anestis έγραψε:Περί Λαζόπουλου σήμερα.
Ρε, τι ζώον-τηλεοπτικό-καταντάει ο άνθρωπος για λίγη τηλεθέαση!
Μέχρι γάτα βάζει να κάνει πεοθηλασμό.
Και σε γκρο πλαν, μάλιστα, όπως στις κανονικές τσόντες.
Δεν είμαστε συντηρητικοί, αλλά να βλέπουμε μια γάτα, να γλείφει το πέος,
σ' ένα μπιμπελό, αηδία μας κάνει νυχτιάτικα...
http://nonews-news.blogspot.com/2012/03 ... _3592.html
αν αρχισαμε να ποσταρουμε τετοια λινκ για να αιτιολογησουμε την αποψη μας συντομα θα καταντησουμε ενα φονταμενταλιστικο συντηριτικο κομμα που οι βασικες του ιδεες θα ναι πατρις-θρησκεια-οικογενεια!!!
δεν θα κατσω να υποστηριξω κανενα λαζοπουλο αλλα δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχει ο λαζοπουλος απο πορτοσαλτε κ χατζηνικολαου??γιατι ο μεν ειναι κατακριτεος κ οι δε δεν ειναι??αυτοι δεν εξυπηρετουν συμφεροντα???απλα οι δευτεροι δεν κινουνται σε πολυ "δυσβατα" μονοπατια κ δεν εχουν πολλες ασχημες αναφορες μεσα στα blog οποτε βαφτιζονται καθαροι κ μπορουμε εκει να διαφημιστουμε
τεσπα θα τη σταματησω αυτη την αντιπαραθεση γιατι τη θεωρω ιδιαιτερα ηλιθια κ γιατι μας αποπροσανατολιζει ολους.δηλαδη αν ερθει ενα σημαντικο θεμα για συζητηση τι θα κανουμε???παντως αν ημουνα ενα ωραιοτατο τρολ αυτο το topik θα ηταν το αγαπημενο μου!!!νιωθω σαν να ειμαι μερος κουβεντας μεταξυ ψηφοφορων πασοκ-νδ κ υποστηριζουμε οτι ο ενας εκλεψε λιγοτερα-περισσοτερα απο τον αλλο οποτε ειναι κ καλυτερος!!!!κανενας δεν ασχολειται με το οτι ειναι κλεφτης!!!!
αυτο ομως που θελω να θιξω ειναι πως εχουμε ενα πολυ σημαντικο οπλο κ στη συγκεκριμενη περιπτωση το πεταξαμε στον καδο των αχρηστων!!!εχουμε αμεση δημοκρατια που σημαινει οτι η αποφαση του κομματος βγαινει απλα με ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ.δεν επρεπε να παρει τοση εκταση το θεμα κ επρεπε να βγει νωριτερα ψηφοφορια κ να τελειωνε εκει!!!
κ επισης ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ 100%.απλα αυτο που υποστηριζω εγω ειναι πως πρεπει να εκμεταλλευτουμε οποιαδηποτε "ευκαιρια" μας δινεται με το καλυτερο δυνατο τροπο.ξαναλεω ομως οτι αυτο δεν σημαινει να γινουμε μαϊντανος κ να εμφανιζομαστε ακομα κ στα μεσημεριανα γιατι απλα αυτα δεν ειναι "ευκαιριες"!!!
Υ.Γ:απο τη στιγμη που βγηκαμε στο πορτοσαλτε κ μας εδειξε καναλι πανελληνιας εμβελειας κ γω αντιθετος ειμαι να κυνηγησουμε το καθε λαζοπουλο.πλεον μας ξερουν ολοι κ πρεπει να τους κανουμε με τη σταση μας να μας καλεσουν οπως αναφερθηκε κ παραπανω!!