ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

απο Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 17 Μάιος 2012, 19:48

agelos έγραψε:χθες ο ντινος προτεινε κατι καλο. να μην φαινεται το αποτελεσμα μεχρι να ληγουν οι ψηφοφοριες ωστε να μην επηρεαζουν. ελπιζω το μηνυμα να το δει καποιος απο την ΙΤ και να το βαλει στην λιστα. το θεωρω ιδιαιτερα σημαντικο υστερα απο σχετικη ερευνα που εκανα σχετικα με την ψυχολογικη πιεση που προκαλει ενα αποτελεσμα οσον αφορα την κατευθυνση που δειχνει στον ψηφοφορο να ψηφισει. εξου και οι δημοσκοπησεις. αυτες φιαχνουν κυβερνησεις.

αληθεα αποροια νουμερο 2, ειδα οτι ο ανεστης ειπε οτι θα σταλει μαιλ στα μελη. σε μενα δεν ηρθε. μηπως δεν τα εχετε στειλει η εγω εχω προβλημα?

ουτε και γω πηρα αλλα ο ανεστηε τρεχει με πολλα και δικαιολογητε
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

Rainmaker

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 17 Μάιος 2012, 20:00

headofthebored έγραψε:
anestis έγραψε:Οπως και την προηγούμενη φορά μας βγήκε η πίστη αλλά τα καταφέραμε,
έτσι και τώρα το οικονομικό τελικά εκτιμώ ότι δεν θα αποτελέσει θέμα.
Ας κάνουμε την όποια συζήτηση έξω από το οικονομικό.

Είμαι της άποψης ότι πρέπει να ξεκινάμε κάτι μόνο όταν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το κάνουμε. Όταν τελειώσαμε τις προηγούμενες εκλογές με έλλειμμα που καλύφθηκε από την καλή διάθεση φίλων, και τώρα έχουμε μεγαλύτερο budget ανησυχώ.
Εύχομαι να έχεις δίκιο και να είμαι υπερβολικός.

Δεν ανησυχούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που χρωστάνε τα μαλιοκέφαλά τους και δεν ξέρουν αν θα είναι αύριο στη βουλή θα ανησυχήσουμε εμείς? :lol: :lol:

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό anestis » 17 Μάιος 2012, 20:20

Δεν έχει να κάνει με μένα(!) δεν τα στέλνω με το χέρι! Εφυγαν μέσω λίστας, ίσως πήγαν στο σπαμ σας, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο,
πάντως το email είναι αναρτημένο παντού!

Tzouvekas Theodoros έγραψε:
agelos έγραψε:χθες ο ντινος προτεινε κατι καλο. να μην φαινεται το αποτελεσμα μεχρι να ληγουν οι ψηφοφοριες ωστε να μην επηρεαζουν. ελπιζω το μηνυμα να το δει καποιος απο την ΙΤ και να το βαλει στην λιστα. το θεωρω ιδιαιτερα σημαντικο υστερα απο σχετικη ερευνα που εκανα σχετικα με την ψυχολογικη πιεση που προκαλει ενα αποτελεσμα οσον αφορα την κατευθυνση που δειχνει στον ψηφοφορο να ψηφισει. εξου και οι δημοσκοπησεις. αυτες φιαχνουν κυβερνησεις.
αληθεα αποροια νουμερο 2, ειδα οτι ο ανεστης ειπε οτι θα σταλει μαιλ στα μελη. σε μενα δεν ηρθε. μηπως δεν τα εχετε στειλει η εγω εχω προβλημα?

ουτε και γω πηρα αλλα ο ανεστηε τρεχει με πολλα και δικαιολογητε
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 17 Μάιος 2012, 21:04

Rainmaker έγραψε:Δεν ανησυχούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που χρωστάνε τα μαλιοκέφαλά τους και δεν ξέρουν αν θα είναι αύριο στη βουλή θα ανησυχήσουμε εμείς?

Μόλις συγκριθήκαμε με το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και τον τρόπο λειτουργίας τους?
Εικόνα

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 17 Μάιος 2012, 23:02

headofthebored έγραψε:
Rainmaker έγραψε:Δεν ανησυχούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που χρωστάνε τα μαλιοκέφαλά τους και δεν ξέρουν αν θα είναι αύριο στη βουλή θα ανησυχήσουμε εμείς?

Μόλις συγκριθήκαμε με το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και τον τρόπο λειτουργίας τους?
Εικόνα

Το θελω αυτο το smilie 8-)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 18 Μάιος 2012, 01:35

Όσοι φίλοι πειρατές ανησυχούν για τα οικονομικά ας διαβάσουν αυτό: http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=1629#p20403

Όσοι ανησυχούν για τα οργανωτικά, είμαστε πλέον πολύ πιο οργανωμένοι και νιώθω πλέον σίγουρος ότι θα αντεπεξέλθουμε σε όλες τις ανάγκες. Οι τρεις βασικές μας ομάδες, η Δράσεων, η ΙΤ και η επικοινωνίας έχουν οργανωθεί, έχουν αποκτήσει εμπειρία και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει από τον καθένα, μέλος και μή, που πιστεύει στο όραμά μας είναι να συμμετέχει όσο μπορεί, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, όχι μόνο στην οικονομική ενίσχυση του κόμματος αλλά κυρίως με τη φυσική του παρουσία σε δράσεις που θα οργανωθούν σε τοπικό επίπεδο αλλά και στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι, συμμετέχετε στις ομάδες όπου μπορείτε να προσφέρεται και συντονιστείτε τοπικά.

Πάνω απ' όλα μην ξεχνάτε πως ο απώτερος στόχος μας δεν είναι το ποσοστό που θα πάρουμε στις εκλογές αλλά η αλλαγή του λειτουργικού συστήματος του κράτους και της κοινωνίας μας. Σε ένα λειτουργικό σύστημα που θα έχει σαν επίκεντρο τον Άνθρωπο και όχι τα συμφέροντα. Σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε την αλληλοστήριξη όλων των Πειρατικών Κόμματων. Ο αγώνας μας έχει ευρωπαϊκή διάσταση. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει.
https://twitter.com/e_kastrinakis

diama4

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό diama4 » 18 Μάιος 2012, 04:10

χαμένος κόπος και ολίγον άσκοπο (και αχρειάστως δαπανηρό).
Χίλια κομμάτια γίναμε και γελάνε οι μνημονιακοί.
Αν ίσχυε απλή αναλογική ... κι εγώ "ΝΑΙ" στη συμμετοχή μας. Αλλά απλά θα ξαναχαρίσουμε 50 έδρες στο Σαμαρά? Πάλι?

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Μάιος 2012, 08:23

Αρχικά είχα τη γνώμη ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε για δύο κυρίως λόγους:
Ο πρώτος γιατί θεωρώ ότι ο (προσωρινός) στόχος μας έχει ήδη επιτευχθεί και από την ενδεχόμενη νέα (εντός μηνός) συμμετοχή μας δεν βλέπω να προκύπτει κάποιο επιπλέον κέρδος. Εννοώ ότι με τη συμμετοχή μας στις εκλογές της 6/5/12 έχουμε καταγράψει τη δύναμή μας και έχουμε δηλώσει την παρουσία μας. Και στα δύο βέβαια αυτά επίπεδα (τα οποία κρίνω υπεραρκετά για την ώρα) κρίνω ότι σημειώσαμε επιτυχία.
Ο δεύτερος γιατί σύμφωνα με τις γνωστές αρχές του κόμματός μας, οι πηγές χρηματοδότησης είμαστε εμείς και μόνο εμείς, άρα η ανάγκη χρηματοδότησης της συμμετοχής θα πρέπει να καλυφθεί από εμάς και μόνο.
Αν και νομίζω ότι αν το βάζαμε στόχο, με τη φόρα που έχουμε πάρει, θα τον πετυχαίναμε οπωσδήποτε, δεν βλέπω κανένα μα κανένα λόγο για να το προσπαθήσουμε και να μπούμε έτσι στη διαδικασία να αναστατώσουμε τα μέλη μας και να βάλουμε μερικούς "ήρωες" να τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον επόμενο μήνα, που τυχαίνει να είναι και ... ο πρώτος του καλοκαιριού.
Κρίνω εν κατακλείδι προτιμότερο να αναλωθούμε ... εποικοδομητικότερα σχεδιάζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα μελλοντικές και μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις μας, με περισσότερο περιεχόμενο από αυτήν την ανούσια κούρσα εξουσίας των διαφόρων πολιτικάντιδων που έχουν πάθει ... ταράκουλο βλέποντας τις καρέκλες να φεύγουν κάτω από τα σκέλια τους.
Συμπερασματικά λοιπόν η γνώμη μου είναι: ΟΧΙ συμμετοχή σε αυτή τη φάση, με στόχο την "οικονομία δυνάμεων" για δυναμικότερη συμμετοχή σε επόμενη φάση με ουσιαστικότερο ενδιαφέρον, που είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσει να προκύψει.
Βεβαίως αν το κόμμα πει ΝΑΙ στη συμμετοχή, εγώ θα είμαι εδώ και με την οικονομική και την όποια άλλη βοήθεια χρειαστεί στο μέτρο των δυνατοτήτων μου.

monst3rmind

Δημοσίευσηαπό monst3rmind » 18 Μάιος 2012, 15:11

Η όποια σύγκριση με πρακτικές άλλων κομμάτων είναι εκτός και απαράδεκτη. Οι πειρατές δεν είναι και δεν πρέπει να γίνουν κόμμα που λειτουργεί κάτω από τις ίδιες νοοτροπίες. Δεν τους ανταγωνιζόμαστε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μακριά και με αυστηρότητα.

Ας ξεκινήσει η διαδικασία όσο πιο γρήγορα. Είναι αλλιώς να το συζητάμε το αν θα μαζέψουμε χρήματα και αλλιώς το πόσα ακόμα μας λείπουν. Ξεκινήστε τις καταθέσεις. Το ενδεχόμενο επιστροφής είναι κουτό. Βάλτε λιγότερα για αρχή από όσα έχετε στο μυαλό σας και στην πορεία αν τα πράγματα πάνε καλά βάζετε και τα υπόλοιπα. Ας ξεκινήσουν και donations από άτομα, ανεπίσημα για λογαριασμό των πειρατών και ας καταθέσουν αυτοί ως Έλληνες τα χρήματα στο ταμείο. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε τυπικοί για να αποδεικνύουμε την ειλικρίνεια μας. Αυτό είναι κουσούρι της ελληνικής φορολογικής πραγματικότητας. Φτιάξτε επώνυμα donations: "είμαι ο τάδε και μαζεύω χρήματα για τους πειρατές στην Ελλάδα" κτλ. Και δεν χρειάζεται μόνο ηλεκτρονικά. Τραβάτε στους ανθρώπους σας και ζητήστε από 5 ευρώ. Μαμά, μπαμπάς, αδελφός, φίλος όποιος σας εμπιστεύεται. Δεν είναι ντροπή. Και είναι και ένας καλός τρόπος να γίνει και άλλη συζήτηση.

Έχουμε πόλεμο παιδιά. Πρέπει να βάλουμε τουλάχιστον ένα βουλευτή μέσα στη βουλή. Να εκπαιδευτούμε. Να δούμε το τσίρκο από μέσα και να το εκθέσουμε.

26.000€ είναι αστείο νούμερο. Το έχουμε.

Κάθε ημέρα που περνάει όλο και περισσότεροι εντάσσονται στους πειρατές.

Πάμε πειρατικά. Οι πειρατές είναι το πολιτικό σπέρμα του μέλλοντος.

Και μη ξεχνάτε: Τον κόσμο δεν τον αλλάζουν οι ορθολογιστές αλλά οι οραματιστές.

Law

Δημοσίευσηαπό Law » 18 Μάιος 2012, 15:16

Παιδια αν και τα εχω πει θα τα ξανα πω δεν ξερω αν ειναι σωστο ή οχι αλλα επειδη εχω μιλησει για τους πειρατες σε διαφορες ηλικιες αλλα ποιο πολυ απο ηλικιες απο 30+ μου λενε και δεν τους ξερουμε και οσοι μας ξερουν λενε αυτοι ειναι μονο στα pc για αυτο εγω πιστευω σε αυτες τις εκλογες να τις εκμεταλευτουμε και μην αναφερομαστε συνεχεια για το copyright δεν λεω καλα τα λετε αλλα οι μεγαλοι θελουν να μαθουν τι θα κανετε με την οικομια την διαφθορα την Ευρωπη για το μνημονιο για αυτο πιστευω οτι δεν κερδιζουμε και ευκολα ψηφους απο τους μεγαλους .Και διαβασα για το web και εχουν δικιο να βασιστουμε ποιο πολυ και να βοηθησει οι καθενας οπως στο facebook να το μεταδοσουμε και μεσα απο τις αφισες και δεν απαγορευται εγω ειχα δει μια γυναικα να αφισοκολη και απεναντι ητανε μπατσοι και δεν της κανανε τπτ

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες