kailor έγραψε:
Τι είναι το project raspberry pi?
Εκπαιδευτικός υπολογιστής σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας και κόστος 35 Ευρώ.
Θα κοιτάξω να δω τι μπορώ να φέρω και από το γραφείο. Μπορεί να βρω μέχρι και οθόνες.
kailor έγραψε:
Τι είναι το project raspberry pi?
Vassilis Perantzakis έγραψε:Zekvyrin έγραψε:Επίσης να προσθέσω ότι καλό θα ήταν να βάζαμε κάποιο OpenSource λειτουργικό (και για να εισάγουμε και άλλο κόσμο στην έννοια του Open Source). Υπάρχουν αρκετές διανομές που είναι απο λίγο έως πάρα πολύ ελάφριές (χωρίς να έχω δοκιμάσει και με επιφύλαξη, έχω ακούσει για τo Puppy Linux πχ, ως πάρα πολύ ελαφρύ για πραγματικά πολύ παλιά μηχανήματα).
Σίγουρα μιλάμε για Linux περιβάλλον καθώς δεν μπορούμε να τους δώσουμε και άδειες Windows. Υπάρχει και η έκδοση edubuntu ειδικά για την εκπαίδευση.
-mesitiko- έγραψε:Συμφωνώ,να κάνουμε μια ανακοίνωση προς τους πολίτες να "μας φέρουν" ότι έχουν που δεν χρειάζονται,δεν δουλεύει,δεν χρησιμοποιείτε,να το "φτιάχνουμε"και να προωθείται σε σχολεία της επιλογής τους (ή δική μας).
Η προσθήκη η δική μου στην πρόταση είναι να ζητήσουμε από τα ΜΜΕ να προβάλουν την πρωτοβουλία μας,αν έχουμε την δυνατότητα ας κάνουμε και ένα διαφημιστικό βιντεάκι να το παίζουν (επιβάλλεται από το νόμο-υποχρεώνονται καλύτερα-να διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ διαφημιστικό χρόνο σε κοινωνικές δράσεις π.χ κάπνισμα,AIDS,ανακύκλωση,χαμόγελο του παιδιού,AMBER ALERT,καθαρισμό ακτών,κ.α.) ή να το φτιάξουμε με την βοήθειά τους (επικίνδυνο να καπηλευτούν την ιδέα)Προσοχή στις δημοσιεύσεις μας στα κοινωνικά δίκτυα προτού κατοχυρώσουμε την ιδέα
dizzyk έγραψε:Απορία γιατί δεν έχω καθόλου σχέση με το χώρο: Ξέρετε κάποιο σχολείο που να έχει καθηγητή και να λείπουν H/Y ώστε να έχει αποδέκτη αυτή η δράση;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες