστο ή από όποιον άλλο γνωρίζει σχετικά, για το πώς έχει προκύψει αυτή η "H Διεθνής Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων (Παρίσι 1978)". Δηλαδή θέλω να ξέρω ποιοι την εξέδωσαν, ποιοι την προσυπέγραψαν και όλα τα σχετικά. Αν μου γνωστοποιηθούν όλα αυτά, τότε θα βοηθηθώ πολύ στο να αποφασίσω αν θα προτείνω την ενσωμάτωσή της στις αρχές των Πειρατών ή θα την θεωρήσω ένα ακόμη "προσκοπικό" κείμενο "ευχών".
Παρεπιμπτόντως θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι στο κτήμα μου εκτρέφω κουνέλια, κότες και ένα σκύλο.
Τα κουνέλια μου τα περιποιούμαι κανονικά (φαγητό, ύπνο και καλή υγεία) σε καθημερινή βάση και όταν έρθει "η ώρα τους" τα οδηγώ στην κατσαρόλα με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν όλοι οι κονικλοπαραγωγοί και που δεν θέλω αυτή τη στιγμή να περιγράψω με περισσότερες λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.
Ίδια περίπου είναι και η τύχη των πουλερικών μου όταν ολοκληρώσουν τον κύκλο αναπαραγωγής τους ή όταν αποφασίσω να τον διακόψω ξαφνικά για κάποιο λόγο (π.χ. για κάποιο τσιμπούσι με φίλους).
Ο σκύλος μου είναι δώδεκα χρονών και περιμένω να πεθάνει από βαθειά γεράματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να τον πείσω να μου εξομολογηθεί αν πέρασε καλά κοντά μου όλο αυτόν τον καιρό ή ενοχλήθηκε καθόλου από το γεγονός ότι στο σπίτι μου εγώ είμουν συνέχεια το αφεντικό.
Όσο καιρό τα κάνω όλα αυτά έχω σκοτώσει, μέ όποιο τρόπο μου ήταν πρόσφορος, αμέτρητους ποντικούς, γιατί μου κάνουν ζημιές, κυνηγάω ανηλεώς τις κατσαρίδες γιατί τις φοβούνται όλοι εκτός από εμένα, κάθε βράδυ δολοφονώ όσα περισσότερα κουνούπια μπορώ και ... σταματάω εδώ γιατί θα σας σας κουράσω αν συνεχίσω να περιγράφω τα ... εγκλήματά μου απέναντι στο ζωικό βασίλειο.
Παρεπιμπτόντως να σημειώσω ότι είμαι και μανιώδης ψαράς και τώρα που έγινα συνταξιούχος θανατώνω πάρα πολλούς οργανισμούς του θαλλάσιου κόσμου (από δολώματα μέχρι ψάρια καθώς και πεταλίδες που λερώνουν τα ύφαλα της βάρκας μου και άλλα πολλά).
Γι' αυτό έχω πολλές επιφυλάξεις στο να προσυπογράψω αυτές τις διακυρήξεις, γιατί φοβάμαι ότι από κει που πιστεύω ότι είμαι ένας φιλήσυχος πολίτης, μπορεί ξαφνικά να φάω μέχρι και ισόβια.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Οκτ 2012, 20:35

Βάλε και 2-3 γάτες να μην απασχολείσαι με τα ποντίκια (κάνουν δουλειά και για τις κατσαρίδες) και θα γλυτώσεις κάποια έτη ποινής.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 04 Οκτ 2012, 20:35

Δεν το γνωρίζω Μιχάλη ποιός την έχει προσυπογράψει την διακήρυξη δικαιωμάτων (μίας και δεν ήμουν εκεί :D )

Λίγη ιστορία για όποιον θέλει να γνωρίζει: http://my.aegean.gr/web/article3101.html

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 04 Οκτ 2012, 20:47

pappasadrian έγραψε:http://www.pirateparty.gr/2012/10/animal-day/

Εντάξει Αδριανέ. Νομίζω ότι τόπιασα το υπονοούμενο...

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 04 Οκτ 2012, 20:52

kailor έγραψε:Το κείμενο πάντως ζήτησα να δημοσιευθεί για σήμερα που είναι και η ημέρα των ζώων απλώς στο κεντρικό site και στο πειρατικό παπαγαλάκι. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να βγει δελτίο τύπου για μια παγκόσμια ημέρα μίας και απλώς την υπενθυμίζουμε και δεν προτείνουμε κάτι!

Χρήστο για το κείμενο έχω τις ενστάσεις μου. Η φωτογραφία όμως είναι μούρλια ...
Αυτά κάνετε εσείς οι περιβαλλοντικοί φωτογράφοι όλη μέρα εκεί στο Πήλιο;

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 04 Οκτ 2012, 20:56

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Χρήστο για το κείμενο έχω τις ενστάσεις μου. Η φωτογραφία όμως είναι μούρλια ...
Αυτά κάνετε εσείς οι περιβαλλοντικοί φωτογράφοι όλη μέρα εκεί στο Πήλιο;

1ον) Περιβαλλοντικοί Φωτογράφοι και φωτογράφοι φύσης υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, και

2ον) ναι σχεδόν καθημερινά τραβάμε εκατοντάδες φωτογραφίες. Η κάμερα έχει γίνει σε όσους ξέρω μέρος τους σώματος μας, κανείς μας δεν πάει χωρίς κάμερα πουθενά (μερικές φορές ακόμα και με κάμερα τηλεφώνου).

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 04 Οκτ 2012, 21:42

baskin έγραψε:Βάλε και 2-3 γάτες να μην απασχολείσαι με τα ποντίκια (κάνουν δουλειά και για τις κατσαρίδες) και θα γλυτώσεις κάποια έτη ποινής.

Βάζω ρε γαμώτο αλλά μου τις σκοτώνει ο σκύλος! Λες να μην έχει διαβάσει τη διακήρυξη για τα δικαιώματα των ζώων;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες