iznogood wrote:

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Κontra Channel

Δημοσίευσηαπό James » 07 Απρ 2012, 13:42

izno2 έγραψε:Πολύ καλά τα είπε ο παππούς.
ελπίζω να μην μείνουν μόνο λόγια βέβαια αυτά που είπε, και να γίνουν και πράξη από τους κλειδοκράτορες του κόμματος.
Αλλιώς, αν κολυσιεργούν οι κλειδοκράτορες, να βρεθεί κάποιος διαρήκτης, θέλουμε να μπούμε μέσα και γρήγορα!

Βασίλη έλα να κεράσουμε καφέ αύριο στο γραφείο.........δε θα χρειαστείς κλειδί θα είναι ανοιχτά
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Απρ 2012, 14:03

μπραβο krogia. εχεις κανει πολυ δουλεια
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 14:25

Αυτό που είπε όμως για τους μετανάστες, μου φάνηκε λίγο περίεργο.
Η κάθε γειτονιά λέει, θα αποφασίζει για τους μετανάστες της! (λεπτό 8:55)
Πάτε δηλαδή να φτιάξετε ένα δουβλίνο2 εσωτερικά της χώρας, στην κηφισιά να μην έχει μετανάστες και να είναι όλοι στο μενίδι;

Ας μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, ας μας εξηγήσουν και τα μέλη του κόμματος αν αυτό είναι (ή πια είναι τέλος πάντων) η θέση τους.
Εκτός και αν και σε αυτό πάλι δεν έχετε θέση αγαπητά μέλη του κόμματος, βάλτε πάλι το κεφάλι στην άμμο στρουθοκάμηλοι!

Το ιντερνετ δεν είναι τηλεόραση να βάζουμε τους δημοσιογράφρους να μας κάνουν ωραίες ερωτήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και izno2, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
http://iznogood.eucube.gr

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 07 Απρ 2012, 14:35

Ας μας εξηγήσει εδώ ο κύριος γούναρης τι ακριβώς εννοεί, ας μας εξηγήσουν και τα μέλη του κόμματος αν αυτό είναι (ή πια είναι τέλος πάντων) η θέση τους.

Γιατί, για να σε πείσουμε να μας ψηφίσεις;
:) :) :)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Απρ 2012, 14:37

izno2 έγραψε:Αυτό που είπε όμως για τους μετανάστες, μου φάνηκε λίγο περίεργο.
Πάτε δηλαδή να φτιάξετε ένα δουβλίνο2 εσωτερικά της χώρας, στην κηφισιά να μην έχει μετανάστες και να είναι όλοι στο μενίδι;

Ας μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, ας μας εξηγήσουν και τα μέλη του κόμματος αν αυτό είναι (ή πια είναι τέλος πάντων) η θέση τους.
Εκτός και αν και σε αυτό πάλι δεν έχετε θέση αγαπητά μέλη του κόμματος, βάλτε πάλι το κεφάλι στην άμμο στρουθοκάμηλοι!

Το ιντερνετ δεν είναι τηλεόραση να βάζουμε τους δημοσιογράφρους να μας κάνουν ωραίες ερωτήσεις.

Θελω πιο δυνατο βββζζζζ αυτο δεν ειναι τιποτα.Μιση δουλεια κανεις παλι.Το ξερω οτι εχεις καλες προθεσεις.Πειρατικα παντα. :mrgreen:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 14:38

Πιστεύω ότι ο κύριος γούναρης στο συγκεκριμένο σημείο δεν εξέφρασε πειρατική άποψη, επεξεργασμένη από το σύνολο των πειρατών.
Εν ολίγης την πάτησε στο συγκεκριμένο θέμα.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Απρ 2012, 14:42

πραγματικα ορισμενες φορες αναρωτομαι. κατι δεν παει καλα με σενα. (πάντα με καλες προθεσεις)

θα σου απαντησω με συγκεκριμενο παραδειγμα.

περιοχη.... ΠΑΤΡΑ
προβλημα...ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς---> Προσπαθουν να μπουν στα πλοια για ιταλια. (αλλιως δε θα ειχαμε απο αυτους)

η πατρα που ζει το προβλημα μπορει να απαντησει γι αυτο. κι οχι ο αθηναιος που δεν το ξερει. και φυσικα η λυση θα ειναι στα πλαισια του σεβασμου των αλλων συναθρπων τους. πχ οχι να αλλαξουν μερος διαμονης αλλα να βρουν την ΑΙΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ να την καταπολεμησουν για να φυγουν. μετα θα μου πεις οτι θα πανε αλλου? ναι θα βρουμε κι εκει την ΑΙΤΙΑ και θα την πολεμησουμε γα να φυγουν. κι ετσι σταδιακα θα τους διωξουμε γιατι δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα εδω. αν και παλυ δε σε καλυψα τοτε θα βγαλω την παρενθεση που ειχα στη δευτερη σειρα μου. αμαν πια

Πιστεύω ότι ο κύριος γούναρης στο συγκεκριμένο σημείο δεν εξέφρασε πειρατική άποψη, επεξεργασμένη από το σύνολο των πειρατών.
Εν ολίγης την πάτησε στο συγκεκριμένο θέμα.

εμενα με καλυψε. αν ειναι αλλοι που δεν τους καλυπτει να βμαζεψουν υπογραφες να ανεραισει την αποψη του. ελεος λεμεεε
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 14:49

agelos έγραψε:

πραγματικα ορισμενες φορες αναρωτομαι. κατι δεν παει καλα με σενα. (πάντα με καλες προθεσεις)

θα σου απαντησω με συγκεκριμενο παραδειγμα.

περιοχη.... ΠΑΤΡΑ
προβλημα...ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς---> Προσπαθουν να μπουν στα πλοια για ιταλια. (αλλιως δε θα ειχαμε απο αυτους)

η πατρα που ζει το προβλημα μπορει να απαντησει γι αυτο. κι οχι ο αθηναιος που δεν το ξερει. και φυσικα η λυση θα ειναι στα πλαισια του σεβασμου των αλλων συναθρπων τους. πχ οχι να αλλαξουν μερος διαμονης αλλα να βρουν την ΑΙΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ να την καταπολεμησουν για να φυγουν. μετα θα μου πεις οτι θα πανε αλλου? ναι θα βρουμε κι εκει την ΑΙΤΙΑ και θα την πολεμησουμε γα να φυγουν. κι ετσι σταδιακα θα τους διωξουμε γιατι δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα εδω. αν και παλυ δε σε καλυψα τοτε θα βγαλω την παρενθεση που ειχα στη δευτερη σειρα μου. αμαν πια

Η δικιά μου η θέση για τους μετανάστες της πάτρας, είναι τους δίνεις χαρτιά των ανθρώπων που θέλουν να φύγουν από την ελλάδα, για να πάνε όπου θέλουν.
Αλλά τους δίνει το κράτος χαρτιά, όχι οι πατρινοί. Όπως ελεύθερα ήρθανε από την χώρα τους, ελεύθερα να φύγουν.

Όχι στο δουβλίνο 2.
Όχι και στο Κηφισιά 1 που πάνε κάποιοι να μας περάσουν κάτω από το τραπέζι.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και izno2, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Απρ 2012, 14:53

Θα παρακαλούσα να σταματήσει το τάισμα. Αφού βλέπεται ότι δεν έχει νόημα. agelos πάλι θα ψάχνεις που πήγαν τα posts. Συζήτηση με τον izno μόνο στο thread που του έχουμε παραχωρήσει στην χαλαρή συζήτηση.

Μην του απαντάτε σε άλλα thread.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 14:57

baskin έγραψε:Θα παρακαλούσα να σταματήσει το τάισμα. Αφού βλέπεται ότι δεν έχει νόημα. agelos πάλι θα ψάχνεις που πήγαν τα posts. Συζήτηση με τον izno μόνο στο thread που του έχουμε παραχωρήσει στην χαλαρή συζήτηση.

Μην του απαντάτε σε άλλα thread.

Δυστυχώς όπως βλέπεις, ο κόσμος έχει μυαλό.
Και συζητάει, και απαντάει,και διαφωνεί και σκέπτεται τα σοβαρά ερωτήματα.
Δεν μπορείς να τους ευνουχίσεις όλους, πάρε την πρέζα της ουδετερότητάς σου και πήγαινέ την αλλού.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες