Kotsos έγραψε:Τελικά ergoil έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την ικανότητα σου αντίληψης.
Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι μέσω του ΦΠΑ αυτός που έχει προστατευόμενα μέλη θα πληρώσει φόρο 500 ευρώ, αυτός που κάνει χειρονακτική δουλειά και χρειάζεται περισσότερο φαγητό κάθε μέρα 1000 ευρώ και ο εργένης που δεν έχει υποχρεώσεις περίπου 1500 ευρώ, τότε τι να πώ;
Οι γενικεύσεις σου και ο τρόπος ομιλίας σου αγγίζει τα όρια της προπαγάνδας ( επαγωγικα συμπεράσματα μέσω υπεραπλουστεύσεων και χρήση στερεότυπων)
Τι σχέση έχει το παρατηρητήριο τιμών με το ποιός είναι πλούσιος ή φτωχός;;;;;
Πώς σπό την επικράτηση του άμεσου φόρου θα καταργηθούν οι φορολογικές δηλώσεις;;;;
Και πώς το φαντάζεσαι τον άμεσο φόρο με μοναδικό φορολογηταίο εισόδημα τις καταθέσεις;;;;;
Ειδικά το τελευταίο κι αν είναι το άκρον άνω τον της βλακείας.
Θές να μου πείς ότι εγώ που με στερήσεις βάζω λεφτά στην άκρη για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο θα πληρώνω φόρο για να υπάρχουν σχολεία, νοσοκομεία κλπ , ενώ εσύ που πλήρες δάνειο δεν θα πληρώνεις φόρο γιατί πληρώνεις τόκο στην τράπεζα που κερδίζει μόνο αυτή ;;;
Όταν λέω ότι είσαι παρασυρμένο Ελληνόπουλο, που δουλεύεις για τις τράπεζες που αυτές είναι οι μόνες που κερδίζουν σπό τις προτάσεις σου νομίζεις ότι σου κάνω επίθεση.
Ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω τί σας ποτίζουν και νομίζετε ότι κάνετε επανάσταση υπέρ της κοινωνίας, όταν δουλεύετε σαφώς κατά της κοινωνίας και υπέρ των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου.
Δεν βρίσκω καμιά σχέση σε αυτά που είπα, με αυτά που λες εσύ. Αδυνατώ να καταλάβω πως από αυτά που είπα, συμπεραίνεις τα παραπάνω.
Θα το διαβάσω ξανά αργότερα, μπας και καταφέρω να βγάλω νόημα σε αυτά που λες.