H λύση για το χρέος του πειρατικού κόμματος.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
ergoil
Επικοινωνία:

Re: H λύση για το χρέος του πειρατικού κόμματος.

Δημοσίευσηαπό ergoil » 17 Ιούλ 2012, 02:58

kailor έγραψε:Τα ίδια λέμε πάλι. Για να έχεις δικαίωμα ψήφου πρέπει να είσαι πιστοποιημένο μέλος και να έχεις πληρώσει την συνδρομή σου που αντιστοιχεί στα 12 €.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!!!! Αυτό που λές ορίζεται μέσα στο προσωρινό καταστατικό, και το προσωρινό καταστατικό ισχύει μέχρι το συνέδριο.

Ο περιορισμός που θές να θέσεις, δεν είναι νόμιμος!

13.1 Το παρόν Καταστατικό υποβάλλεται με την ιδρυτική πράξη του κόμματος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ισχύει μέχρι το πρώτο Συνέδριο του, οπότε και θα τεθεί σε ψηφοφορία, για έγκριση, προσθήκες ή και τροποποιήσεις. Θέματα δημοκρατικής και πολιτικής λειτουργίας του κόμματος που τυχόν ανακύπτουν μπορούν να ρυθμίζονται με αποφάσεις της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Οι αποφάσεις αυτές έχουν ισχύ μέχρι το πρώτο Συνέδριο.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 17 φορά/ες συνολικά

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 17 Ιούλ 2012, 03:01

Κατάλαβε το ότι το καταστατικο το λέει ξεκάθαρα ότι μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου στο συνέδριο.

Και εάν δεν σου αρέσει άντε ψόφα να μην ακούσεις τίποτα χειρότερο.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 17 Ιούλ 2012, 03:03

kailor έγραψε:Κατάλαβε το ότι το καταστατικο το λέει ξεκάθαρα ότι μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου στο συνέδριο.

Και εάν δεν σου αρέσει άντε ψόφα να μην ακούσεις τίποτα χειρότερο.

ρε ποιό καταστατικό τον μπελά μου μέσα!!!!!

Στον πρώτο συνέδριο, ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΙΣΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

πως αλλιώς να στο πω; μαρμελάδα έχεις στα αυτία σου;

13.1 Το παρόν Καταστατικό υποβάλλεται με την ιδρυτική πράξη του κόμματος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ισχύει μέχρι το πρώτο Συνέδριο του, οπότε και θα τεθεί σε ψηφοφορία, για έγκριση, προσθήκες ή και τροποποιήσεις. Θέματα δημοκρατικής και πολιτικής λειτουργίας του κόμματος που τυχόν ανακύπτουν μπορούν να ρυθμίζονται με αποφάσεις της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Οι αποφάσεις αυτές έχουν ισχύ μέχρι το πρώτο Συνέδριο.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 17 Ιούλ 2012, 03:10

Πραγματικά έτσι μου έρχεται ώρες ώρες να σκάσω μύτη με ένα δικηγόρο, να καταγράψω τις διαδικασίες στο συνέδριό σας, με τους οικονομικά εντάξει να έχουν μόνο αυτοί το δικαίωμα να ψηφίζουν, και μετά να παω και να σας ακυρώσω στο πρωτοδικείο.

Το αξίζετε, τέτοιοι που είσαστε.
Αλλά δεν θα το κάνω βέβαια...απαξιώ να ασχοληθώ με τους πειρατές, αν καταλήξουν να οδηγούνται από άτομα σαν και σας.

Η ψήφος είναι δικαίωμά μας. Δεν την αγοράζουμε από κανένα και δεν δίνουμε σε κανένα το δικαίωμα να μας την στερήσει, για κανένα λόγο.

manos_

Δημοσίευσηαπό manos_ » 17 Ιούλ 2012, 09:31

Τρολ (Διαδίκτυο)
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Εικόνα
Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του. Ένα ιδιαίτερα επίμονο και ενοχλητικό τρολ μπορεί να αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συμμετάσχουν σ' έναν κοινό διάλογο, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τη διάλυση μιας διαδικτυακής κοινότητας.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 19 Ιούλ 2012, 15:06

omissman έγραψε:@ERGOIL

Παιρνεις ενα καινουργιο κολλαριστο εικοσαρικο / κατα προτιμησιν πενηνταρικο / βγαζεις ενα καθαρο φωτοαντιγραφο της μιας οψης με τον αριθμο, κρατας το φ/α στο συρταρι σου και στελνεις το πρωτοτυπο συστημενο γραφοντας ενα [ιδιομορφο] ονομα που επιλεγεις με λατινικα στοιχεια, στη διευθυνση :

Iωάννη Κ. Παναγόπουλο,Τ.Θ. 61366, 151 04 ΜΑΡΟΥΣΙ

Θα το παρει ο Γιαννης, θα κλεισουμε ραντεβου, θα μου το φερει, θα το παρω εγω και θα κοψω αποδειξη στο [ιδιομορφο] ονομα που εχεις επιλεξει, παραθετοντας και τον αριθμο του χαρτονομισματος για επιβεβαιωση !
και μετα θα το ανακοινωσω στο forum ...

...και ολο αυτο τον κοπο ειμαστε διατεθειμενοι να τον κανουμε για να μη στερηθουμε το πολυτιμο εικοσαρικο σου .
...σου φαινεται ΛΟΓΙΚΟ ;;;

Λοιπόν, έστειλα για τον τυπογράφο 20 ευρώ με μή συστημένο γραμμα. Παρακαλώ ενημερώστε με εδώ ότι το λάβατε και ότι δεν το έκλεψε ο ταχυδρόμος.

Επισης παρακαλώ να μου δωθεί το νέο μου ένδυμα, δηλαδή δικαίωμα μόνο λόγου (όχι ψήφου) σε όλες τις πειρατικές πλατφόρμες. Αν τα 20 ευρώ δεν είναι αρκετά, παρακαλώ ενημερώστε με ποιά είναι η τιμή, για να επιτρέψετε σε έναν ανώνυμο να έχει δικαίωμα λόγου.

SNM

Δημοσίευσηαπό SNM » 19 Ιούλ 2012, 16:01

Άιντε άλλη μία.

ergoil έγραψε:παρακαλώ να μου δωθεί το νέο μου ένδυμα, δηλαδή δικαίωμα μόνο λόγου (όχι ψήφου) σε όλες τις πειρατικές πλατφόρμες.
Ποιο μέρος του "πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες έχουν τα μέλη του κόμματος" είναι δυσνόητο; Και, να τονίσω μια λεπτομέρεια, είτε ισχύει είτε όχι το καταστατικό, η ιδιότητα του μέλους αποκτήθηκε ή αφαιρέθηκε με αυτό το καταστατικό και δεν την αποκτάς/χάνεις όταν αλλάξει το καταστατικό. Αν δεν την έχεις πριν το συνέδριο, δεν την έχεις και κατά τη διάρκεια. Το καταστατικό δεν έχει κατάλογο μελών. Τις διαδικασίες απόκτησης και στέρησης της ιδιότητας περιγράφει. Η κατάσταση μελών ισχύει και όταν δεν ισχύει το καταστατικό.
ergoil έγραψε:Αν τα 20 ευρώ δεν είναι αρκετά, παρακαλώ ενημερώστε με ποιά είναι η τιμή,
Η εγγραφή μέλους, ίσως; Πραγματικά, ως 3ος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείς ότι είναι θέμα χρημάτων και γιατί υφίσταται τόση συζήτηση για special μεταξωτά βρακάκια. Είσαι μέλος ή δεν είσαι. Αν είσαι, απολαμβάνεις τα δικαιώματα μέλους και έχεις τις υποχρεώσεις μέλους. Αν δεν είσαι, δεν απολαμβάνεις τα δικαιώματα μέλους και δεν έχεις τις υποχρεώσεις μέλους. Αν θέλεις να κάνεις δωρεά ως μη μέλος, είσαι ελεύθερος να το πράξεις. Να απαιτήσεις δικαιώματα μέλους χωρίς να είσαι μέλος, δε γίνεται.

Ό,τι λόγο κι αν έχεις να μην εγγραφείς, σεβαστός, αλλά δε σου δίνει δικαιώματα επειδή "έτσι νομίζεις εσύ". Είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα.

Κι εγω σκεφτόμουν να ρωτήσω κατά πόσο μπορώ να παρακολουθήσω το συνέδριο (εάν μπορέσω, κι όλας) ως μη μέλος, αλλά δε σημαίνει ότι θα μπω στο "σπίτι" άλλων να τους κάνω κουμάντο πώς θα πράξουν με τις δικές μου αντιλήψεις. Είναι τελείως λυπηρό αυτό. Καθώς και σαφές δείγμα έλλειψης κάθε σεβασμού. Κι εφόσον δεν έχεις κανένα σεβασμό για το κόμμα, τα μέλη του, τη ΔΕ και τις διαδικασίες του, τί διάολο θες εδώ τελικά; Γιατί δεν πας να κάνεις τα ίδια στον Συνωστισμό (sic) ή στο ΠΑΣΟΚ; Και μην πεις "γιατί αυτό το κόμμα με εκφράζει", γιατί είναι σαφές πως δε σε εκφράζει σχεδόν τίποτα εδώ μέσα εκτός απ'τα δικά σου posts. :roll:
- Τάδε έφη Σωτήρης.
~~~
Don't mistake my attitude towards you for my character. My character is who I am. My attitude depends on what you are.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 19 Ιούλ 2012, 16:08

ΣΝΜ άμα θες ναι μπορείς να παρακολουθήσεις το συνέδριο, αρκεί να δούμε πού θα γίνει πρώτα, γιατί έτσι και δεν βρούμε δωρεάν αίθουσα και πρέπει να πληρώσουμε, εκεί θα πρέπει γενικά να ξέρουμε πόσοι θα έρθουμε!

SNM

Δημοσίευσηαπό SNM » 19 Ιούλ 2012, 16:22

Ευχαριστώ, Χρήστο :) Κι εγώ θα πρέπει να δω κατά πόσο μπορώ πρώτα πρώτα, είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση, αν δεν ήταν θα έκανα κι εγώ μια συνδρομή και χωρίς εγγραφή. Θα παρακολουθώ εξελίξεις ούτως ή άλλως.
- Τάδε έφη Σωτήρης.
~~~
Don't mistake my attitude towards you for my character. My character is who I am. My attitude depends on what you are.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 19 Ιούλ 2012, 17:36

SNM έγραψε:Άιντε άλλη μία.

ergoil έγραψε:παρακαλώ να μου δωθεί το νέο μου ένδυμα, δηλαδή δικαίωμα μόνο λόγου (όχι ψήφου) σε όλες τις πειρατικές πλατφόρμες.
Ποιο μέρος του "πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες έχουν τα μέλη του κόμματος" είναι δυσνόητο; Και, να τονίσω μια λεπτομέρεια, είτε ισχύει είτε όχι το καταστατικό, η ιδιότητα του μέλους αποκτήθηκε ή αφαιρέθηκε με αυτό το καταστατικό και δεν την αποκτάς/χάνεις όταν αλλάξει το καταστατικό. Αν δεν την έχεις πριν το συνέδριο, δεν την έχεις και κατά τη διάρκεια. Το καταστατικό δεν έχει κατάλογο μελών. Τις διαδικασίες απόκτησης και στέρησης της ιδιότητας περιγράφει. Η κατάσταση μελών ισχύει και όταν δεν ισχύει το καταστατικό.
ergoil έγραψε:Αν τα 20 ευρώ δεν είναι αρκετά, παρακαλώ ενημερώστε με ποιά είναι η τιμή,
Η εγγραφή μέλους, ίσως; Πραγματικά, ως 3ος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείς ότι είναι θέμα χρημάτων και γιατί υφίσταται τόση συζήτηση για special μεταξωτά βρακάκια. Είσαι μέλος ή δεν είσαι. Αν είσαι, απολαμβάνεις τα δικαιώματα μέλους και έχεις τις υποχρεώσεις μέλους. Αν δεν είσαι, δεν απολαμβάνεις τα δικαιώματα μέλους και δεν έχεις τις υποχρεώσεις μέλους. Αν θέλεις να κάνεις δωρεά ως μη μέλος, είσαι ελεύθερος να το πράξεις. Να απαιτήσεις δικαιώματα μέλους χωρίς να είσαι μέλος, δε γίνεται.

Ό,τι λόγο κι αν έχεις να μην εγγραφείς, σεβαστός, αλλά δε σου δίνει δικαιώματα επειδή "έτσι νομίζεις εσύ". Είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα.

Κι εγω σκεφτόμουν να ρωτήσω κατά πόσο μπορώ να παρακολουθήσω το συνέδριο (εάν μπορέσω, κι όλας) ως μη μέλος, αλλά δε σημαίνει ότι θα μπω στο "σπίτι" άλλων να τους κάνω κουμάντο πώς θα πράξουν με τις δικές μου αντιλήψεις. Είναι τελείως λυπηρό αυτό. Καθώς και σαφές δείγμα έλλειψης κάθε σεβασμού. Κι εφόσον δεν έχεις κανένα σεβασμό για το κόμμα, τα μέλη του, τη ΔΕ και τις διαδικασίες του, τί διάολο θες εδώ τελικά; Γιατί δεν πας να κάνεις τα ίδια στον Συνωστισμό (sic) ή στο ΠΑΣΟΚ; Και μην πεις "γιατί αυτό το κόμμα με εκφράζει", γιατί είναι σαφές πως δε σε εκφράζει σχεδόν τίποτα εδώ μέσα εκτός απ'τα δικά σου posts. :roll:

τα 20 ευρώ (ή όσα μου ζητήσουν) τα έστειλα για να αποδείξω τον παραλογισμό τους. Το ότι αφήνουν δηλαδή τον καθένα με 12 ευρώ να γίνεται μέλος και να μπορεί να λέει ότι μαλακία θέλει, ενώ από την άλλη οποιοσδήποτε θέλει να κάνει χρήση του δικαιώματος να μένει ανωνυμος, όπως ακριβώς ορίζουν οι πειρατικές αρχές, αυτός ο άνθρωπος καταδιώκεται και φιμώνεται.

Εγώ ζητάω να μου δωθεί δικαίωμα λόγου, και αν ενοχλούν αυτά που λέω να με περάσουν και από πειθαρχικό όπως κάθε μέλος, και να με λογοκρίνουν. Αλλά να με λογοκρίνουν μόνο και μόνο επειδή είμαι ανώνυμος, αυτό είναι ρατσιστικό.

Ας μην ξεχάμε ότι ανάμεσα στις βασικές αρχές του κόμματος είναι και η παντελής έλλειψη λογοκρισίας στο διαδίκτιο και η προστασία της ανωνυμίας. Το πως τώρα αυτά ταιριάζουν με την υποχρεωτική επωνυμία που επιβάλλεται σε όλες τις πλατφόρμες, το πως αυτά ταιριάζουν με την λογοκρισία οποιασδήποτε ανώνυμης φωνής σχεδόν παντού εκτός από εδώ σε μια μικρή γωνιά του φόρουμ, αυτό το παράδοξο μόνο τα επώνυμα μέλη μπορούν να μας το εξηγήσουν.

Δεν ισχύει αυτό που λες, ότι είναι στο σπίτι τους και ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, και άμα δεν σου αρέσει πήγαινε αλλού.

Καταρχήν δεν είναι το σπίτι τους. Οι πειρατές, όπως και κάθε κόμμα, βρίσκονται στην χώρα ΜΟΥ και πρέπει με αυτά που λένε και κάνουν να σέβονται τους πολίτες της χώρας αυτής. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να λένε ψέμματα και να κοροιδεύουν τους πολίτες ότι υποστηρίζουν το δικαίωμα στην ανωνυμία, ενώ στην πράξη να κάνουν εντελώς τα αντίθετα.
Τελευταία επεξεργασία από 4 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 19 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες