pappasadrian έγραψε:συνεχιζοντας την αναλυση
βλεπω το θεμα. βλεπω οτι προσωπικα δεν με αφορα, αλλα ξερω οτι πχ ο δημητρης εχει αριστη γνωση πανω σε ζητηματα που αφορουν μεγαλα χρηματικα ποσα και αστικους μυθους, οποτε του αναθετω το θεμα. του αναθετω μονο το συγκεκριμενο θεμα, δηλαδη τα 600δις. αρα οτι πρωτοβουλια αυτου του θεματος υποστηριξει αυτος, θα φαινεται πως την υποστηριζω και εγω. και πιο μετα, οτι ψηφισει αυτος, θα φαινεται οτι εχω ψηφισει και εγω. η αναθεση δεν ειναι κρυφη, αρα ολοι βλεπουν οτι ο δημητρης εχει 2 ψηφους, μια την δικια του και μια την δικια μου μεσω αναθεσης
Υποστηριζεις την αμεση δημοκρατια και την αναθεση ψηφου ταυτοχρονα? Δε γινεται..
Οπως τα λομπι επηρεαζουν τους αντιπροσωπους του Εθνους, ετσι θα επηρεασουν και τους αναδοχους της ψηφου...
Με λιγα λογια, εκει που ειχαμε βουλευτες δακτυλοδεικτουμενους για τις αποφασεις που παιρνουν και υποκειμενους στον κοινωνικο ελεγχο,
αποκτησαμε αφανεις βουλευτες και ενα απροσωπο λογισμικο να παιρνει αποφασεις.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ο τροπος εξαγωγης αποφασης θεωρειται τελειως ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΣ. Ο ολοκληρωτισμος προ των πυλων.
Το σουπερ συστημα ειναι αντικειμενικο και αντικαθιστα τη διεφθαρμενη πολιτικη ταξη.
Οποιος το αμφισβητει ειναι παραλογος. Ο τροπος που βγαζει αποτελεσμα ειναι κατανοητος μονο απο ελαχιστους.
1984?