izno2 έγραψε:Αυτό που είπε όμως για τους μετανάστες, μου φάνηκε λίγο περίεργο.
Η κάθε γειτονιά λέει, θα αποφασίζει για τους μετανάστες της! (λεπτό 8:55)
Πάτε δηλαδή να φτιάξετε ένα δουβλίνο2 εσωτερικά της χώρας, στην κηφισιά να μην έχει μετανάστες και να είναι όλοι στο μενίδι;
Ας μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, ας μας εξηγήσουν και τα μέλη του κόμματος αν αυτό είναι (ή πια είναι τέλος πάντων) η θέση τους.
Εκτός και αν και σε αυτό πάλι δεν έχετε θέση αγαπητά μέλη του κόμματος, βάλτε πάλι το κεφάλι στην άμμο στρουθοκάμηλοι!
Το ιντερνετ δεν είναι τηλεόραση να βάζουμε τους δημοσιογράφρους να μας κάνουν ωραίες ερωτήσεις.
πραγματικα ορισμενες φορες αναρωτομαι. κατι δεν παει καλα με σενα. (πάντα με καλες προθεσεις)
θα σου απαντησω με συγκεκριμενο παραδειγμα.
περιοχη.... ΠΑΤΡΑ
προβλημα...ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς---> Προσπαθουν να μπουν στα πλοια για ιταλια. (αλλιως δε θα ειχαμε απο αυτους)
η πατρα που ζει το προβλημα μπορει να απαντησει γι αυτο. κι οχι ο αθηναιος που δεν το ξερει. και φυσικα η λυση θα ειναι στα πλαισια του σεβασμου των αλλων συναθρπων τους. πχ οχι να αλλαξουν μερος διαμονης αλλα να βρουν την ΑΙΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ να την καταπολεμησουν για να φυγουν. μετα θα μου πεις οτι θα πανε αλλου? ναι θα βρουμε κι εκει την ΑΙΤΙΑ και θα την πολεμησουμε γα να φυγουν. κι ετσι σταδιακα θα τους διωξουμε γιατι δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα εδω. αν και παλυ δε σε καλυψα τοτε θα βγαλω την παρενθεση που ειχα στη δευτερη σειρα μου. αμαν πια
Πιστεύω ότι ο κύριος γούναρης στο συγκεκριμένο σημείο δεν εξέφρασε πειρατική άποψη, επεξεργασμένη από το σύνολο των πειρατών.
Εν ολίγης την πάτησε στο συγκεκριμένο θέμα.
εμενα με καλυψε. αν ειναι αλλοι που δεν τους καλυπτει να βμαζεψουν υπογραφες να ανεραισει την αποψη του. ελεος λεμεεε
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.