προβολη κομματος σε media

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
prodromos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: προβολη κομματος σε media

Δημοσίευσηαπό prodromos » 29 Μαρ 2012, 17:15

anestis έγραψε:Περί Λαζόπουλου σήμερα.

Ρε, τι ζώον-τηλεοπτικό-καταντάει ο άνθρωπος για λίγη τηλεθέαση!
Μέχρι γάτα βάζει να κάνει πεοθηλασμό.
Και σε γκρο πλαν, μάλιστα, όπως στις κανονικές τσόντες.
Δεν είμαστε συντηρητικοί, αλλά να βλέπουμε μια γάτα, να γλείφει το πέος,
σ' ένα μπιμπελό, αηδία μας κάνει νυχτιάτικα...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/03 ... _3592.html

αν αρχισαμε να ποσταρουμε τετοια λινκ για να αιτιολογησουμε την αποψη μας συντομα θα καταντησουμε ενα φονταμενταλιστικο συντηριτικο κομμα που οι βασικες του ιδεες θα ναι πατρις-θρησκεια-οικογενεια!!!
δεν θα κατσω να υποστηριξω κανενα λαζοπουλο αλλα δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχει ο λαζοπουλος απο πορτοσαλτε κ χατζηνικολαου??γιατι ο μεν ειναι κατακριτεος κ οι δε δεν ειναι??αυτοι δεν εξυπηρετουν συμφεροντα???απλα οι δευτεροι δεν κινουνται σε πολυ "δυσβατα" μονοπατια κ δεν εχουν πολλες ασχημες αναφορες μεσα στα blog οποτε βαφτιζονται καθαροι κ μπορουμε εκει να διαφημιστουμε
τεσπα θα τη σταματησω αυτη την αντιπαραθεση γιατι τη θεωρω ιδιαιτερα ηλιθια κ γιατι μας αποπροσανατολιζει ολους.δηλαδη αν ερθει ενα σημαντικο θεμα για συζητηση τι θα κανουμε???παντως αν ημουνα ενα ωραιοτατο τρολ αυτο το topik θα ηταν το αγαπημενο μου!!!νιωθω σαν να ειμαι μερος κουβεντας μεταξυ ψηφοφορων πασοκ-νδ κ υποστηριζουμε οτι ο ενας εκλεψε λιγοτερα-περισσοτερα απο τον αλλο οποτε ειναι κ καλυτερος!!!!κανενας δεν ασχολειται με το οτι ειναι κλεφτης!!!!

αυτο ομως που θελω να θιξω ειναι πως εχουμε ενα πολυ σημαντικο οπλο κ στη συγκεκριμενη περιπτωση το πεταξαμε στον καδο των αχρηστων!!!εχουμε αμεση δημοκρατια που σημαινει οτι η αποφαση του κομματος βγαινει απλα με ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ.δεν επρεπε να παρει τοση εκταση το θεμα κ επρεπε να βγει νωριτερα ψηφοφορια κ να τελειωνε εκει!!!
κ επισης ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ 100%.απλα αυτο που υποστηριζω εγω ειναι πως πρεπει να εκμεταλλευτουμε οποιαδηποτε "ευκαιρια" μας δινεται με το καλυτερο δυνατο τροπο.ξαναλεω ομως οτι αυτο δεν σημαινει να γινουμε μαϊντανος κ να εμφανιζομαστε ακομα κ στα μεσημεριανα γιατι απλα αυτα δεν ειναι "ευκαιριες"!!!

Υ.Γ:απο τη στιγμη που βγηκαμε στο πορτοσαλτε κ μας εδειξε καναλι πανελληνιας εμβελειας κ γω αντιθετος ειμαι να κυνηγησουμε το καθε λαζοπουλο.πλεον μας ξερουν ολοι κ πρεπει να τους κανουμε με τη σταση μας να μας καλεσουν οπως αναφερθηκε κ παραπανω!!

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 29 Μαρ 2012, 17:26

OOPS! ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ!

Υ.Γ:απο τη στιγμη που βγηκαμε στο πορτοσαλτε κ μας εδειξε καναλι πανελληνιας εμβελειας
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

prodromos

Δημοσίευσηαπό prodromos » 29 Μαρ 2012, 17:51

μας ανεφερε στο σκαι life στην τηλεοραση αν δεν κανω λαθος!!

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 01 Απρ 2012, 09:17

Συμφωνω με πολλους περι πραξης αναλογα με τις αρχες μας. Αλλα ποσο θελουμε να βοηθησουμε αυτη τη χωρα και τον κοσμο να αλλαξει; Πρεπει να χρησιμοποισουμε ολα τα μεσα. Οπως ειπε ο συναδελφος - ειναι θεμα χρησης. Ακομη ειμαστε αγνωστοι σε πολλους... και αν μας εχουν ακουστα στο ελαχιστο δεν ξερουν τι πρεσβεβουμε. Δρουμε πολυ μετριοπαθικα - πρεπει να παλεψουμε για να κερδισουμε ολη τη χωρα - ως υποστηρικτες και ως μελη. Απο θεμα τηλεοπτικων σποτ πολυ μικρα να κινουν την προσοχη προς την διαδυκτιακη εκστρατεια - η οποια πρεπει να εχει ολο το ευρος απο συντομα σποτ μεχρι αναλυσεις. Θελω να δω οργανωση της. Ας βαλουμε την ενεργεια μας εκει. Καλωντας τους προνομιουχους με προσβαση να ενημερωσουν τους παντες.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

αντώνης_αρ

Δημοσίευσηαπό αντώνης_αρ » 05 Απρ 2012, 09:48

καθε βραδυ στο ραδιο 9 εχει εκπομπη ο Χαρης Μποτσαρης ( 9-10 το βραδυ) . Τον τελευταιο καιρο ακουω που εχει βγαλει πολλους εκπροσωπους μικρων κομματων με μεγαλη ευγενεια και δινοντας τους χρονο να μιλησουν ουσιαστικα.
δεν εχω καμια επαφη απλα ενημερωνω καθως πιστευω οτι ειναι ενας εφικτος στοχος

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 13 Απρ 2012, 00:18

+100 :arrow:

MARIANTHI

Δημοσίευσηαπό MARIANTHI » 13 Απρ 2012, 13:41

με δεδομένο ότι χρήματα για "αγορά" χρόνου στα media δεν υπάρχουν (αλλά και να υπήρχαν προσωπικά το θεωρώ "κακή επένδυση"),
ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε την ύπαρξη μας (προσοχή όχι να διαφημιστούμε!)
στο ευρύτερο κοινό που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά είναι σκεπτόμενοι και εξίσου αγανακτισμένοι (π.χ. συνταξιούχοι)....
άλλωστε γιατί πρέπει να "φοβόμαστε" ή να απαξιώνουμε τους διασκεδαστές;
έξυπνοι άνθρωποι είμαστε, ειλικρινείς και καινοτόμοι...
για να μας γελιοποιήσουν όπως διάβασα προηγουμένως θα πρέπει ν α τους παρέχουμε το ανάλογο "έδαφος"....
θετική είμαι όπως καταλάβατε στην προβολή, αλλά τις δικές μου σκέψεις καταθέτω...
και δεκτική είμαι σε άλλες απόψεις
με εκτίμηση
Μαριάνθη

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες