SpecialK έγραψε:-mesitiko- έγραψε:Εγω αυτα θα κανω,απλα οδηγιες προς ναυτιλομενους δινω.
Στις προηγουμενες δεν βοηθησα οσο θα ηθελα,ζητησα συγνωμη μεσα απο την σελιδα της ομαδας,δειτε την,διαβαστε την
ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ
Δυστυχώς ένα αγροτικό ατύχημα στις 26/4 με οδήγησε με το δεξί πόδι και το αριστερό χέρι στο γύψο (αλλά με την βοήθεια φίλων κατάφερα και ΜΕ ψήφισα).
Δεν μπόρεσα να βοηθήσω, τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, όσο θα ήθελα την προεκλογική μας εκστρατεία λόγω του ατυχήματος και αισθάνομαι οτι πρέπει να ζητήσω συγνώμη από 32.486 πειρατές που δεν είμαστε λίγο περισσότεροι.
Στις νέες πειρατικές εξορμήσεις θα είμαι 200% δίπλα σας.
....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....(12/5/2012) τοτε την δημοσιευσα
Υ.Γ.αυριο στις 18.30 κοβω τον μισο γυψο και αρχιζω να περπαταω (Σπυρος Χρυσανθοπουλος)
Σπύρο (δεν ήξερα ότι εσύ έχεις το συγκεκριμένο ψευδώνυμο) όπως είπα και παραπάνω δεν αναφέρται προσωπικά σε εσένα το σχόλιο.
Επειδή έλαχε σε εμένα να φέρω τα ψηφοδέλτια στην πόλη σου γνωρίζοντας το πρόβλημά σου να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αναφερθώ σε εσένα και οποιαδήποτε υποχρέωση για τις εκλογές. Θα ήταν ντροπή αν όχι ξεφτίλα.
Απλά τα λόγια σου ήταν μια πολύ καλή πάσα να αναφερθούν κάποια πράγματα που είδαμε στις προηγούμενες εκλογές.
Πειρατικά και περαστικά πάνω από όλα!!![/quote
Σ'ευχαριστω και παλι προσωπικα(το εκανα και στο φορουμ παλι με ανακοινωση μου)για την βοηθεια σου,δεν το πηρα προσωπικα και εγω δεν σκεφτηκα οτι με το ψευδωνυμο δεν αναγνωριστηκα.Τωρα ειμαι εδω ομως να βοηθησω
Υ.Γ.γιοχο χο γιοχο χο και ενα μπουκαλι ρουμι