ΡΕΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Επειδή φοράω παντελόνια και πίστευα ότι μπορώ να προσφέρω με ανιδιοτέλεια και χωρίς κανένα ίχνος υστεροβουλίας,
βλέποντας δε ότι για απλά και ασήμαντα πράγματα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ζητώ από τον όποιο αρμόδιο την άμεση διαγραφή μου από το φορουμ
αλλά και από μέλος του κόμματος.
Εύχομαι συμπεριφορές σαν του baskin να είναι στο μέλλον μη αποδεκτές, αλλά και άτομα με αποκλίνουσες συμπεριφορές να μην γίνονται αποδεκτές στο όνομα της συμμετοχικής δημοκρατίας και να απομονώνονται .
Του επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε γενικευμένα και του λέω κότα είναι αυτός που κρύβεται και δεν έχει το θάρρος της γνώμης αλλά και της συγγνώμης.
Κρατώ μέσα μου τα καλά που βρήκα κοντά σας και δεν ήταν και λίγα.
Ας συνεχίσουν αυτοί που δεν έχουν το θάρρος να εξηγηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη ..
Τα κομπλεξ πολλά τα δικά μου περισσότερα , αλλά δεν ήρθα ούτε να τα βγάλω εδώ, πόσο μάλλον να κάνω τον ψυχοθεραπευτή κάποιων
που μπέρδεψαν το κόμμα πειρατων με την χρυσή αυγή.
Μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια να έχετε.
οι περιεργες στιγμες ειναι πολλες και για διαφορους λογους. καταλαβαινεις οτι δεν συμφωνω με την αποχωρηση σου .. οπως και κανενος αλλου μελους . ιεμαι παντα αντιθετος στην αποχωρηση μελους εκτος αν συντρεχουν σοβαροι οικογενειαακοι λογοι . ριξτε λιγο νερο στο κρασι γιατι εχουμε μεγαλο αγωνα μπροστα. καταλαβαινω απολυτα τον κωστα αλλα και τον στράτο .παρεξηγησεις ειναι λογικο να υπαρχουν απλα να μην φτανουν στα ακρα. καταλαβαινετε οτι προσπαθω να σας ηρεμησω εδω και να σας τσιτωσω στον προεκλογικο αγωνα. ξερετε οτι τρεφω ιδιετερη συμπαθεια σε ολους αλλους που εχψω γνωρισει προσωπικα και αλλους οχι αλλα ολοι μαζι ειμαστε μια οικογεςνεια και μια δυναμη για να φτιαξουμε μια νεα ΕΛΛΑΔΑ . και σε αυτο θελω ολοι οσοι ξεκηνησαν και οσοι μπηκαν μετα να ειναι ολοι παρων στην ευτηχια που θα μας προσφερει η επυτηχια μας