Διαδικτυακές πλατφόρμες ΠΕΙΡ
Re: Διαδικτυακές πλατφόρμες ΠΕΙΡ
^^^^ Στράτο μπήκες με λάθος λογαριασμό!!! 

-
οπως εγραψα και πριν δεν αμφισβητω τις καινουργιες λειτουργιες αλλα εγω δεν καταλαβαινω τον καινουργιο τροπο εργασιας.
Στα ματια μου ειναι ρομποτικη λογικη, χωρις να αποβλεπω σε κατι αρνητικο μαλλον θετικο.
Ακολουθειτε ομως ενα πολυ ακαμπτο δρομο προς την τελεια οργανωση με τροπους που θυμιζουν ενα αυστηρο τροπο σκεψεως χωρις περιθωρια για καποιον που δεν κατεχει την τεχνολογια.
Ισως οι περισσοτεροι να μην μπορεσουν να σας ακολουθησουν. Σκεφτητε και μονοι σας, τι μπορει να καταλαβει ο μεσος Ελληνας μεσιληκας εργατης; Απευθυνεστε μονο στους νεους που εχουν σπουδασει πληροφορικη;
Απλες σκεψεις βεβαια απο μερους μου.
Στα ματια μου ειναι ρομποτικη λογικη, χωρις να αποβλεπω σε κατι αρνητικο μαλλον θετικο.
Ακολουθειτε ομως ενα πολυ ακαμπτο δρομο προς την τελεια οργανωση με τροπους που θυμιζουν ενα αυστηρο τροπο σκεψεως χωρις περιθωρια για καποιον που δεν κατεχει την τεχνολογια.
Ισως οι περισσοτεροι να μην μπορεσουν να σας ακολουθησουν. Σκεφτητε και μονοι σας, τι μπορει να καταλαβει ο μεσος Ελληνας μεσιληκας εργατης; Απευθυνεστε μονο στους νεους που εχουν σπουδασει πληροφορικη;
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
pav έγραψε:^^^^ Στράτο μπήκες με λάθος λογαριασμό!!!
Με πήρατε χαμπάρι. Φτου!!!!

Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
piratpartisten έγραψε:οπως εγραψα και πριν δεν αμφισβητω τις καινουργιες λειτουργιες αλλα εγω δεν καταλαβαινω τον καινουργιο τροπο εργασιας.
Έκανα μια προσπάθεια να σου εξηγήσω την "ρομποτική λογική". Δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω πέραν του να φτιάξω κάποιο βιντεάκι που να επιδεικνύει το σύστημα. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία ευχαρίστως να την λύσουμε.
piratpartisten έγραψε:Ακολουθειτε ομως ενα πολυ ακαμπτο δρομο προς την τελεια οργανωση με τροπους που θυμιζουν ενα αυστηρο τροπο σκεψεως χωρις περιθωρια για καποιον που δεν κατεχει την τεχνολογια.
Αυτό, όμως, το σκεπτικό απορρίπτει κάθε προσπάθεια και κάθε περιθώριο βελτίωσης. Ποια εργαλεία είναι αποδεκτά; Το ίδιο το φόρουμ αποκλείει πολύ κόσμο που "δεν έχει σπουδάσει πληροφορική". Και το mumble. Και το internet.
Υ.Γ. Το ότι μας είπες φασίστες το αφήνω να περάσει γιατί μάλλον δεν το εννοούσες.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
piratpartisten έγραψε:οπως εγραψα και πριν δεν αμφισβητω τις καινουργιες λειτουργιες αλλα εγω δεν καταλαβαινω τον καινουργιο τροπο εργασιας.
Αυτό είναι ένα θέμα, αλλά οι "πατροπαράδοτοι" τρόποι οργάνωσης και συμμετοχής δεν απέδωσαν αιώνες τώρα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Προσωπικά δεν μπορώ να ανιχνεύσω άλλον δρόμο πέραν από αυτόν που περιλαμβάνει ουσιαστική χρήση της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς οργάνωσης και συμμετοχής.
Αν έχεις να κάνεις μία πρόταση, ευχαρίστως να την ακούσουμε, αλλά η δαιμονοποίηση της τεχνολογίας με άλλοθι την άγνοια αυτής, δεν είναι πρόταση, είναι απλά υπεκφυγή.
Δυστυχώς, διαφάνεια, αμεση δημοκρατία και συμμετοχή χωρίς ψηφιακή κουλτούρα και χρήση διαδικτυακών συστημάτων δεν γίνεται να επιτευχθεί και το έχει αποδείξει η μέχρι τώρα ιστορία.
Τέλος κανένα σύστημα δεν εμπεριέχει "ρομποτική" λογική. Όλα έχουν φτιαχτεί από ανθρώπους για να τα λειτουργούν άνθρωποι που απλά πρέπει να διαβάσουν, να μάθουν, να πειραματιστούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη των λογισμικών και συστημάτων. Τους δαίμονες "ρομπότ" μόνοι μας τους δημιουργούμε γιατί είναι η εύκολη λύση.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
δεν εγραψα για δαιμονες ρομποτ ουτε αρνητικα, μαλλον θετικα για τον καινουργιο τροπο σκεψεως και πραξεως. Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Καπως ετσι ηταν το νοημα των γραφτων μου. Το προβλημα στα ματια μου ειναι η δυσκολια απο τους μη κατεχοντες της καινουργιας τεχνολογιας να μπορεσουν να ακολουθησουν, οπως εγω π.χ. Ελπιζω να ειμαι η εξαιρεση.
Ιστορικα δεν ξερω αν εχουν αποτυχει ολα τα συστηματα για διαφανεια και αμεση δημοκρατια. Δεν ειμαι ιστοριολογος. Μου φαινεται ομως δυσκολο να πιστεψω οτι επρεπε να εφευρεθει το ιντερνετ για να την αποκτησουμε.
Οπως εγραψα και πριν, αυτες ειναι οι προσωπικες μου σκεψεις για την κατασταση οπως την βλεπω εγω. Δηλαδη, δεν ειμαι ουτε αγριεμενος η θυμωμενος κατα καποιον τροπον, οπως αντιληφτικα οτι ειναι μερικες απο τις απαντησεις που πηρα.
Δεν εχω τιποτα να προτεινω δυστυχως.
Φασιστας; Δεν μπορεσα να βρω που εγραψα για το οτι ειστε φασιστες! Ειμαι ο egoil και δεν το ηξερα;
Εκτος την κλασσικη βιβλιογραφια για το τι ειναι φασισμος και φασιστας, προτεινω και αυτο http://mises.org/daily/5752 νομιζω οτι ειμαι στις 180 μοιρες αντιθετα του φασισμου.
Ιστορικα δεν ξερω αν εχουν αποτυχει ολα τα συστηματα για διαφανεια και αμεση δημοκρατια. Δεν ειμαι ιστοριολογος. Μου φαινεται ομως δυσκολο να πιστεψω οτι επρεπε να εφευρεθει το ιντερνετ για να την αποκτησουμε.
Οπως εγραψα και πριν, αυτες ειναι οι προσωπικες μου σκεψεις για την κατασταση οπως την βλεπω εγω. Δηλαδη, δεν ειμαι ουτε αγριεμενος η θυμωμενος κατα καποιον τροπον, οπως αντιληφτικα οτι ειναι μερικες απο τις απαντησεις που πηρα.
Δεν εχω τιποτα να προτεινω δυστυχως.
Φασιστας; Δεν μπορεσα να βρω που εγραψα για το οτι ειστε φασιστες! Ειμαι ο egoil και δεν το ηξερα;
Εκτος την κλασσικη βιβλιογραφια για το τι ειναι φασισμος και φασιστας, προτεινω και αυτο http://mises.org/daily/5752 νομιζω οτι ειμαι στις 180 μοιρες αντιθετα του φασισμου.
piratpartisten έγραψε:Φασιστας; Δεν μπορεσα να βρω που εγραψα για το οτι ειστε φασιστες!
Ας το αφήσουμε, λοιπόν, δεν έχει νόημα καθώς δεν πιστεύω πως ήταν αυτός ο σκοπός σου. Παρεξήγηση.

Για τα υπόλοιπα όμως συνεχίζω να ρωτώ: Ποιες πλατφόρμες είναι αποδεκτές, σήμερα; Φτάνει το φόρουμ και το mumble;
-
Ναι, ας αφησουμε το "φασιστας" αν και διακρινω σε αυτην την απαντηση οτι απλα ...... το αφηνουμε, αν και συνεχιζει να ισχυει οτι σας αποκαλω φασιστες καπου στο κειμενο μου, ακομα δεν μπορεσα να βρω που ομως.Αλλα δεν το εννοω βεβαια, ετσι;
Δυστυχως δεν καταφερα να καταλαβω πως δουλευει η τι πλεονεκτηματα εχει αυτη η καινουργια σελιδα που μπηκα και κοιταξα. Το ονομα της δεν το θυμαμαι. Στις υπολοιπες δεν μπορω να μπω καθολου. Και εδω ερχομαστε σε αυτα που εγραψα, αν κατι θελει παραπανω απο ενα κλικ, τοτε εχετε χασει τους "γεροντες". Δημιουργειται μια ταξη τεχνοκρατων προς "θαυμασμο μεταξυ των υμετερων" και αυτο ειναι κατι που δεν το θελουν οι πειρατες, της Σουηδιας τουλαχιστον.
Οπως εγραψα και πριν, δεν εχω να προτεινω τιποτα απο ψηφιακες πλατφορμες. Ειμαι της αναλογικης σχολης. Ακουω δισκους 78 στροφων ακομα.
Ολα αυτα που γραφω ειναι προσωπικες μου σκεψεις και τιποτα αλλο.
Δυστυχως δεν καταφερα να καταλαβω πως δουλευει η τι πλεονεκτηματα εχει αυτη η καινουργια σελιδα που μπηκα και κοιταξα. Το ονομα της δεν το θυμαμαι. Στις υπολοιπες δεν μπορω να μπω καθολου. Και εδω ερχομαστε σε αυτα που εγραψα, αν κατι θελει παραπανω απο ενα κλικ, τοτε εχετε χασει τους "γεροντες". Δημιουργειται μια ταξη τεχνοκρατων προς "θαυμασμο μεταξυ των υμετερων" και αυτο ειναι κατι που δεν το θελουν οι πειρατες, της Σουηδιας τουλαχιστον.
Οπως εγραψα και πριν, δεν εχω να προτεινω τιποτα απο ψηφιακες πλατφορμες. Ειμαι της αναλογικης σχολης. Ακουω δισκους 78 στροφων ακομα.
piratpartisten έγραψε:Ναι, ας αφησουμε το "φασιστας" αν και διακρινω σε αυτην την απαντηση οτι απλα ...... το αφηνουμε, αν και συνεχιζει να ισχυει οτι σας αποκαλω φασιστες καπου στο κειμενο μου, ακομα δεν μπορεσα να βρω που ομως.Αλλα δεν το εννοω βεβαια, ετσι;
Το ίδιο πρόβλημα με τους γέρους έχουν και όσοι δεν ξέρουν να διαβάζουν. Και αυτοί δεν μπορούν να συμμετέχουν στην ηλεκτρονική δημοκρατία. Τι να κάνουμε όμως; Όποιος αγαπάει την δημοκρατία οφείλει και ανάγνωση να μάθει, και ενήμερος με την τεχνολογία να είναι. Εφόσον εγκεφαλικά μπορεί να το κάνει, οφείλει να προσπαθήσει.
Για όσους έχουν εγκεφαλικό πρόβλημα τώρα, φυσικά και πρέπει να υπάρξει και μια πλατφόρμα δημοκρατίας για τους δυσλεξικούς που δεν μπορούν να διαβάσουν. Αφού όμως πρώτα γίνει η πλατφόρμα για τους κανονικούς. Και το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες "ειδικές ομάδες", γέρους, τυφλούς με προβλήματα ακοής κλπ
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82&dq= έγραψε:φασίστας ο [fasístas] Ο3 θηλ. φασίστρια [fasístria] Ο27 : 1. οπαδός του φασισμού: Kαταδικάστηκε για συνεργασία με τους φασίστες. 2. για άτομο που χαρακτηρίζεται από αυταρχική, καταπιεστική νοοτροπία ή συμπεριφορά: Στις παρέες του εμφανίζεται ως αριστερός αλλά στο σπίτι του είναι ~. φασιστάκι το (μειωτ.) YΠΟKΟΡ φασισταράς ο MΕΓΕΘ.
piratpartisten έγραψε:Ακολουθειτε ομως ενα πολυ ακαμπτο δρομο προς την τελεια οργανωση με τροπους που θυμιζουν ενα αυστηρο τροπο σκεψεως χωρις περιθωρια για καποιον που δεν κατεχει την τεχνολογια.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 12 και 0 επισκέπτες