Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53

Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Το δημοψήφισμα λήγει στις 18 Μάιος 2012, 21:11

ΝΑΙ
120
73%
ΟΧΙ
33
20%
ΛΕΥΚΟ
12
7%

Σύνολο ψήφων: 165

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 16 Μάιος 2012, 23:16

SpecialK έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:Εγω αυτα θα κανω,απλα οδηγιες προς ναυτιλομενους δινω.
Στις προηγουμενες δεν βοηθησα οσο θα ηθελα,ζητησα συγνωμη μεσα απο την σελιδα της ομαδας,δειτε την,διαβαστε την
ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Δυστυχώς ένα αγροτικό ατύχημα στις 26/4 με οδήγησε με το δεξί πόδι και το αριστερό χέρι στο γύψο (αλλά με την βοήθεια φίλων κατάφερα και ΜΕ ψήφισα).

Δεν μπόρεσα να βοηθήσω, τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, όσο θα ήθελα την προεκλογική μας εκστρατεία λόγω του ατυχήματος και αισθάνομαι οτι πρέπει να ζητήσω συγνώμη από 32.486 πειρατές που δεν είμαστε λίγο περισσότεροι.

Στις νέες πειρατικές εξορμήσεις θα είμαι 200% δίπλα σας.

....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....(12/5/2012) τοτε την δημοσιευσα
Υ.Γ.αυριο στις 18.30 κοβω τον μισο γυψο και αρχιζω να περπαταω (Σπυρος Χρυσανθοπουλος)

Σπύρο (δεν ήξερα ότι εσύ έχεις το συγκεκριμένο ψευδώνυμο) όπως είπα και παραπάνω δεν αναφέρται προσωπικά σε εσένα το σχόλιο.
Επειδή έλαχε σε εμένα να φέρω τα ψηφοδέλτια στην πόλη σου γνωρίζοντας το πρόβλημά σου να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αναφερθώ σε εσένα και οποιαδήποτε υποχρέωση για τις εκλογές. Θα ήταν ντροπή αν όχι ξεφτίλα.

Απλά τα λόγια σου ήταν μια πολύ καλή πάσα να αναφερθούν κάποια πράγματα που είδαμε στις προηγούμενες εκλογές.
Πειρατικά και περαστικά πάνω από όλα!!![/quote
Σ'ευχαριστω και παλι προσωπικα(το εκανα και στο φορουμ παλι με ανακοινωση μου)για την βοηθεια σου,δεν το πηρα προσωπικα και εγω δεν σκεφτηκα οτι με το ψευδωνυμο δεν αναγνωριστηκα.Τωρα ειμαι εδω ομως να βοηθησω
Υ.Γ.γιοχο χο γιοχο χο και ενα μπουκαλι ρουμι
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

The Q
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό The Q » 16 Μάιος 2012, 23:17

"Ναι" για τις εκλογές, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω από την στιγμή που καταφέραμε και συμμετείχαμε στις πρώτες εκλογές. Κατάθεσα 30€, θα συνεισφέρω κι άλλα μόλις μπορέσω.
0.5% στους πειρατές είναι ένα 0.5% που δεν πήγε σε κόμματα του κατεστημένου. Συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά τους!

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 16 Μάιος 2012, 23:26

-mesitiko- έγραψε:
SpecialK έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:Εγω αυτα θα κανω,απλα οδηγιες προς ναυτιλομενους δινω.
Στις προηγουμενες δεν βοηθησα οσο θα ηθελα,ζητησα συγνωμη μεσα απο την σελιδα της ομαδας,δειτε την,διαβαστε την
ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Δυστυχώς ένα αγροτικό ατύχημα στις 26/4 με οδήγησε με το δεξί πόδι και το αριστερό χέρι στο γύψο (αλλά με την βοήθεια φίλων κατάφερα και ΜΕ ψήφισα).

Δεν μπόρεσα να βοηθήσω, τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, όσο θα ήθελα την προεκλογική μας εκστρατεία λόγω του ατυχήματος και αισθάνομαι οτι πρέπει να ζητήσω συγνώμη από 32.486 πειρατές που δεν είμαστε λίγο περισσότεροι.

Στις νέες πειρατικές εξορμήσεις θα είμαι 200% δίπλα σας.

....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....(12/5/2012) τοτε την δημοσιευσα
Υ.Γ.αυριο στις 18.30 κοβω τον μισο γυψο και αρχιζω να περπαταω (Σπυρος Χρυσανθοπουλος)

Σπύρο (δεν ήξερα ότι εσύ έχεις το συγκεκριμένο ψευδώνυμο) όπως είπα και παραπάνω δεν αναφέρται προσωπικά σε εσένα το σχόλιο.
Επειδή έλαχε σε εμένα να φέρω τα ψηφοδέλτια στην πόλη σου γνωρίζοντας το πρόβλημά σου να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αναφερθώ σε εσένα και οποιαδήποτε υποχρέωση για τις εκλογές. Θα ήταν ντροπή αν όχι ξεφτίλα.

Απλά τα λόγια σου ήταν μια πολύ καλή πάσα να αναφερθούν κάποια πράγματα που είδαμε στις προηγούμενες εκλογές.
Πειρατικά και περαστικά πάνω από όλα!!![/quote
Σ'ευχαριστω και παλι προσωπικα(το εκανα και στο φορουμ παλι με ανακοινωση μου)για την βοηθεια σου,δεν το πηρα προσωπικα και εγω δεν σκεφτηκα οτι με το ψευδωνυμο δεν αναγνωριστηκα.Τωρα ειμαι εδω ομως να βοηθησω
Υ.Γ.γιοχο χο γιοχο χο και ενα μπουκαλι ρουμι
http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=117&t=1286&start=60
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

g_maras
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό g_maras » 17 Μάιος 2012, 02:03

Προτείνω να μη κατέβουμε στις εκλογές με κύριο λόγο το θέμα της οργάνωσης.
Καλύτερα θα είναι να προετοιμάσουμε τις δράσεις μας ,την επικοινωνία μας, τα οικονομικά μας και στη συνέχεια όταν ξαναγίνουν, που δε νομίζω ότι θα αργήσουν, παίρνουμε μέρος.
Άλλωστε το πρώτο βήμα ήταν θετικό , να δουλέψουμε πάνω σε αυτό .

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 17 Μάιος 2012, 05:03

πρωτεινω αντι να εχουμε αντιλογο γενικα στο φορουμ να ξεκηνησουμε να βγενουμε εξω να λεμε τις αποψεις μας στον κοσμο και τις θεσεις μας . εχουμε ενα μηνα ακριβως απο σημερα. μην τον χασουμε τσαμπα παιδια
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 17 Μάιος 2012, 10:53

aNTwNHs έγραψε:
krogias έγραψε:ΟΧΙ γιατι ουτε ετοιμοι θα ειμαστε (οικονομικα-οργανωτικα), ουτε το υπαρχον σκηνικο ειναι ευνοικο για τις βασικες αρχες μας.
Θα μας εξαφανισει κ θα χασουμε την ευκαιρια μας, που ειναι οι Ευρωεκλογες.
Αντι για καθοδο στις επαναληπτικες, θα προτεινα συνεχεις δημοσιες παρεμβασεις κ πιεσεις ετσι ωστε τα κομματα να ενστερνηστουν τις βασικες μας θεσεις.
Στην παρουσα φαση, νομιζω οτι αυτη θα ηταν η μεγαλυτερη συνεισφορα μας στη χωρα.

Σύμφωνω απόλυτα με την παραπάνω θέση.

Κι εγώ. Απολύτως.

kissand

Δημοσίευσηαπό kissand » 17 Μάιος 2012, 11:09

LouisaT έγραψε:
aNTwNHs έγραψε:
krogias έγραψε:ΟΧΙ γιατι ουτε ετοιμοι θα ειμαστε (οικονομικα-οργανωτικα), ουτε το υπαρχον σκηνικο ειναι ευνοικο για τις βασικες αρχες μας.
Θα μας εξαφανισει κ θα χασουμε την ευκαιρια μας, που ειναι οι Ευρωεκλογες.
Αντι για καθοδο στις επαναληπτικες, θα προτεινα συνεχεις δημοσιες παρεμβασεις κ πιεσεις ετσι ωστε τα κομματα να ενστερνηστουν τις βασικες μας θεσεις.
Στην παρουσα φαση, νομιζω οτι αυτη θα ηταν η μεγαλυτερη συνεισφορα μας στη χωρα.

Σύμφωνω απόλυτα με την παραπάνω θέση.

Κι εγώ. Απολύτως.

Ναι έχετε δίκιο για τους λόγους αλλά:
1. Ούτε για τις προηγούμενες ήμασταν έτοιμοι

2. Ποτέ το σκηνικό δεν θα είναι ευνοϊκό για τις βασικές αρχές μας. Πάρτε το χαμπάρι. Το κατεστημένο
ποτέ δεν θα θέλει πλήρη διαφάνεια και άμεση δημοκρατία.

3. Επίσης αν δεν κατέβουμε θα πρέπει να βγάλουμε δελτίο τύπου να εξηγούμε τους λόγους
Εκεί τι θα τους πούμε;
"Δεν είμαστε έτοιμοι" ; θα μας πουν γιατί κατεβήκατε στις προηγούμενες; Χαράμισα την ψήφο μου
"Το σκηνικό δεν είναι ευνοϊκό"; θα μας πουν φλώρους (το λιγότερο)
"Δεν έχουμε λεφτά"; θα ηχήσει πολύ άσχημα

Το δελτίο τύπου που βγάλαμε μετά τις εκλογές είχε θετικό αντίκτυπο που λέγαμε, παρά τα εμπόδια και τις
δυσκολίες εμείς κατεβήκαμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε
EDIT: http://www.pirateparty.gr/2012/05/thank ... /#comments
Στις δυσκολίες να πάμε μπροστά όχι στην νηνεμία
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Μάιος 2012, 11:15

Δεν ήθελα να βάλω σχόλιο στην ψηφοφορία, αλλά δεν άντεξα.

Τα τεχνικά ζητήματα (οικονομικό, οργανωτικά κλπ) είναι πολύ σημαντικά και δεν αδικώ κανέναν που κρίνει με βάση αυτά. ΔΕΝ αποτελούν όμως κριτήριο πολιτικής επιλογής και η κάθοδος στις εκλογές είναι πολιτική επιλογή και ΜΟΝΟ.

Κάποιοι συνεχίζεται να μπερδεύεται το πολιτικό με το τεχνικό κομμάτι και αυτό δεν είναι καλό (δεν θέλω να γίνω πάλι ο κακός του χωριού).

Εντελώς ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου γνώμη τα παραπάνω.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

thok12

Δημοσίευσηαπό thok12 » 17 Μάιος 2012, 12:44

ειμαι νεο μελος και δεν γνωριζω ακομη καλα τα "εσωτερικα" :)
θεωρω οτι πρεπει να συμμετεχουμε στις εκλογες οχι για το ποσοστο, οσο για τη συμμετοχη.
συμφωνω με τον Θοδωρη τον Τζουβεκα οτι πρεπει να γινεται μια καθημερινη επαφη με τον κοσμο. θα μελετησω λιγο καλυτερα το καταστατικο και καποια threads για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη για καποια θεματα. πιστευω οτι αυτες οι εκλογες και οι επομενες (ναι δεν πιστευω οτι θα γινει κυβερνηση ουτε τον ιουνιο) ειναι ευκαιρια να φερουμε προς τα εμας ανθρωπους με ανησυχιες και ευαισθησιες που βλεπουν οτι τα παροντα πολιτικα κομματα δεν προσφερουν στον τοπο.
ας μην ειναι αρτια απο τεχνικης αποψης η παρουσια μας. δεν πειραζει. ακομη και κατι που μοιαζει "ερασιτεχνικο" εχει την ομορφια του και εμπνεει αρκετους.
τα λεμε, Θοδωρης
η αφελεια και ο ρομαντισμος ειναι το καταλληλο φαρμακο για την ηλιθιοτητα.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 17 Μάιος 2012, 12:51

χθες ο ντινος προτεινε κατι καλο. να μην φαινεται το αποτελεσμα μεχρι να ληγουν οι ψηφοφοριες ωστε να μην επηρεαζουν. ελπιζω το μηνυμα να το δει καποιος απο την ΙΤ και να το βαλει στην λιστα. το θεωρω ιδιαιτερα σημαντικο υστερα απο σχετικη ερευνα που εκανα σχετικα με την ψυχολογικη πιεση που προκαλει ενα αποτελεσμα οσον αφορα την κατευθυνση που δειχνει στον ψηφοφορο να ψηφισει. εξου και οι δημοσκοπησεις. αυτες φιαχνουν κυβερνησεις.

αληθεα αποροια νουμερο 2, ειδα οτι ο ανεστης ειπε οτι θα σταλει μαιλ στα μελη. σε μενα δεν ηρθε. μηπως δεν τα εχετε στειλει η εγω εχω προβλημα?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες