Άιντε άλλη μία.
ergoil έγραψε:παρακαλώ να μου δωθεί το νέο μου ένδυμα, δηλαδή δικαίωμα μόνο λόγου (όχι ψήφου) σε όλες τις πειρατικές πλατφόρμες.
Ποιο μέρος του "πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες έχουν τα μέλη του κόμματος" είναι δυσνόητο; Και, να τονίσω μια λεπτομέρεια, είτε ισχύει είτε όχι το καταστατικό, η ιδιότητα του μέλους αποκτήθηκε ή αφαιρέθηκε με αυτό το καταστατικό και δεν την αποκτάς/χάνεις όταν αλλάξει το καταστατικό. Αν δεν την έχεις πριν το συνέδριο, δεν την έχεις και κατά τη διάρκεια. Το καταστατικό δεν έχει κατάλογο μελών. Τις διαδικασίες απόκτησης και στέρησης της ιδιότητας περιγράφει. Η κατάσταση μελών ισχύει και όταν δεν ισχύει το καταστατικό.
ergoil έγραψε:Αν τα 20 ευρώ δεν είναι αρκετά, παρακαλώ ενημερώστε με ποιά είναι η τιμή,
Η εγγραφή μέλους, ίσως; Πραγματικά, ως 3ος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείς ότι είναι θέμα χρημάτων και γιατί υφίσταται τόση συζήτηση για special μεταξωτά βρακάκια. Είσαι μέλος ή δεν είσαι. Αν είσαι, απολαμβάνεις τα δικαιώματα μέλους και έχεις τις υποχρεώσεις μέλους. Αν δεν είσαι, δεν απολαμβάνεις τα δικαιώματα μέλους και δεν έχεις τις υποχρεώσεις μέλους. Αν θέλεις να κάνεις δωρεά ως μη μέλος, είσαι ελεύθερος να το πράξεις. Να απαιτήσεις δικαιώματα μέλους χωρίς να είσαι μέλος, δε γίνεται.
Ό,τι λόγο κι αν έχεις να μην εγγραφείς, σεβαστός, αλλά δε σου δίνει δικαιώματα επειδή "έτσι νομίζεις εσύ". Είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα.
Κι εγω σκεφτόμουν να ρωτήσω κατά πόσο μπορώ να παρακολουθήσω το συνέδριο (εάν μπορέσω, κι όλας) ως μη μέλος, αλλά δε σημαίνει ότι θα μπω στο "σπίτι" άλλων να τους κάνω κουμάντο πώς θα πράξουν με τις δικές μου αντιλήψεις. Είναι τελείως λυπηρό αυτό. Καθώς και σαφές δείγμα έλλειψης
κάθε σεβασμού. Κι εφόσον δεν έχεις κανένα σεβασμό για το κόμμα, τα μέλη του, τη ΔΕ και τις διαδικασίες του, τί διάολο θες εδώ τελικά; Γιατί δεν πας να κάνεις τα ίδια στον Συνωστισμό (sic) ή στο ΠΑΣΟΚ; Και μην πεις "γιατί αυτό το κόμμα με εκφράζει", γιατί είναι σαφές πως δε σε εκφράζει σχεδόν τίποτα εδώ μέσα εκτός απ'τα δικά σου posts.

- Τάδε έφη Σωτήρης.
~~~
Don't mistake my attitude towards you for my character. My character is who I am. My attitude depends on what you are.