ergoil έγραψε:Το ότι σας διέλυσα το φόρουμ έχει να κάνει με τον κωλοχαρακτήρα μου, όχι με το γεγονός ότι είμαι ανώνυμος. Υπάρχουν και επώνυμοι που διαλύουν το φορουμ, αλλά για αυτούς δεν κάνετε κάτι.
Αν σας διαλύσω τις πλατφόρμες, να με περάσετε από πειθαρχικό και από την επιτροπή διαιτησίας, όπως ακριβώς περνάτε και τους επώνυμους, και να μου απαγορέψετε την πρόσβαση.
Δεν μας νοιάζει εάν είσαι κωλοχαρακτήρας. Ούτε με νοιάζει εάν είσαι ανώνυμος ή επώνυμος.
Βάσει καταστατικού απαγορεύεται να ψηφίζεις εφόσον δεν είσαι μέλος (και μάλιστα οικονομικά ενήμερος).
Το να σε περάσουμε επιτροπή διαιτησίας, κλπ, δεν έχει κανένα νόημα γιατί απλώς θα αλλάξει ψευδώνυμο και θα μπαίνεις με άλλο.
Και προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό να γίνει (που έχεις δώσει και εσύ μερικές ιδέες ειδικά στην ΙΤ ομάδα), αλλά όλα τα άλλα άμα δεν σου αρέσει μια απάντηση καταστρέφεις όλα τα θέματα. Για ποιόν λόγο να σου επιτρέψουμε να μπείς στο κουμπάσο, στο wiki, ή στο liquid και να κάνεις ακριβώς εκεί ότι κάνεις και εδώ.
Απ'ότι φαίνεται δεν έχεις καταλάβεις ότι βρίσκεται σε πολιτικό κόμμα, όχι κίνημα, ούτε ομάδα, ούτε πρωτοβουλία, ούτε παιδική χαρά, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.Θες να βοηθήσεις πραγματικά, ξεκίνα από εδώ που είσαι. και με τον καιρό ανάλογα με την συμπεριφορά σου, μπορεί να σου δώσουμε πρόσβαση σε κάποια άλλη πλατφόρμα. Αλλά μέχρι τότε είσαι ο τελευταίο που πρέπει να ζητάς κάτι τέτοιο. Υπάρχουν αρκετά μη μέλη, τα οποία συμμετέχουν και πιο σοβαρά και πιο ενεργά (χωρίς να γράφουμε σεντόνια αρλούμπες και αερολογίες), και έχουν κάνει αρκετή δουλειά εδώ μέσα τα οποία παρ'ότι δεν ξέρω τα πραγματικά στοιχεία τους, έτσι και θελήσουν να συμμετέχουν και σε άλλες πλατφόρμες εγώ θα τους υποστηρίξω. Εσένα μέχρι τώρα με τίποτα δεν σε υποστηρίζω, μέχρι να αποφασίσεις να συμπεριφερθείς καλύτερα.