H λύση για το χρέος του πειρατικού κόμματος.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
ergoil
Επικοινωνία:

Re: H λύση για το χρέος του πειρατικού κόμματος.

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 13:28

Dimitris Zappas έγραψε:Ποσο λαλάκας είσαι? έχουμε ανάγκη ρε ούφο το εικοσάρικο σου να το κάνουμε μπράφ?

όσοι το είδαν το είδαν... ;)

Φοβάσε κύριε επώνυμε τον ανώνυμο, που ενώ σου δίνει 20 ευρώ, εσύ απαξιείς. Δεν τα δέχεσαι, και δεν τον αφήνεις, όχι να ψηφίσει, ούτε καν να συμμετέχει και να συζητάει στις πλατφόρμες του κόμματός σας. Για να μην ακούγεται η ανώνυμη φωνή, αλλά η επώνυμη προπαγάνδα να κυριαρχεί. Ενώ εσύ με τα 12 ψωροευρωπουλάκια που έδωσες μας παιρνιέσαι για επίσημο μέλος, και ψηφίζεις κιόλας, οδηγώντας το κόμμα με τις αποφάσεις σου στην οικονομική και πολιτική καταστροφή.

Πόσα λεφτά θες ρε κακομοίρη, για να αφήσεις έναν ανώνυμο να μιλάει στις πλατφορμες σας;

Κακομοίρη, έ κακομοίρη! Δεν λέω τίποτα άλλο σε αυτό το θρεντ, πραγματικά είσαστε άξιοι της μοίρας σας.

omissman
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό omissman » 16 Ιούλ 2012, 14:02

@ERGOIL

Παιρνεις ενα καινουργιο κολλαριστο εικοσαρικο / κατα προτιμησιν πενηνταρικο / βγαζεις ενα καθαρο φωτοαντιγραφο της μιας οψης με τον αριθμο, κρατας το φ/α στο συρταρι σου και στελνεις το πρωτοτυπο συστημενο γραφοντας ενα [ιδιομορφο] ονομα που επιλεγεις με λατινικα στοιχεια, στη διευθυνση :

Iωάννη Κ. Παναγόπουλο,Τ.Θ. 61366, 151 04 ΜΑΡΟΥΣΙ

Θα το παρει ο Γιαννης, θα κλεισουμε ραντεβου, θα μου το φερει, θα το παρω εγω και θα κοψω αποδειξη στο [ιδιομορφο] ονομα που εχεις επιλεξει, παραθετοντας και τον αριθμο του χαρτονομισματος για επιβεβαιωση !
και μετα θα το ανακοινωσω στο forum ...

...και ολο αυτο τον κοπο ειμαστε διατεθειμενοι να τον κανουμε για να μη στερηθουμε το πολυτιμο εικοσαρικο σου .
...σου φαινεται ΛΟΓΙΚΟ ;;;
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 14:12

To όνομα διάλεξέ το εσύ, εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δω καταρχήν να δημοσιεύεται κάπου στο ιντερνετ ο αριθμός του χαρτονομίσματός μου.
Θα στείλω μη συστημένο με ένα τάληρο για αρχή, να δούμε να δουλεύει το σύστημα ή αν τα κλέβει ο ταχυδρόμος.

Α, και επίσης να με ενημερώσετε:

1) πόσο κοστίζει για να μπείτε στον κόπο να δημοσιεύσετε και τον ειδικό αριθμό. Για να μπορώ να αποδείξω, αν θελήσω κάποια στιγμή, πόσα γράμματα με χρήματα έχω στείλει εγώ, ο ανώνυμος.

2) πόσο κοστίζει να μπορεί να έχει ένας ανώνυμος πρόσβαση για να μπορεί να μιλάει σε όλες τις πλατφόρμες σας (wiki, κουμπάσο κλπ). Οι επώνυμοι με 12 ψωροευρωπουλάκια προπαγανδίζουν εκεί μέσα ανελέητα, και ψηφίζουν κιόλας. Δεν λέω να με αφήσετε να ψηφίζω, αλλά πείτε μου, πόσα θέλετε για να έχω το δικαίωμα να απαντάω δίπλα στην προπαγάνδα των επωνύμων; Μπορώ να σας στείλω μαζί με τα λεφτά και ένα Login-name Password αν θέλετε.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Ιούλ 2012, 14:37

ergoil έγραψε:2) πόσο κοστίζει να μπορεί να έχει ένας ανώνυμος πρόσβαση για να μπορεί να μιλάει σε όλες τις πλατφόρμες σας (wiki, κουμπάσο κλπ). Οι επώνυμοι με 12 ψωροευρωπουλάκια προπαγανδίζουν εκεί μέσα ανελέητα, και ψηφίζουν κιόλας. Δεν λέω να με αφήσετε να ψηφίζω, αλλά πείτε μου, πόσα θέλετε για να έχω το δικαίωμα να απαντάω δίπλα στην προπαγάνδα των επωνύμων; Μπορώ να σας στείλω μαζί με τα λεφτά και ένα Login-name Password αν θέλετε.

Για να είσαι μέλος και να ψηφίζεις πρέπει να είσαι πιστοποιημένο μέλος (δηλαδή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Α.Δ.Τ., κ.α.).

Στο να συμμετέχεις και να προτείνεις είναι δωρεάν και είσαι και ανώνυμος που τόσο πολύ το θέλεις.

Για τις πλατφόρμες κουμπάσο, wiki, liquid πρόσβαση έχουν μόνο τα πιστοποιημένα μέλη, και κανείς άλλος... Αλλά είναι ορατά ώστε να τα διαβάζεις...

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 14:44

kailor έγραψε:Για να είσαι μέλος και να ψηφίζεις πρέπει να είσαι πιστοποιημένο μέλος (δηλαδή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Α.Δ.Τ., κ.α.).

Και σωστό είναι αυτό, δεν λέει κανείς όχι. Αν και ίσως με κάποιο zero_knowledge_proof πρωτόκολλο να μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πιστοποιημένος από κάποιον επίσημο ΠΥΠ. Σε αυτή την περίπτωση, πόσο κοστίζει για να αφήσετε ένα πολίτη, μη μέλος του κόμματός σας, να ψηφίζει κιόλας;

kailor έγραψε:Στο να συμμετέχεις και να προτείνεις είναι δωρεάν και είσαι και ανώνυμος που τόσο πολύ το θέλεις.
Για τις πλατφόρμες κουμπάσο, wiki, liquid πρόσβαση έχουν μόνο τα πιστοποιημένα μέλη, και κανείς άλλος... Αλλά είναι ορατά ώστε να τα διαβάζεις...

Γιατί έχουν πρόσβαση μόνο τα πιστοποιημένα μέλη στο κουμπάσο και στο wiki; Αφού εκεί δεν ψηφίζει κανένας, δεν χρειάζεται να είναι πιστοποιημένοι! Αυτή ειναι και η ερώτησή μου, πόσο κοστίζει να έχει ένας ανώνυμος το δικαίωμα να συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες (εκτός από την ψηφοφορία σε πρώτη φάση, μέχρι να δούμε για το zero_knowledge_proof πρωτόκολλο)

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Ιούλ 2012, 15:02

ergoil έγραψε:
kailor έγραψε:Για να είσαι μέλος και να ψηφίζεις πρέπει να είσαι πιστοποιημένο μέλος (δηλαδή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Α.Δ.Τ., κ.α.).

Και σωστό είναι αυτό, δεν λέει κανείς όχι. Αν και ίσως με κάποιο zero_knowledge_proof πρωτόκολλο να μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πιστοποιημένος από κάποιον επίσημο ΠΥΠ. Σε αυτή την περίπτωση, πόσο κοστίζει για να αφήσετε ένα πολίτη, μη μέλος του κόμματός σας, να ψηφίζει κιόλας;

Αυτό δεν το γνωρίζω για να σου το πω. Αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τους νόμους του κράτους. που να λέει πως εγγράφεται κάποιο μέλος του κόμματος (μπορεί να κάνω και λάθος)

ergoil έγραψε:
kailor έγραψε:Στο να συμμετέχεις και να προτείνεις είναι δωρεάν και είσαι και ανώνυμος που τόσο πολύ το θέλεις.

Γιατί έχουν πρόσβαση μόνο τα πιστοποιημένα μέλη στο κουμπάσο και στο wiki; Αφού εκεί δεν ψηφίζει κανένας, δεν χρειάζεται να είναι πιστοποιημένοι! Αυτή ειναι και η ερώτησή μου, πόσο κοστίζει να έχει ένας ανώνυμος το δικαίωμα να συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες (εκτός από την ψηφοφορία σε πρώτη φάση, μέχρι να δούμε για το zero_knowledge_proof πρωτόκολλο)

εδώ πρέπει να αστειεύσαι, στο έχω ξαναπεί ήδη μας διέλυσες το φόρουμ. τι θές να σε αφήσουμε να διαλύσεις όλες τις πλατφόρμες?

Ουτοσάλως υπάρχει μια σκέψη για το wiki, να αφήνουμε σε μόνο μια συγκεκριμένη σελίδα τους πάντες, αλλά ακόμα είναι σκέψη. Μπορεί στο μέλλον να το κάνουμε και για τις άλλες πλατφόρμες.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 15:25

kailor έγραψε:
ergoil έγραψε:

εδώ πρέπει να αστειεύσαι, στο έχω ξαναπεί ήδη μας διέλυσες το φόρουμ. τι θές να σε αφήσουμε να διαλύσεις όλες τις πλατφόρμες?

Ουτοσάλως υπάρχει μια σκέψη για το wiki, να αφήνουμε σε μόνο μια συγκεκριμένη σελίδα τους πάντες, αλλά ακόμα είναι σκέψη. Μπορεί στο μέλλον να το κάνουμε και για τις άλλες πλατφόρμες.

Το ότι σας διέλυσα το φόρουμ έχει να κάνει με τον κωλοχαρακτήρα μου, όχι με το γεγονός ότι είμαι ανώνυμος. Υπάρχουν και επώνυμοι που διαλύουν το φορουμ, αλλά για αυτούς δεν κάνετε κάτι.

Αν σας διαλύσω τις πλατφόρμες, να με περάσετε από πειθαρχικό και από την επιτροπή διαιτησίας, όπως ακριβώς περνάτε και τους επώνυμους, και να μου απαγορέψετε την πρόσβαση.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 16 Ιούλ 2012, 15:27

ergoil είμαι από αυτούς που δεν γράφουν πολύ στο φόρουμ αλλά τα διαβάζω ΟΛΑ,εσύ θέλεις να μείνεις ανώνυμος όσο κι αν σου στοιχίσει και με δικαιώματα που έχουν τα "επώνυμα" μέλη.Προτείνω λοιπόν να ξεχρεώσεις όλο το υπόλοιπο του κόμματος και να σε ανακυρήξουμε "άγνωστο επίτιμο πειρατή".
Στο μαυσωλείο σου θα φυλάνε σκοπιά εύζωνοι μονόχειρες πειρατές και θα αφοδεύουν ανθυπασπιστές παπαγάλοι.Απλά εγώ για αντάλλαγμα θέλω να μην πιστεύεις ότι έχεις την γνώση συσσωρευμένη στον εγκέφαλό σου,να μην πιστεύεις στο αλάθητό σου ωσάν Πάπας και να γράφεις στα αρχίδια σου,όχι στο φόρουμ.
Προτιμώ να μου κάνεις μήνυση ώστε να μάθουμε τα στοιχεία σου(περί τίνος μαλάκα μιλάμε δηλαδή)και αν απαντήσεις μην περιμένεις να ανταπαντήσω,θα χαρώ να σε δώ να σκας και να γράφεις σεντόνια,εγώ απλά θα γελάω. :lol: :D
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 15:42

-mesitiko- έγραψε:ergoil είμαι από αυτούς που δεν γράφουν πολύ στο φόρουμ αλλά τα διαβάζω ΟΛΑ,εσύ θέλεις να μείνεις ανώνυμος όσο κι αν σου στοιχίσει και με δικαιώματα που έχουν τα "επώνυμα" μέλη.Προτείνω λοιπόν να ξεχρεώσεις όλο το υπόλοιπο του κόμματος και να σε ανακυρήξουμε "άγνωστο επίτιμο πειρατή".
Στο μαυσωλείο σου θα φυλάνε σκοπιά εύζωνοι μονόχειρες πειρατές και θα αφοδεύουν ανθυπασπιστές παπαγάλοι.Απλά εγώ για αντάλλαγμα θέλω να μην πιστεύεις ότι έχεις την γνώση συσσωρευμένη στον εγκέφαλό σου,να μην πιστεύεις στο αλάθητό σου ωσάν Πάπας και να γράφεις στα αρχίδια σου,όχι στο φόρουμ.
Προτιμώ να μου κάνεις μήνυση ώστε να μάθουμε τα στοιχεία σου(περί τίνος μαλάκα μιλάμε δηλαδή)και αν απαντήσεις μην περιμένεις να ανταπαντήσω,θα χαρώ να σε δώ να σκας και να γράφεις σεντόνια,εγώ απλά θα γελάω. :lol: :D

Μπορείς να με βρίζεις ελέυθερα. :D Γιαυτό ακριβώς είμαι και ανώνυμος, για να σου δίνω την ευκαιρία να με μπινελικώνεις όσο θέλεις.

Βέβαια, γενικά μιλάω τώρα, όταν κάποιος επώνυμα βρίζει έναν ανώνυμο, είναι λιγάκι θρασύδειλός. Γιατί ενώ μπορεί να τον βρίζει όσο θέλει εφόσον απευθύνεται σε ανώνυμο, αυτός παρουσιαζόμενος επώνυμα, δεν δίνει την δυνατότητα στον ανώνυμο να τον μπινελικώσει ανάλογα. Αφού τότε ο ανώνυμος κινδυνεύει με άρση του απορρήτου και μήνυση. Ενώ ο επώνυμος ποτέ δεν κινδυνεύει όταν βρίζει έναν ανώνυμο, γιαυτό και συνήθως κάνει και τον εξυπνάκια και Βρίζει εκ του ασφαλούς.

Όχι πως εσύ κάνεις τέτοιο πράγμα, προς θεού! Ο δικός σου ο λόγος είναι ευθύς, στοιβαρός και δίκαιος, και δικαίως μου καταλογίζεις όσα μου καταλογίζεις, κύριε επώνυμε.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Ιούλ 2012, 15:47

ergoil έγραψε:Το ότι σας διέλυσα το φόρουμ έχει να κάνει με τον κωλοχαρακτήρα μου, όχι με το γεγονός ότι είμαι ανώνυμος. Υπάρχουν και επώνυμοι που διαλύουν το φορουμ, αλλά για αυτούς δεν κάνετε κάτι.

Αν σας διαλύσω τις πλατφόρμες, να με περάσετε από πειθαρχικό και από την επιτροπή διαιτησίας, όπως ακριβώς περνάτε και τους επώνυμους, και να μου απαγορέψετε την πρόσβαση.

Δεν μας νοιάζει εάν είσαι κωλοχαρακτήρας. Ούτε με νοιάζει εάν είσαι ανώνυμος ή επώνυμος.

Βάσει καταστατικού απαγορεύεται να ψηφίζεις εφόσον δεν είσαι μέλος (και μάλιστα οικονομικά ενήμερος).

Το να σε περάσουμε επιτροπή διαιτησίας, κλπ, δεν έχει κανένα νόημα γιατί απλώς θα αλλάξει ψευδώνυμο και θα μπαίνεις με άλλο.

Και προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό να γίνει (που έχεις δώσει και εσύ μερικές ιδέες ειδικά στην ΙΤ ομάδα), αλλά όλα τα άλλα άμα δεν σου αρέσει μια απάντηση καταστρέφεις όλα τα θέματα. Για ποιόν λόγο να σου επιτρέψουμε να μπείς στο κουμπάσο, στο wiki, ή στο liquid και να κάνεις ακριβώς εκεί ότι κάνεις και εδώ.

Απ'ότι φαίνεται δεν έχεις καταλάβεις ότι βρίσκεται σε πολιτικό κόμμα, όχι κίνημα, ούτε ομάδα, ούτε πρωτοβουλία, ούτε παιδική χαρά, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

Θες να βοηθήσεις πραγματικά, ξεκίνα από εδώ που είσαι. και με τον καιρό ανάλογα με την συμπεριφορά σου, μπορεί να σου δώσουμε πρόσβαση σε κάποια άλλη πλατφόρμα. Αλλά μέχρι τότε είσαι ο τελευταίο που πρέπει να ζητάς κάτι τέτοιο. Υπάρχουν αρκετά μη μέλη, τα οποία συμμετέχουν και πιο σοβαρά και πιο ενεργά (χωρίς να γράφουμε σεντόνια αρλούμπες και αερολογίες), και έχουν κάνει αρκετή δουλειά εδώ μέσα τα οποία παρ'ότι δεν ξέρω τα πραγματικά στοιχεία τους, έτσι και θελήσουν να συμμετέχουν και σε άλλες πλατφόρμες εγώ θα τους υποστηρίξω. Εσένα μέχρι τώρα με τίποτα δεν σε υποστηρίζω, μέχρι να αποφασίσεις να συμπεριφερθείς καλύτερα.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες