Διαδικτυακές πλατφόρμες ΠΕΙΡ

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
pav

Re: Διαδικτυακές πλατφόρμες ΠΕΙΡ

Δημοσίευσηαπό pav » 03 Ιούλ 2012, 12:38

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82&dq= έγραψε:φασίστας ο [fasístas] Ο3 θηλ. φασίστρια [fasístria] Ο27 : 1. οπαδός του φασισμού: Kαταδικάστηκε για συνεργασία με τους φασίστες. 2. για άτομο που χαρακτηρίζεται από αυταρχική, καταπιεστική νοοτροπία ή συμπεριφορά: Στις παρέες του εμφανίζεται ως αριστερός αλλά στο σπίτι του είναι ~. φασιστάκι το (μειωτ.) YΠΟKΟΡ φασισταράς ο MΕΓΕΘ.

piratpartisten έγραψε:Ακολουθειτε ομως ενα πολυ ακαμπτο δρομο προς την τελεια οργανωση με τροπους που θυμιζουν ενα αυστηρο τροπο σκεψεως χωρις περιθωρια για καποιον που δεν κατεχει την τεχνολογια.

:x :( :|

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 03 Ιούλ 2012, 17:20

το 0/2/1/2/0 που έχουν οι προτάσεις στο λικουιντ τι σημαίνει;
καταλαβαίνω ότι είναι κάτι σαν ψήφος, αφού π.χ. όταν είναι 0/0/0/5/7 είναι κόκκινο ενώ όταν είναι 5/0/3/0/0 είναι πράσινο.
το άλλο το πράσινο με την παυλα, που δίχνει 5/0/7 τι είναι και τι σημαίνει η παύλα;

τι είναι ακριβώς αυτά; κάπου πρέπει να τα εξηγήσετε αυτά, σε κάποιο help file.

έχει και εδώ κάποια τέτοια , αλλά δεν ξέρω τι είναι τα εικονίδια.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 03 Ιούλ 2012, 17:33

ergoil έγραψε:το 0/2/1/2/0 που έχουν οι προτάσεις στο λικουιντ τι σημαίνει;
καταλαβαίνω ότι είναι κάτι σαν ψήφος, αφού π.χ. όταν είναι 0/0/0/5/7 είναι κόκκινο ενώ όταν είναι 5/0/3/0/0 είναι πράσινο.
το άλλο το πράσινο με την παυλα, που δίχνει 5/0/7 τι είναι και τι σημαίνει η παύλα;

τι είναι ακριβώς αυτά; κάπου πρέπει να τα εξηγήσετε αυτά, σε κάποιο help file.

έχει και εδώ κάποια τέτοια , αλλά δεν ξέρω τι είναι τα εικονίδια.

Ναι, πρέπει να το εξηγήσουμε. Είχα την εντύπωση πως είναι γραμμένο σε κάποιο κείμενο βοήθειας αλλά δεν θυμάμαι που κι αν υπάρχει ακόμη.

Στις προτάσεις, οι αριθμοί δείχνουν το πλήθος των ατόμων (μαζί με αυτούς που αντιπροσωπεύουν) που έχουν κάποια γνώμη για την πρόταση, με αυτή την σειρά:
"οπωσδήποτε"
"καλό θα ήταν"
"ουδέτερη"
"καλύτερα όχι"
"με τίποτα"

άρα το 2/5/6/0/0 σημαίνει πως δύο το θέλουν οπωσδήποτε αλλιώς δεν υπερψηφίζουν, 5 πιστεύουν πως είναι καλή ιδέα, 6 παραμένουν ουδέτεροι.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 03 Ιούλ 2012, 17:47

μάλλον έχετε κάποιο bug;
εδώ που είναι 7/1/4 είναι σωστά πράσινο-7, γκρι-1, κόκκινο-4, και στην σωστή αναλογία.

εδώ που είναι 10/3/6 είναι λάθος , πράσινο-10 και γκρι-3 μόνο. Που πήγε το κόκκινο-6;

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 03 Ιούλ 2012, 17:55

Απ' ότι βλέπω στο 7/1/4 έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και έχει 4 αρνητικές ψήφους. Στο 10/3/6 δεν έχει ψηφιστεί ακόμη, έχουμε 10 υποστηρικτές, 3 δυνητικούς υποστηρικτές και 6 που απέχουν/διαφωνούν.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 03 Ιούλ 2012, 22:38

pav έγραψε:Απ' ότι βλέπω στο 7/1/4 έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και έχει 4 αρνητικές ψήφους. Στο 10/3/6 δεν έχει ψηφιστεί ακόμη, έχουμε 10 υποστηρικτές, 3 δυνητικούς υποστηρικτές και 6 που απέχουν/διαφωνούν.

Αυτοί οι 6 που απέχουν/διαφωνούν δεν έχουν κοκκινο, είναι άχρωμοι πάνω στην μπάρα. Έτσι πρέπει να είναι;
Αν έτσι το φτιάξανε οι γερμανοί, οκ. Αν το έφτιαχνα εγώ θα τους έβαζα κόκκινο πάντως.

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 04 Ιούλ 2012, 20:47

ωραια παιδες, αφου ειμαι φασιστας τοτε θα κοιταξω να γραφω σε ενα φασιστικο φορουμ.
Καλη επιτυχια με τις απιθανες ψηφιακες γνωσεις σας.
Γιατι μου ερχεται ο L'apprenti sorcier στο μυαλο μου;

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Ιούλ 2012, 20:57

piratpartisten έγραψε:ωραια παιδες, αφου ειμαι φασιστας τοτε θα κοιταξω να γραφω σε ενα φασιστικο φορουμ.
Καλη επιτυχια με τις απιθανες ψηφιακες γνωσεις σας.
Γιατι μου ερχεται ο L'apprenti sorcier στο μυαλο μου;

Αντί να παρεξηγήσε έχεις να προτείνεις κάτι; Μία αποστροφή στα ψηφιακά συστήματα είδα με μόνη δικαιολογία το ότι δεν τα καταλαβαίνεις, αλλά καμία πρόταση ή διάθεση για κάτι άλλο.

Θα πρέπει να καταλάβεις ότι όταν προσβάλλεις την θέση κάποιων συνομιλητών σου (γιατί περί θέσης πρόκειται), χωρίς κανένα επιχείρημα και χωρίς αντιπρόταση, μπορεί και να υποστείς τις συνέπειες.

Την προσβολή πρώτος την έκανες με τα γραφόμενα σου, που ισοπέδωναν την προσπάθεια κάποιων.

Αν έχεις άλλο τρόπο να οργανωθούμε και να προχωρήσουμε, χτίσε τον, κάποιοι απλά αυτό κάνουμε και τα ακούμε κάθε μέρα ότι είμαστε technofreak ελιτιστές. Αλλά όσοι ψέλνουν δεν έχουν να προτείνουν και κάτι άλλο.

Θα σε παραπέμψω και πάλι στις αρχές του κόμματους, που ξεκάθαρα αναφέρουν την τεχνολογική διάσταση του και την σχέση του με το διαδίκτυο και την τεχνολογία.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 04 Ιούλ 2012, 21:03

piratpartisten έγραψε:ωραια παιδες, αφου ειμαι φασιστας τοτε θα κοιταξω να γραφω σε ενα φασιστικο φορουμ.

Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε μου φαίνεται. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είσαι φασίστας, εσύ το είπες για άλλους, έμμεσα. Αρκετά μ' αυτό το θέμα.

Λυπάμαι πολύ που σε "έχασα" γιατί δεν θέλω να μείνει κανένας πίσω, αλλά μέχρι ένα σημείο.

Σταμάτης

Δημοσίευσηαπό Σταμάτης » 05 Ιούλ 2012, 15:01

Παρατηρήσεις:
1) Αυτή η προσπάθεια έχει 4 σελίδες με απαντήσεις στο forum μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη του θέματος, που σημαίνει ότι έχει τρομερή απήχηση, και ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο. Οπότε χωρίς αμφιβολία πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια.

2) Το όλο πράγμα πρέπει να σχεδιαστεί με συνεργασία μεταξύ σχετικών και ασχέτων με τη ψηφιακή τεχνολογία. Οι "άσχετοι" πρέπει να σχεδιάζουν το interface και οι σχετικοί να ασχοληθούνμε την υλοποίηση. Οι "άσχετοι" δεν γνωρίζουν για να κάνουν την υλοποίηση, και οι σχετικοί κάποιες φορές δεν μπορούν να αντιληφθούν την δυσκολία χρήσης του δημιουργήματος τους. Είναι αυτό που μερικές φορές συμβαίνει στο αυτοκίνητο με τον οδηγό και τον επιβάτη. Ο επιβάτης δεν ξέρει να οδηγεί αλλά γνωρίζει τον δρόμο, ενώ ο οδηγός ξέρει να οδηγεί αλλά δεν γνωρίζει τον δρόμο.

3) Όντως υπάρχει ένα θέμα με τους πειρατές σχετικά με τις ταμπέλες που βάζουν στους άλλους. Και εγώ έχω χαρακτηριστεί χρυσαυγήτης, τζήμερος, και δεν ξέρω τι άλλο, και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος. Από τη μία έχω κάποια κατανόηση γιατί οι περισσότεροι Πειρατές είναι νεαροί (αν όχι όλοι), και γεμάτοι φερορμόνες. Οι περισσότεροι από εσάς μου "ρίχνουν" 2 κεφάλια χωρίς να έχουν φτάσει ακόμα στο μέγιστο ύψος τους, και "τρυπάτε τζάμι" στο sex. Είναι λογικό λοιπόν να λειτουργείτε με αμφισβήτηση για τα πάντα.
Από την άλλη όμως αυτό μας στοιχίζει σε ψήφους (κάποιο μέρος που χάσαμε στις τελευταίες εκλογές, μικρό ή μεγάλο πιστεύω ότι οφείλετε και σε αυτό), οπότε θα πρέπει να τιθασευτεί η επιθυμία για προσωπική επίθεση, και σε περίπτωση αντιπαράθεσης να δηλώνετε η διαφωνία με την έννοια της προσωπικής γνώμης, αντιπροτείνοντας μια άλλη άποψη. Ίσως θα έπρεπε να ανοιχτεί ένα θέμα μόνο γι'αυτό.

Προτάσεις για καλυτέρευση του project (εσείς θα κρίνετε τι είναι τεχνικά εφικτό):
1) Αν μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα με το πιστοποιητικό.
2) Αν γίνετε να υπάρχει help με την προσέγγιση του δείκτη (πχ κίτρινο συννεφάκι).
Αυτά για την ώρα, θα το τρέξω λίγο για να δω αν χρειάζεται κάτι άλλο.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες